ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στυλιανίδης: «Θα προασπιζόμαστε πάντα αποτελεσματικά τα σύνορα μας»

«Όλοι μαζί είμαστε αποφασισμένοι να παλέψουμε για να δώσουμε σε αυτή την περιοχή αυτό που αξίζει και δικαιούται», δήλωσε ο Βουλευτής Ροδόπης

fonirodopis.gr

«Γιορτάζουμε ενωμένοι, δυνατοί και γιορτάζουμε αποφασισμένοι προς δύο κατευθύνσεις», δήλωσε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης το απόγευμα της Τετάρτης 13 Μαΐου από τον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκουστην Κομοτηνή όπου έγινε η υποδοχή της θαυματουργής εικόνας της Παναγίας Φανερωμένης.

«Φέτος γιορτάζουμε διαφορετικά. Είχαμε προετοιμαστεί για πλούσιες εκδηλώσεις ανάδειξης και προβολής της Θράκης. Δυστυχώς η πανδημία δεν μας επέτρεψε να προβούμε στην υλοποίηση τους. Ωστόσο, είναι ισχυρές οι μνήμες, είναι μεγάλη η επιθυμία της τοπικής κοινωνίας να γιορτάσει αυτή την ξεχωριστή ημέρα για την ιστορία μας. Γιορτάζουμε ενωμένοι, γιορτάζουμε δυνατοί διότι αντιμετωπίσαμε μια πολύ δύσκολη περίοδο και γιορτάζουμε αποφασισμένοι προς δύο κατευθύνσεις.

Η μία κατεύθυνση, να προασπιζόμαστε πάντα αποτελεσματικά όπως το κάναμε και πρόσφατα τα εθνικά κυριαρχικά μας δικαιώματα, τα ελληνικά και ευρωπαϊκά σύνορα. Η δεύτερη είναι, να συμβάλλουμε όλοι μαζί μέσα στο πλαίσιο μιας ιδιαίτερης στρατηγικής στην ανάδειξη και ανάπτυξη αυτής της περιοχής αντιμετωπίζοντας τα προβλήματα της ύφεσης που γέννησε η πανδημία. Είναι ο αγώνας μπροστά μας και όλοι μαζί είμαστε αποφασισμένοι να παλέψουμε για να δώσουμε σε αυτή την περιοχή αυτό που αξίζει και δικαιούται. Χρόνια πολλά σε όλους», ευχήθηκε ο Βουλευτής Ροδόπης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ