ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

TOPNEWS

Την δεύτερη 11άδα υποψηφίων δημοτικών συμβούλων, ανακοίνωσε ο Τάσος Βαβατσικλής

fonirodopis.gr

«Η Αυτοδιοίκηση αποτελεί φορέα λαϊκής εξουσίας και όχι πεδίο δημοσίων σχέσεων. Δεν ασκείται με όρους θεάματος. Οι πολίτες, στις γειτονιές και τους οικισμούς, έχουν πρόσωπο, έχουν δραστηριότητα»

11 ακόμα ονόματα υποψηφίων δημοτικών συμβούλων με το συνδυασμό «Ξε-ΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ» ανακοίνωσε την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου, ο επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιος Δήμαρχος Κομοτηνής κ. Τάσος Βαβατσικλής.

Η 11άδα αυτή των υποψηφίων συμβούλων αποτελεί τη δεύτερη κατά σειρά καθώς ανακοινώθηκαν ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα οι πρώτοι 11 ενώ παρόμοιες ανακοινώσεις θα ακολουθήσουν κάθε Τετάρτη για τις επόμενες τρεις εβδομάδες.

«Η Αυτοδιοίκηση αποτελεί φορέα λαϊκής εξουσίας και όχι πεδίο δημοσίων σχέσεων. Δεν ασκείται με όρους θεάματος. Οι πολίτες, στις γειτονιές και τους οικισμούς, έχουν πρόσωπο, έχουν δραστηριότητα. Δεν είναι “τυχαίοι”, ούτε άγνωστοι. Έχουν όνειρα για την πόλη και το Δήμο.

Ανακοινώνουμε σήμερα τα επόμενα 11 ονόματα υποψηφίων συμπολιτών μας που συμμετέχουν δυναμικά στο ψηφοδέλτιο μας», αναφέρει στο μήνυμα του ο Τάσος Βαβατσικλής.

Οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι:

1. ΔΑΝΙΔΗΣ ΣΑΚΗΣ, Υ.Ε.Φ.Κ.Κ. (Υπηρεσία Εξωτερικής Φρούρησης Καταστημάτων Κράτησης), Προπονητής Ποδοσφαίρου, πρώην Επαγγελματίας Ποδοσφαιριστής – Βασικό μέλος του Πανθρακικού στην πρώτη ιστορική άνοδο της ομάδας της πόλης μας στην Ά Εθνική Κατηγορία

2. ΚΛΩΝΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ,Dr Πολιτικός Μηχανικός Υδραυλικής και Υπολογιστών, Ερευνητής και πρώην Διδάσκων στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Δ.Π.Θ., Νυν Προιστάμενος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Μαρωνείας – Σαπών

3. ΑΡΗΦ ΧΑΣΑΝ, Ιδιωτικός Υπάλληλος, Οικισμός Ηφαίστου

4. ΙΩΣΗΦΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ, Ιδιωτική Υπάλληλος

5. ΣΑΛΑΣΙΔΗΣ ΑΒΡΑΑΜ ή ΜΑΚΗΣ, Απόφοιτος του Τμήματος Ιστορίας και Εθνολογίας του Δ.Π.Θ. Δραστηριοποιείται σε κοινωνικά, πολιτιστικά και περιβαλλοντικά κινήματα. Εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα

6. ΤΣΙΡΩΝΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, Έμπορος

7. ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΚΙΑΖΗΜ ΚΑΓΙΑ, Ελεύθερος Επαγγελματίας, Γ.Γ. Σωματείου «ΟΜΟΝΟΙΑ» Λαικών Αγορών

8. ΧΑΡΙΤΙΔΟΥ ΑΘΗΝΑ, Ιδιωτική Υπάλληλος

9. ΚΙΟΡΠΕΟΓΛΟΥ ΚΩΣΤΑΣ, Υπάλληλος ΕΛΤΑ

10. ΙΜΠΙΣ ΧΟΥΣΑΜΕΝΤΙΝ – ΖΑΜΟΣ, Μικροπωλητής, Οικισμός Τέρμα Ανδριανουπόλεως

11. ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ, Μηχανολόγος – Μηχανικός ΤΕΙ, Αν. Μέλος Πολιτικού Συμβουλίου Οικολόγων – Πρασίνων

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ