ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΜ-Θ

Για εκλογική συντριβή Τοψίδη τη δεύτερη Κυριακή των εκλογών, μιλά ο Χρήστος Μέτιος

Ανεβαίνουν οι τόνοι ενόψει των επαναληπτικών εκλογών με τον νυν Περιφερειάρχη να χαρακτηρίζει τον επικεφαλής της «Περιφερειακής Σύνθεσης» ως «ηθικό αυτουργό» δημοσιευμάτων που τον «σπιλώνουν»

FoniRodopis

Στο κόκκινο βρίσκεται η αντιπαράθεση μεταξύ των δύο διεκδικητών της θέσης του Περιφερειάρχη, Χρήστου Μέτιου και Χριστόδουλου Τοψίδη, ενόψει των επαναληπτικών εκλογών της ερχόμενης Κυριακής.

Ο Χρήστος Μέτιος σε ανακοίνωση του με αφορμή ψευδή, όπως ο ίδιος σημειώνει, άρθρα που τον εμπλέκουν σε δικαστικές υποθέσεις μιλά για «εκλογική συντριβή» του Χριστόδουλου Τοψίδη, τον οποίον παράλληλα κατηγορεί ως «ηθικό αυτουργό» των δημοσιευμάτων που σκοπό έχουν να «σπιλώσουν το όνομα του» και να «βλάψουν την υποψηφιότητα του».

Η ανακοίνωση του Χρήστου Μέτιου:

«Τις τελευταίες ώρες, συγκεκριμένα μέσα «ενημέρωσης», γράφοντας κατάπτυστα και παντελώς ψευδή άρθρα αναφορικά με το πρόγραμμα καταπολέμησης των κουνουπιών της Περιφέρειας και δήθεν δικαστικές εκκρεμότητές μου, προσπαθούν να σπιλώσουν το όνομά μου και κατ’ επέκταση να βλάψουν την υποψηφιότητά μου. Είναι οι ίδιοι που τα τελευταία χρόνια προσπάθησαν μάταια να μου δημιουργήσουν προβλήματα στη διοίκηση της Περιφέρειας αλλά και στην παράταξη.

Είναι προφανής ο πανικός τους μπροστά στη συντριβή που θα υποστεί την ερχόμενη Κυριακή ο εκλεκτός τους. Με τους  φυσικούς αυτουργούς θα τα πούμε στα δικαστήρια.

Στους ηθικούς αυτουργούς λέω ένα μόνο πράγμα: όπως έχουν αποτύχει παταγωδώς σε ό,τι έχουν προσπαθήσει να μου προσάψουν όλο το προηγούμενο διάστημα έτσι και την Κυριακή θα πάρουν την απάντηση που τους αρμόζει. Οι πολίτες με την ψήφο τους θα δώσουν μία μεγάλη νίκη στη Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση».

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΗΠΟΥ2 εβδομάδες πριν

STIHL – Αθανάσιος Παρμάκης

Επιλέξτε την δύναμη που σας ταιριάζει! Βενζινοκίνητο, ηλεκτρικό ή επαναφορτιζόμενο, η STIHL διαθέτει δεκάδες επιλογές σε κάθε κατηγορία προϊόντος που...

ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ - ΠΟΔΗΛΑΤΑ2 εβδομάδες πριν

ΑΪΧΑΝ bikes

Ποδήλατα – Service – Ανταλλακτικά

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΑ2 εβδομάδες πριν

Bonsai Mekkos Flowers

Ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί οποιαδήποτε σύνθεση λουλουδιών για κάθε μοναδική περίσταση

PIZZA2 εβδομάδες πριν

Pizza King

Όλες οι πίτσες ψήνονται σε ξυλόφουρνο, με παραδοσιακή ζύμη και πάντα με τα πιο φρέσκα και αγνά υλικά

ΙΧΘΥΟΠΩΛΕΙΑ3 εβδομάδες πριν

Ιχθυοπωλείο «Ο Αιγύπτιος»

Φρέσκα ψάρια θάλασσας του Θρακικού πελάγους

ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ - ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΑ3 εβδομάδες πριν

Ψηφιακό Φωτοτυπικό Κέντρο «Copy Center»

Θέλετε εκτυπώσεις ποιότητας, γρήγορα και σε ανταγωνιστικές τιμές;

ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΡΟΥΧΩΝ4 εβδομάδες πριν

Στεγνοκαθαριστήρια «Ήλιος»

Σας τα επιστρέφουμε σαν καινούρια… πάντα σε πολύ καλές τιμές

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2019 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ