ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκδήλωση στην Κομοτηνή για τις ΑΟΖ και τους πολεμικούς ανταγωνισμούς

«Έχουμε κάτι να χωρίσουμε με τους γειτονικούς λαούς, τους πρόσφυγες και τους μετανάστες;» – Την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου στο Εργατικό Κέντρο Κομοτηνής

fonirodopis.gr

Οι οργανώσεις Νέο Αριστερό Ρεύμα (ΝΑΡ) και Νεολαία Κομμουνιστική Απελευθέρωση (νΚΑ) Κομοτηνής διοργανώνουν εκδήλωση, την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου στις 18.00 στο Εργατικό Κέντρο Κομοτηνής, με θέμα: «Θαλάσσιες ζώνες, ΑΟΖ, Πολεμικοί Ανταγωνισμοί: Έχουμε κάτι να χωρίσουμε με τους γειτονικούς λαούς, τους πρόσφυγες και τους μετανάστες;».

Ομιλητές της εκδήλωσης είναι οι: Θοδωρής Περεντίδης, Περιφερειακός Σύμβουλος με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ στην ΑΜΘ, Παναγιώτης Μαυροειδής, Μεταλλειολόγος – Μεταλλουργός Μηχανικός, μέλος Π.Ε. του ΝΑΡ για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση και Νίκος Τσολάκης, φοιτητής, μέλος νΚΑ Θεσσαλονίκης.

Θα υπάρξει, επίσης, παρέμβαση από το Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων «Σπάρτακος».

«Θέτοντας ως βάση της κουβέντας την ιδιαιτερότητα αυτών των ζητημάτων στην περιοχή μας, θεωρούμε πως είναι αναγκαίο να ανοίξει η συζήτηση στην τοπική κοινωνία και ευρύτερα στη Θράκη», υπογραμμίζουν οι διοργανωτές.

Μετά την εκδήλωση θα ακολουθήσει συζήτηση για τη συγκρότηση πρωτοβουλίας ενάντια στον πόλεμο και αλληλεγγύης στους πρόσφυγες, μετανάστες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ