Κατά παντός υπευθύνου

Κατατέθηκε καταγγελία στην Εισαγγελία για την κατάσταση στο Δημοτικό Κυνοκομείο Κομοτηνής

Κατατέθηκε την Πέμπτη το πρωί και αφορά την συνεχιζόμενη παραβίαση της νομοθεσίας και τις απαράδεκτες συνθήκες διαβίωσης των σκυλιών

Καταγγελία κατά παντός υπευθύνου για τη συνεχιζόμενη παραβίαση της σχετικής νομοθεσίας και τις απαράδεκτες συνθήκες διαβίωσης των σκυλιών στο Δημοτικό Κυνοκομείο Κομοτηνής κατατέθηκε την Πέμπτη (4/10) το πρωί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ροδόπης.

Την καταγγελία, σύμφωνα με πληροφορίες, κατέθεσε γνωστός σύλλογος της περιοχής ενώ αντίστοιχες καταγγελίες για το αποκαλούμενο πλέον «κολαστήριο» θα ακολουθήσουν και από φιλόζωους της περιοχής.

Να υπενθυμίσουμε ότι τις άθλιες συνθήκες που επικρατούν στο Δημοτικό Κυνοκομείο είχαμε αποκαλύψει τον Αύγουστο με δημοσίευμα μας, στο οποίο αναφέραμε τότε τις παραβιάσεις των σχετικών άρθρων του Νόμου 4039/12.

Για την τραγική κατάσταση που επικρατεί στην πόλη με τα αδέσποτα, τα οποία έχουν στοχοποιηθεί ακόμα και από πολιτικές παρατάξεις, έχουν κινητοποιηθεί φιλόζωοι οι οποίοι μέσα από τη σελίδα «Φίλοι Αδέσποτων Κομοτηνής SOS» αποκαλύπτουν, ενημερώνουν και καταγγέλλουν σε καθημερινή σχεδόν βάση.

Οι διαχειριστές της σελίδας, οι οποίοι επιρρίπτουν «τεράστιες ευθύνες» στο Δημοτικό Κυνοκομείο, έκρουαν το τελευταίο διάστημα τον κώδωνα του κινδύνου επιδημίας μόρβας μεταξύ των αδέσποτων της περιοχής.

Την Τετάρτη (3/10) με νέα τους ανάρτηση έφεραν στο φως της δημοσιότητας άλλα δύο νέα κρούσματα της ασθένειας που «θερίζει» τα αδέσποτα, προαναγγέλλοντας ταυτόχρονα και την προσφυγή τους στη Δικαιοσύνη. «Τον λόγο φυσικά θα τον έχουν τα δικαστήρια για τις ευθύνες των ‘’φιλόζωων’’ υπεύθυνων του δήμου, αυτών που ‘’μόνο απέναντι στα σκυλιά απολογούνται’’!», σημειώνουν χαρακτηριστικά.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.