ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

TOPNEWS

Τελεσίγραφο κατά υποψηφιότητας Μέτιου από 18 συμβούλους της Περιφερειακής Αναγέννησης

fonirodopis.gr

«Η ενότητα της παράταξης μας έχει κλονιστεί τα τελευταία δύο χρόνια. Θα αποδεχθούμε μόνο αποφάσεις που θα εξασφαλίζουν εμπράκτως συναίνεση»

Την αντίθεση τους στην υποψηφιότητα του Χρήστου Μέτιου για τη θέση του Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ, εξέφρασαν 18 σύμβουλοι της «Περιφερειακής Αναγέννησης» στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ με τον γραμματέα του κόμματος Λευτέρη Αυγενάκη.

Οι 18 εκ των 27 συνολικά Αντιπεριφερειαρχών και περιφερειακών συμβούλων που παραβρέθηκαν στη σύσκεψη κατέθεσαν στον γραμματέα της ΝΔ κοινή δήλωση -εν είδει τελεσιγράφου- μέσω της οποίας τονίζουν ότι «θα αποδεχθούν μόνο αποφάσεις που θα εξασφαλίζουν συναίνεση», προμηνύοντας ότι σε διαφορετική περίπτωση θα προχωρήσουν σε αντάρτικο.

«Με στόχο την διαφύλαξη της ενότητας της παράταξης μας στην Περιφέρεια ΑΜΘ, που έχει κλονιστεί τα τελευταία δύο χρόνια, αλλά και την διασφάλιση μιας νικηφόρας πορείας και προοπτικής στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές, δηλώνουμε ότι επιθυμούμε την σύνθεση και όχι την αντιπαράθεση.

Κοινός παρανομαστής και επιθυμία όλων και των συμπολιτών μας, είναι να κερδίσουμε εκ νέου την Περιφέρεια, με μια παράταξη ενωμένη σαν γροθιά, όπως συνέβη όσο διάστημα ήταν επικεφαλής ο Γεώργιος Παυλίδης.

Δηλώνουμε πως θα αποδεχθούμε μόνο αποφάσεις που θα εξασφαλίζουν εμπράκτως συναίνεση επιλογής υποψηφίου επικεφαλής Περιφερειάρχη, με γνώμονα την συνολική πορεία και τις αποφάσεις του, στη διαχείριση της ενότητας της παράταξης μας, στην παραγωγή έργου, αλλά και στην ευρύτερη αποδοχή του από την κοινωνία της Περιφέρειας μας, σημεία που δεν υπάρχουν τα τελευταία δύο χρόνια», αναφέρεται στη κοινή δήλωση των 18.

Μετά τη σύσκεψη δηλώσεις έκανε στα ΜΜΕ ο γραμματέας του κόμματος Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος απλά τόνισε ότι τις αποφάσεις θα λάβει τις επόμενες μέρες ο πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Είχαμε μία πολύ ενδιαφέρουσα, χρήσιμη και περιεκτική συζήτηση. Μιλήσαμε οικογενειακά, ανταλλάξαμε απόψεις, ακούσαμε προτάσεις, αντιρρήσεις, προβλήματα. Είμαστε όλοι εδώ υπηρετώντας την ενότητα της ΝΔ με σκοπό το πιο σωστό, χρήσιμο, καλύτερο για την περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, να πορευτούμε οργανωμένα, μεθοδικά. Αναμένουμε την απόφαση του προέδρου του κόμματος μας τις επόμενες μέρες και πολύ συντονισμένα θα πάρουμε τις επόμενες αποφάσεις μας διότι αυτό επιτάσσει η ανάγκη μας απέναντι στους Έλληνες πολίτες και το χρέος μας απέναντι στη χώρα και στην παράταξη μας», σημείωσε ο γραμματέας της ΝΔ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ