ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

TOPNEWS

Ανακοινώθηκαν τα πρώτα ονόματα υποψηφίων συμβούλων με τον συνδυασμό του Τάσου Βαβατσικλή

fonirodopis.gr

Πρόκειται για συμπολίτισσες και συμπολίτες από τους χώρους της δουλειάς και της επιστήμης, της μαχόμενης νεολαίας και των τοπικών κινημάτων, της αλληλοβοήθειας και της διεκδίκησης δικαιωμάτων, που κατανοούν τις ανάγκες και τα ζητήματα της σύγχρονης κοινωνίας

Τα πρώτα 11 ονόματα των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων που θα διεκδικήσουν μια θέση στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο Κομοτηνής με το ψηφοδέλτιο της παράταξης «Ξε-ΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ», ανακοίνωσε ο επικεφαλής Τάσος Βαβατσικλής.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση πρόκειται για «συμπολίτισσες και συμπολίτες από τους χώρους της δουλειάς και της επιστήμης, της μαχόμενης νεολαίας και των τοπικών κινημάτων, της αλληλοβοήθειας και της διεκδίκησης δικαιωμάτων, που κατανοούν τις ανάγκες και τα ζητήματα της σύγχρονης κοινωνίας».

Το ψηφοδέλτιο θα αποτελείται από συνολικά 55 υποψηφίους και η ανακοίνωση των ονομάτων τους θα γίνεται ανά 11άδες κάθε Τετάρτη.

Η ανακοίνωση του συνδυασμού «Ξε-ΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ»:

«Ξεκινάμε, με μια σημαντική ανανέωση προσώπων, προτάσεων και ιδεών. Με μια νέα πρόταση πολιτικής που εξασφαλίζει τη δράση της οργανωμένης κοινωνικής έκφρασης.

Με την πολιτική μας πρόταση και τα πρόσωπα των υποψήφιων δημοτικών μας συμβούλων που την εκφράζουν, παραμένουμε στην πρωτοπορία της τοπικής πολιτικής.

Συνεχίζουμε την παράδοση των αγώνων και του έργου. Με τους υποψήφιους δημοτικούς μας συμβούλους, των οποίων την ανακοίνωση των ονομάτων αρχίζουμε από σήμερα.

Συμπολίτισσες και συμπολίτες από τους χώρους της δουλειάς και της επιστήμης, της μαχόμενης νεολαίας και των τοπικών κινημάτων, της αλληλοβοήθειας και της διεκδίκησης δικαιωμάτων, που κατανοούν τις ανάγκες και τα ζητήματα της σύγχρονης κοινωνίας, συμμετέχουν κι έχουν τη δύναμη να την αλλάξουν. Με σημαντικά εφόδια την εμπειρία και τη γνώση των προβλημάτων του αστικού χώρου και των οικισμών.

Η ανακοίνωση των ονομάτων θα γίνεται περιοδικά και θα ολοκληρωθεί στο χρονικό διάστημα των επόμενων 5 εβδομάδων (11 ονόματα κάθε εβδομάδα)».

Οι 11 πρώτοι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι του συνδυασμού είναι:

1. ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΠΕΤΡΟΣ, Ασφαλιστής – Κτηματομεσίτης

2. ΤΣΟΧΛΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, Δημοσιογράφος

3. ΡΕΣΙΤ ΤΖΕΜΙΛ, Γεωργός – Κτηνοτρόφος, Αντιπρόεδρος Κτηνοτροφικού Συλλόγου Νομού Ροδόπης, πρώην Αντιδήμαρχος Δήμου Κομοτηνής

4. ΑΡΣΕΝΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ή ΝΑΝΣΥ, Φοιτήτρια Φιλολογίας του Δ.Π.Θ.

5. ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ, Εκπαιδευτικός, Πρόεδρος ΦΙ.ΠΑΙ.Σ, Διευθυντής περιοδικού «Όλοι για το Παιδί»

6. ΜΠΟΖΑΤΖΙΔΗΣ ΣΠΥΡΟΣ, Αστυνομικός

7. ΜΑΧΜΟΥΤ ΡΕΤΖΕΠ, Ελεύθερος Επαγγελματίας, Ταπετσαρίες Επίπλων – Αυτοκινήτων

8. ΝΤΑΛΙΔΟΥ – ΚΑΡΔΙΜΑΚΗ ΑΝΤΩΝΙΑ, Ιδιωτική Υπάλληλος, Απόφοιτη ΤΕΙ Γεωπονίας

9. ΤΣΑΛΙΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ – ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, Μηχανικός Υπολογιστών, Μουσικός

10. ΙΣΜΑΗΛ ΜΕΧΜΕΤ, Μηχανικός Αυτοκινήτων

11. ΡΟΥΜΠΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ, Στρατιωτικός

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ