ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Σύσκεψη φορέων της Ροδόπης την Πέμπτη για το κλείσιμο της Νυμφαίας

Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί στις 13:00 στο Δημαρχείο Κομοτηνής

fonirodopis.gr

Ο Δήμαρχος Κομοτηνής, Ιωάννης Γκαράνης, συγκάλεσε σύσκεψη φορέων της περιοχής την Πέμπτη στις 13.00 μ.μ. στο γραφείο του, στο Δημαρχείο Κομοτηνής, με θέμα το κλείσιμο του συνοριακού σταθμού της Νυμφαίας Κομοτηνής.

Σύμφωνα με την χθεσινή (30/6) ενημέρωση του κυβερνητικού εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα, «στα σύνορα με τη Βουλγαρία, η είσοδος στους επισκέπτες επιτρέπεται μόνο από το συνοριακό φυλάκιο του Προμαχώνα. Από τα υπόλοιπα σημεία εισόδου επιτρέπονται μόνο οι διελεύσεις για ουσιώδεις λόγους».

«Η απόφαση μας προκαλεί αναστάτωση και δικαιολογημένο σκεπτικισμό», δήλωσε νωρίτερα το πρωί της Τετάρτης ο Δήμαρχος Κομοτηνής, καλώντας την κυβέρνηση να αναθεωρήσει την απόφαση και να σταλεί υγειονομικό κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στον συνοριακό σταθμό Νυμφαίας Κομοτηνής, για τη διενέργεια ελέγχων στους εισερχόμενους τουρίστες.

Για το κλείσιμο της Νυμφαίας, την αντίθεση τους εξέφρασαν επίσης ο Βουλευτής Ροδόπης Ιλχάν Αχμέτ, ο πρόεδρος του ΕΒΕ Ροδόπης Αντώνης Γραβάνης αλλά και ο Σύνδεσμος Ξενοδόχων Θράκης ο οποίος απέστειλε επιστολή διαμαρτυρίας στον πρωθυπουργό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ