ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Πελατειακό σύστημα» στην κοινωνική πολιτική του Δήμου, καταγγέλλει η Ελένη Λαφτσή

fonirodopis.gr

Κατηγορεί μέλη της Δημοτικής Αρχής για πολιτική εκμετάλλευση της κυβερνητικής κοινωνικής πολιτικής αλλά και για κατ’ οίκον (!!!) διανομή των τροφίμων του προγράμματος επισιτιστικής βοήθειας

Σε βαριές κατηγορίες εναντίον μελών της Δημοτικής Αρχής προχώρησε η επικεφαλής της παράταξης «ΠΟΛΗτική Ανατροπή» κ. Ελένη Λαφτσή με αφορμή τη διανομή τροφίμων σε δικαιούχους του ΤΕΒΑ που πραγματοποιείται αυτές τις μέρες στο Πολυλειτουργικό Κέντρο Κομοτηνής.

Η κ. Λαφτσή καταγγέλλει, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook, ότι «ένα πελατειακό σύστημα έχει στηθεί στον Δήμο Κομοτηνής», δηλαδή ότι κάποιοι εκμεταλλευόμενοι τη θέση τους έχουν δημιουργήσει πελατειακές σχέσεις με πολίτες στους οποίους παρέχουν δωρεάν τρόφιμα έναντι ανταλλαγμάτων!

Αποκαλύπτει μάλιστα ότι πρόεδροι τοπικών συμβουλίων πραγματοποιούν μέχρι και κατ’ οίκον (!!!) διανομή των τροφίμων ενώ τέλος, καλεί τους αιρετούς να απέχουν από τη διαδικασία διανομής και τους υποψήφιους δημάρχους να πάρουν σαφείς αποστάσεις από «πρακτικές που προσβάλλουν την αξιοπρέπεια των συμπολιτών μας».

Δείτε την καταγγελία της Ελένης Λαφτσή:

«Δωρεάν διανομή τροφίμων στο Δήμο!!!!!!

Επειδή παρακολουθώ με αγανάκτηση σε δημοσιεύματα να προβάλλονται περιχαρείς αντιδημάρχοι, πρόεδροι τοπικών συμβουλίων κ.α., ότι «δήθεν ασκούν κοινωνική πολιτική», όταν μάλιστα πρόκειται για δωρεάν διανομή τροφίμων που αφορά δικαιούχους του ΚΕΑ, μέσω του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Επισιτιστικής Βοήθειας, υπό την αιγίδα του Υπουργείου εργασίας και κοινωνικής ασφάλισης.

Επειδή μας ενημερώνουν μάλιστα ότι γίνεται και κατ´ οίκον διανομή- σε ποιους άραγε;- από προέδρους τοπικών συμβουλίων, όταν, όπως οφείλουν να γνωρίζουν, πλέον από 1/1/19 χρειάζεται υπογραφή του δικαιούχου!

Επειδή λοιπόν στις μέρες μας δεν δικαιούται κανείς να παίζει με τα αισθήματα, τις αγωνίες και τις ανάγκες επιβίωσης των συμπολιτών μας, εκμεταλλευόμενος την ανέχεια ευπαθών κοινωνικών ομάδων, αναπαράγοντας ένα πελατειακό σύστημα που έχει στηθεί στον Δήμο Κομοτηνής και μάλιστα πατώντας πάνω στην κοινωνική πολιτική που ασκεί η σημερινή κυβέρνηση!

Επειδή από σήμερα 19/2 και έως τις 22/2 θα γίνεται η διανομή από το Πολυλειτουργικό Κέντρο, καλώ όλους αιρετούς να απέχουν από την διαδικασία διανομής. Να αναλάβουν αποκλειστικά την ευθύνη εργαζόμενοι από το διοικητικό προσωπικό.

Και ζητώ από όλους τους επικεφαλής, υποψηφίους δημάρχους, να πάρουν σαφείς αποστάσεις από πρακτικές που προσβάλλουν την αξιοπρέπεια των συμπολιτών μας. Διαφορετικα θα είναι συνένοχοι!».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Απάντηση Σωτηρακόπουλου στις κατηγορίες Λαφτσή για τη διανομή τροφίμων
Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Θεμάτων και Αλληλεγγύης του Δήμου Κομοτηνής διαψεύδει την παρουσία αιρετών στη διανομή και την κατ’ οίκον παράδοση προϊόντων

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ