ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

NEWSLETTER

Σακελλίων για ΝΟΔΕ: «Θέλει θράσος να μιλούν για κίνδυνο υποβάθμισης του Δημοκριτείου»

FoniRodopis

«Το κόμμα που ως κυβέρνηση μείωσε τον προϋπολογισμό των ΑΕΙ σε σημείο ασφυξίας πάει πολύ να παρουσιάζεται σήμερα με το προσωπείο του φίλου του Πανεπιστημίου» αναφέρει ο συντονιστής ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης

Για «πολιτικό θράσος» των προέδρων των ΝΟΔΕ ΝΔ Θράκης κάνει λόγο ο συντονιστής ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης κ. Σταμάτης Σακελλίων με αφορμή την κοινή ανακοίνωση των πρώτων για το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο και τον νέο νόμο Γαβρόγλου.

Ο κ. Σακελλίων σημειώνει ότι «πάει πολύ το κόμμα της ΝΔ να παρουσιάζεται σήμερα ως υπερασπιστής του Δημοκριτείου» ενώ καταλήγοντας αναφέρει ότι θα περίμενε μια στοιχειώδη αυτοκριτική αντί για «πυροβολισμούς στον αέρα».

Αναλυτικά, ο συντονιστής ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης δηλώνει:

«Εγκατάλειψη του Δ.Π. Θράκης βλέπουν οι 3 πρόεδροι των ΝΟΔΕ της Θράκης, εκ μέρους της κυβέρνησης. Φαντάζομαι πιο ατυχή συγκυρία για το θέμα δεν θα βρίσκανε. Γιατί δεν θέλω να πιστέψω ότι δεν πληροφορήθηκαν αυτά που ανακοίνωσε ο πρυτανεύων του Δημοκριτείου καθηγητής Σταύρος Τουλουπίδης. 4+1 νέα τμήματα για το Δημοκρίτειο και επιπρόσθετα διετή προγράμματα για αγρότες, κτηνοτρόφους, μελισσοκόμους και άλλους. Αυτό είναι το μεγαλύτερο πακέτο που δόθηκε ποτέ στο Δημοκρίτειο από συστάσεως του όπως λένε οι ίδιοι οι άνθρωποι του Πανεπιστημίου. Στα 4+1 είναι και η κτηνιατρική σχολή.

Θέλει επομένως πολύ πολιτικό θράσος οι εκπρόσωποι του κόμματος που μάχεται όσο γίνεται τον δημόσιο χαρακτήρα της ανώτατης εκπαίδευσης να μιλούν γα κίνδυνο υποβάθμισης του Δημοκριτείου εξαιτίας των μετεγγραφών. Το κόμμα που ως κυβέρνηση μείωσε τον προϋπολογισμό των ΑΕΙ σε σημείο ασφυξίας πάει πολύ να παρουσιάζεται σήμερα με το προσωπείο του φίλου του Πανεπιστημίου.

Το κόμμα που ανέχτηκε, στήριξε με σθένος πρόσωπα και πρακτικές που γκριζάρισαν την εικόνα του Δημοκριτείου, πάει πολύ σήμερα να παρουσιάζονται ως υπερασπιστές του. Επειδή στην πράξη φαίνεται ποιος στηρίζει και τι η κίνηση της κυβέρνησης να στηρίξει με νέα τμήματα και προγράμματα το Δημοκρίτειο ξεγυμνώνει εντελώς τον πολιτικό καταστροφολογικό λόγο της Ν.Δ.

Μερικές φορές η σιωπή είναι πολύτιμη και μάλιστα την ίδια μέρα που ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας μαζί με τα στελέχη του ‘’Σταύρος Νιάρχος’’ εδώ στην Κομοτηνή, τροχοδρομούν το νέο Νοσοκομείο. Περιμέναμε μια στοιχειώδη αυτοκριτική από τους 3 προέδρους για τα όσα δεν έκαναν οι ίδιοι και το κόμμα τους για την Θράκη και όχι πυροβολισμούς στον αέρα ενός πολιτικά τυχοδιωκτικού λόγου για την περιοχή και το Πανεπιστήμιο».

[TheChamp-Sharing]

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

FAST FOOD22 ώρες πριν

FaceFood

Αν έχεις όρεξη για φαγητό εδώ έχει γύρο πάντα φρέσκο και ποιοτικό

COFFEE23 ώρες πριν

Coffee Nuts

Διάφορες ποικιλίες espresso και καφέ φίλτρου

ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΡΟΥΧΩΝ23 ώρες πριν

Στεγνοκαθαριστήριο «Ηλιαχτίδα»

Στεγνό καθάρισμα – Μειωμένες τιμές – Παραλαβή παράδοση κατ’ οίκον

ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ - ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΑ3 ημέρες πριν

Φωτοτυπικό Κέντρο «Ο Πόντος»

Οτιδήποτε χρειάζεστε στο χώρο των φωτοτυπιών και φωτοαντιγράφων, άμεσα και αποτελεσματικά, πάντα στις πιο φιλικές τιμές

ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΑ3 ημέρες πριν

«Ο Φούρνος του Παππού»

24 ώρες ανοιχτά – Απολαύστε καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας υπέροχο παραδοσιακό ψωμί και πλούσια ποικιλία σφολιατοειδών

ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΡΟΥΧΩΝ2 εβδομάδες πριν

Στεγνοκαθαριστήριο 5min

Άμεση εξυπηρέτηση – Απόλυτη καθαριότητα – Οικονομικές τιμές – Σεβασμό στον πελάτη

ΙΧΘΥΟΠΩΛΕΙΑ4 εβδομάδες πριν

Ιχθυοπωλείο – Ψητοπωλείο Ελευθερίου

Ολόφρεσκα ψάρια στις καλύτερες τιμές. Αναλαμβάνουμε το ψήσιμο και την παράδοση των ψαριών σας

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2019 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ