ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ύβρεις και συκοφαντίες αντί απαντήσεων και επιχειρημάτων για το Δημοτικό Κυνοκομείο

fonirodopis.gr

Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας βάπτισε ως «λάσπη» το δικαίωμα των δημοσιογράφων να θέτουν εύλογα ερωτήματα στη δημόσια διοίκηση – Αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στα καθήκοντα τους και παραπέμπουν τους πολίτες σε ιδιώτες γιατρούς

Το ήθος του για ακόμη μια φορά έδειξε στους δημότες της Κομοτηνής ο αρμόδιος για το Δημοτικό Κυνοκομείο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Γιάννης Μουρτίδης.

Ο Αντιδήμαρχος που το καλοκαίρι του 2018 έθετε στους δημότες το εκβιαστικό δίλημμα «Πετρίδης ή Τανκς» θεώρησε πρέπον να απαντήσει στο χθεσινό (28/3) μας δημοσίευμα για την κατάσταση στο δημοτικό κυνοκομείο με ύβρεις, απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς και συκοφαντίες.

Βάπτισε ως «λάσπη» το αυτονόητο και συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα των δημοσιογράφων να θέτουν ερωτήματα στη δημόσια διοίκηση, προφανώς επειδή αυτά είναι ενοχλητικά και φανερώνουν τη διοικητική του ανεπάρκεια.

Να σημειώσουμε ότι για όσα καταγγέλλονται δημοσίως είτε μέσα από δικά μας ρεπορτάζ είτε από φιλόζωους είτε ακόμα και από τον Κτηνιατρικό Σύλλογο Ροδόπης, έχουμε καλέσει επανειλημμένα τον κ. Μουρτίδη να πάρει θέση κάτι που, αν και οφείλει, αποφεύγει μέχρι σήμερα να πράξει.

Τον ίδιο δρόμο, των ύβρεων και συκοφαντιών, είχε διαλέξει νωρίτερα και μια εργαζόμενη στο Κυνοκομείο η οποία όμως προέβη -άθελα της μάλλον- σε μία αποκάλυψη. Αφού επιβεβαίωσε με σχόλιο της στη σελίδα μας στο Facebook το αρχικό μας ρεπορτάζ για την απουσία λόγω ασθένειας του κτηνιάτρου, στη συνέχεια είπε ότι το Δημοτικό Κυνοκομείο παραπέμπει τους πολίτες σε ιδιώτες γιατρούς.

Αλήθεια άραγε, αν αυτό δεν είναι ο ορισμός του «πελατειακού συστήματος» πως αλλιώς μπορεί να ερμηνευθεί; Απαξίωσαν τη λειτουργία του Δημοτικού Κυνοκομείου και στέλνουν πελατεία όχι σε όλους τους κτηνιάτρους της περιοχής αλλά επιλεκτικά σε τρεις εξ αυτών, κατ’ ομολογία πάντα της εργαζόμενης.

Έτσι μάλλον απαντάται και το γιατί η Δημοτική Αρχή παραβλέπει τόσο καιρό επιδεικτικά τη νομοθεσία, βάσει της οποίας θα πρέπει να απασχολείται τουλάχιστον ένας κτηνίατρος για κάθε 50 ζώα (Ν. 4235/2014 Άρθρο 46 – Τροποποίηση του Ν. 4039/2012).

Θαυμάστε την απάντηση ενός πολιτικού ανδρός:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2021 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x