ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

TOPNEWS

ΝΟΔΕ Θράκης: «Η σημερινή κυβέρνηση προκαλεί βλάβη στην Θράκη»

fonirodopis.gr

«Η Νέα Δημοκρατία δεσμεύεται, ότι με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, η Θράκη θα αποτελέσει πυλώνα ανάπτυξης και σημείο αναφοράς για ολόκληρη τη χώρα», αναφέρεται στην ανακοίνωση

Κοινή ανακοίνωση για τον νέο νόμο Γαβρόγλου ο οποίος ανοίγει τον δρόμο για τις μετεγγραφές φοιτητών στα κεντρικά Πανεπιστήμια εξέδωσαν οι ΝΟΔΕ ΝΔ της Θράκης.

Στην ανακοίνωση σημειώνεται:

«Η αποτυχημένη πολιτική της ηθικά και πολιτικά χρεοκοπημένης κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, σχετικά με τα θέματα που αφορούν τη Θράκη, αναδεικνύεται για πολλοστή φορά, μέσα από τον προβληματισμό που εκφράζουν οι φορείς της. Η έντονα συγκρουόμενη με τα συμφέροντα του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, πολιτική του Υπουργού Παιδείας, αποκαλύπτει την αδιαφορία της κυβέρνησης, για ένα από τα κορυφαία Πανεπιστημιακά Ιδρύματα της χώρας. Η βλάβη, που προκαλεί η σημερινή κυβέρνηση στην Θράκη καθίσταται όλο και δυσχερέστερα επανορθώσιμη, όμως η Νέα Δημοκρατία δεσμεύεται, ότι με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, η Θράκη θα αποτελέσει πυλώνα ανάπτυξης και σημείο αναφοράς για ολόκληρη τη χώρα».

Την ανακοίνωση υπογράφουν οι πρόεδροι των ΝΟΔΕ Θράκης κ.κ. Βεζυργιαννίδης Ιωάννης, Κιατίπης Νικόλαος και Παρασκευόπουλος Πολυζώης.

[TheChamp-Sharing]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ