ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΜ-Θ

Στο πλευρό του Χρήστου Μέτιου ο Άδωνις Γεωργιάδης

fonirodopis.gr

«Είναι αξιοπρεπής, είναι κύριος και θα τον στηρίξω και εγώ με όλες μου τις δυνάμεις για να εκλεγεί και να συνεχίσει τη θητεία του»

Θέση υπέρ της υποψηφιότητας του Χρήστου Μέτιου για την Περιφέρεια ΑΜ-Θ εξέφρασε επίσημα η ΝΔ δια στόματος του αντιπροέδρου της Άδωνι Γεωργιάδη.

Λίγες μέρες μετά την δήλωση Μητσοτάκη ότι η ΝΔ θα στηρίξει όλους τους εν ενεργεία «γαλάζιους» Περιφερειάρχες, ο αντιπρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης μιλώντας το Σάββατο (13/10) στην εκπομπή «Καλημέρα» του ΣΚΑΪ τόνισε ότι θα στηρίξει το Μέτιο με όλες του τις δυνάμεις.

«Θέλω να ξεχωρίσω έναν άνθρωπο ο οποίος ανέλαβε την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης σε μια δύσκολη στιγμή, όταν έφυγε ο προηγούμενος Περιφερειάρχης από την ζωή, τον Χρήστο τον Μέτιο τώρα, που έχει αναλάβει το πηδάλιο εκεί και ξεκινάει την προσπάθεια του για να εκλεγεί και να συνεχίσει τη θητεία του ως Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Είναι αξιοπρεπής, είναι κύριος και θα τον στηρίξω και εγώ με όλες μου τις δυνάμεις», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ