ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

TOPNEWS

Επίσημα το «χρίσμα» για την Περιφέρεια ΑΜΘ στον Χρήστο Μέτιο έδωσε η Νέα Δημοκρατία

fonirodopis.gr

Στήριξη σε Μέτιο και από Στυλιανίδη, ο οποίος κάνει λόγο για ενότητα και συστράτευση δυνάμεων με στόχο την τελική νίκη στις επόμενες εκλογές

Το «χρίσμα» και επίσημα στον Χρήστο Μέτιο έδωσε για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης η ΝΔ ύστερα από τη συνάντηση του πρώτου το μεσημέρι της Τρίτης (23/10) με τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η εξέλιξη αυτή, παρά τις αντιδράσεις στο εσωτερικό της «Περιφερειακής Αναγέννησης», ήταν και η αναμενόμενη μετά τις δηλώσεις τόσο του ίδιου του Μητσοτάκη από την Ήπειρο όσο και του αντιπροέδρου του κόμματος Άδωνι Γεωργιάδη σε τηλεοπτική εκπομπή.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ευχήθηκε στον Χρήστο Μέτιο καλή δύναμη στον αγώνα του και τον διαβεβαίωσε ότι θα έχει την αμέριστη στήριξή του, καθώς η ΝΔ αντιμετωπίζει τις περιφέρειες ως κεντρικό αναπτυξιακό μοχλό στο κυβερνητικό της πρόγραμμα για την ανάκαμψη της οικονομίας και την ανάταξη της χώρας.

Στήριξη και από Στυλιανίδη

Τη στήριξη του στην επιλογή Μητσοτάκη εξέφρασε και ο Ευριπίδης Στυλιανίδης, ο οποίος μέσω ανακοίνωσης του κάνει λόγο για ενότητα και συστράτευση δυνάμεων.

«Η παράταξη μας ξεκινά ένα κρίσιμο και ολομέτωπο αγώνα σε όλα τα επίπεδα, με στόχο την τελική ΝΙΚΗ στις επικείμενες Αυτοδιοικητικές και Βουλευτικές εκλογές. Προϋπόθεση γι’ αυτή τη νίκη είναι η ενότητα και η συστράτευση όλων των δυνάμεων. Γι’ αυτό, όπως έχω εξαρχής δηλώσει, στηρίζω την επιλογή του προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στο πρόσωπο του Χρήστου Μέτιου και του εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία»,σημειώνει ο πρώην βουλευτής Ροδόπης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Στήριξη σε Μέτιο και διαγραφές σε «αντάρτες» αποφασίζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ