ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΔΗΜΟΣ ΙΑΣΜΟΥ

Μουμίν σε Αμούτζα: «Θα οδηγήσω την παράταξη σας σε πολιτικό αφανισμό»

Άμεση απάντηση του Δημάρχου Ιάσμου, ο οποίος προμηνύει ότι «μέχρι τώρα απλά ψιχάλιζε, προετοιμαστείτε για την καταιγίδα»

Άμεση ήταν η απάντηση του Δημάρχου Ιάσμου Οντέρ Μουμίν στην ανακοίνωση του Κυριάκου Αμούτζα για τα όσα συνέβησαν πρόσφατα στις εκδηλώσεις «Προφήτης Ηλίας 2021» του Πολιτιστικού Συλλόγου Ιάσμου.

Ο Δήμαρχος προαναγγέλλει «καταιγίδα» εξελίξεων, υποσχόμενος ότι θα οδηγήσει την παράταξη «Όραμα Αναγέννησης» σε πολιτικό αφανισμό.

Αναλυτικά, αναφέρει:

«Αγαπητέ Κυριάκο, 

Ο Ίασμος έγινε πρωτοσέλιδο από την απόλυτη απερισκεψία και ανικανότητα του Τοπικού σου Προέδρου και του Προέδρου του Πολιτιστικού σου Συλλόγου, Ηλία Μπούκα. 

Η καταιγίδα δεν πέρασε διότι δεν άρχισε ποτέ.  Τώρα απλά ψιχαλίζει, προετοιμαστείτε όμως για την καταιγίδα. 

Σεβόμενος τις δύο πρόσφατες ιδιότητες που απέκτησες Κυριάκο, του παππού και του συνταξιούχου, επιλέγω σήμερα να μην απαντήσω σε σένα.

Θα απαντήσω όμως στη μόνιμη συντάξασα των ανακοινώσεων σας. Στη Χριστίνα, την εκπαιδευτικό, τη δασκάλα, την υποδιευθύντρια του Διαπολιτισμικού Δημοτικού Σχολείου Ιάσμου.

Χριστίνα Βιδούρα,

 1. Μετά από 38 χρόνια δεν γίνονται εκδηλώσεις διότι διανύουμε μια πρωτόγνωρη πανδημική κρίση και ακολουθούμε πιστά τα μέτρα που επιβάλλει η Πολιτεία.
 2. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ιάσμου είχε σαφώς ποιότητα. Με σας στη διοίκησή του όμως έννοιες όπως, ποιότητα, σεβασμός, αρχές, πολιτισμός, επίπεδο χάθηκαν.
 3. Τη βραδιά που παράνομα χοροπηδούσατε, Χριστιανοί και Μουσουλμάνοι βρισκόντουσαν στο Αρνεμούσι, στον Νεοκλή, στον Λεχούδη, στα παιδιά με τα υπέροχα κεφτεδάκια, στις καφετέριες της πλατείας του Ιάσμου. Σου μεταφέρω υπεύθυνα ως Δήμαρχος Ιάσμου, ότι εκείνη τη βραδιά, Χριστιανούς και Μουσουλμάνους κλεισμένους σε σπίτια δεν είδα, ούτε άκουσα κάτι αντίστοιχο.
 4. Όταν λες ότι είχα επί ποδός όλη την Αστυνομική δύναμη του Ιάσμου, της Περιφέρειας και τις Δικαστικές αρχές, σίγουρα δεν έχεις το επίπεδο να αντιληφθείς πόσο βάναυσα και υποτιμητικά προσβάλλεις τον Διοικητή του Α.Σ. Ιάσμου, τον Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ροδόπης και τις Εισαγγελικές αρχές. Εκεί εξάλλου είναι η διαφορά μας, εγώ θεσμικά τους σέβομαι απόλυτα και γνωρίζω απόλυτα ότι κανένας Δήμαρχος δεν νοείται να έχει επί ποδός όλους τους προαναφερόμενους θεσμούς.
 5. Είναι τόσο μεγάλη η ασέβεια και η απρέπεια σου, τολμάς και ανακατεύεις Θρησκευτικό Άρχοντα στην πολιτική αντιπαράθεση μας. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής τυγχάνει απολύτου σεβασμού και αποδοχής από εμένα και όσους εκπροσωπώ, Χριστιανούς και Μουσουλμάνους. Μέχρι εκεί τίποτα λιγότερο, τίποτα παραπάνω.
 6. Ποια αυτοδιοικητική διάταξη άραγε προβλέπει σπάσιμο και αντικατάσταση κλειδαριών; Περιμένω να ενημερωθώ από που πηγάζει αυτή η αρμοδιότητα του Δημοτικού Συμβουλίου (τυγχάνεις και Αντιπρόεδρος του Δημοτικού μας Συμβουλίου). Μάλλον ο Χρήστος Χατζηπέμου δεν είναι καλός δάσκαλος. 
 7. Επιρρίπτετε ευθύνες για την μη ολοκλήρωση του Μουσείου Πολιτιστικού Κληρονομιάς στον κ. Καζάκη. Για την χυδαία λεκτική προσβολή που δέχθηκε ο κ. Σταύρος, από τον Αμούτζα και την κα. Βακιάνη τη βραδιά των εκδηλώσεων γιατί δεν μιλάτε ; Ο Σταύρος κατά κοινή ομολογία ήτανε ο καλύτερος Δήμαρχος που πέρασε από τον Δήμο Ιάσμου. Σοβαρός, αξιοπρεπής, μετρημένος, αποτελεσματικός. Διαφαίνεται ότι αυτή η αλήθεια θα σας καταδιώκει για πολλά χρόνια ακόμη. 
 8. Επί Αμούτζα από ποιόν αγοράστηκε έναντι του ποσού των 85.000 ευρώ το γειτονικό σπίτι για τις ανάγκες του Μουσείου; Νόμιμα, όχι ηθικά όμως.
 9. Ύμνοι για τις παραχωρήσεις και τη βοήθεια του κ. Καδή Ισμέτ. Υποκρισία, υποκρισία, υποκρισία Χριστίνα.
 10. Χριστίνα σε ρωτώ ευθέως. Στο Ηρώων του Ιάσμου, στην εκδήλωση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ποιος στόλιζε από πάνω μέχρι κάτω τον κ. Καδή Ισμέτ;  Ποιος κατά την επέτειο της Δημοκρατίας, φέτος την 24η Ιουλίου,  προσέβαλλε με ύβρεις την Δημοκρατία μας ;
 11. Απορώ πως τολμάτε να με αποκαλείτε δικτάτορα, όταν είστε τόσο μακριά από τη Δημοκρατία και τους Θεσμούς; 
 12. Χριστίνα, χωρίς χρονοτριβή, απόψε, αναμένω τη δημόσια δήλωση σου, ότι θεωρείς τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ εγκληματική οργάνωση και ότι σε καμία περίπτωση δεν συμμερίζεσαι τις ακροδεξιές απόψεις του συζύγου σου.
 13. Η δωρεά του Μουσείου θα προχωρήσει και θα ολοκληρωθεί. Όταν ολοκληρωθεί θα εκδώσετε ευχαριστήρια ανακοίνωση για την αποκλειστική ιδέα και πρόταση μου; 
 14. Χαρακτήρισες ‘’απίθανη την Ελληνική Πολιτεία’’ που επέβαλλε πρόστιμο στον παράνομο Πρόεδρο και στον παράνομο Πολιτιστικό σου Σύλλογο. Φράση απίστευτη, αναρχίας, ακροδεξιού συμβολισμού. Για όλους εμάς Χριστίνα, η Ελληνική Πολιτεία είναι υπερήφανη, διότι σου υπενθυμίζω ότι εδώ γεννήθηκε η Δημοκρατία. 
 15. Η Δομή Σίτισης, το Γραφείο Απασχόλησης, το Φεστιβάλ Ειρήνης και πολλά άλλα σας ενοχλούν τόσο πολύ. Σας κατανοώ και το απολαμβάνω. Θα συνεχίσουμε πιο δυναμικά.
 16. Χριστίνα, Ηλία. H Χρυσή Αυγή είναι στη φυλακή. Ο Βελόπουλος και ο Σπάρτακος μετριούνται κάτω από το 5%.
 17. Χριστίνα, Ηλία.  Με τη βοήθεια του Θεού, όλων των συνδημοτών μου, που ανήκουν στο Συνταγματικό τόξο, που πιστεύουν στη δημοκρατία, αποδοκιμάζουν τα άκρα, θα οδηγήσω στις επόμενες εκλογές την παράταξη σας, ‘’το ΟΡΑΜΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ’’, σε ποσοστό κάτω του 10 %, δηλαδή σε πολιτικό αφανισμό.

Το πιστεύω ακράδαντα. Το θεωρώ θεσμική υποχρέωση. Επιβεβλημένη αποστολή για τις επόμενες γενιές. Ξέρετε και μάθατε. Ό, τι λέω, το κάνω και πράξη».

ΔΗΜΟΣ ΙΑΣΜΟΥ

Κράτηση εισιτηρίων για τις συναυλίες του Φεστιβάλ Ειρήνης Δήμου Ιάσμου

Το εισιτήριο είναι δωρεάν και η κράτηση γίνεται ηλεκτρονικά μέσα από την πλατφόρμα του ticketservices.gr ή τηλεφωνικά στο γραφείο Δημάρχου

Δημοσιεύθηκε

στις

Τη δυνατότητα να εκδώσουν το δικό τους δωρεάν εισιτήριο για τις συναυλίες του Φεστιβάλ Ειρήνης Δήμου Ιάσμου έχουν οι δημότες του Ιάσμου αλλά και οι πολίτες και επισκέπτες της ευρύτερης περιοχής.

Η κράτηση θέσης είναι υποχρεωτική από τον νόμο στο πλαίσιο των μέτρων Covid-19 και γίνεται με δυο τρόπους:

Με την είσοδο στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Ιάσμου iasmos.gr όπου «πατώντας» πάνω στην εικόνα του Φεστιβάλ Ειρήνης οδηγείται κανείς στο σύστημα κράτησης θέσης μέσω της δωρεάν έκδοσης εισιτηρίου μέσα από το σύστημα της Ticketservices.

Με τηλεφώνημα στο Γραφείο Δημάρχου στο 2534-350100, το οποίο θα συνδράμει όποιον πολίτη δεν έχει γενικότερα τη δυνατότητα κράτησης θέσης από το ίντερνετ, καταχωρώντας τα στοιχεία του και εκδίδοντας το δωρεάν ηλεκτρονικό εισιτήριό του.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Φεστιβάλ Ειρήνης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΣ ΙΑΣΜΟΥ

Οντέρ Μουμίν: «Εκτός πραγματικότητας ο Αμούτζας, νόμιμο το Φεστιβάλ»

«Η εκδήλωση του Φεστιβάλ Ειρήνης τέλει υπό την αιγίδα και συγχρηματοδοτείται από το Υπουργείο Πολιτισμού, την ΠΑΜ-Θ και την ΠΕΔ ΑΜ-Θ», απαντά ο Δήμαρχος Ιάσμου

Δημοσιεύθηκε

στις

Θέμα νομιμότητας για τις εκδηλώσεις του 1ου Φεστιβάλ Ειρήνης, το οποίο θα διοργανώσει στις 25-26 Σεπτεμβρίου ο Δήμος Ιάσμου, έθεσε νωρίτερα η παράταξη του Κυριάκου Αμούτζα.

Στην ανακοίνωση της, η παράταξη «Όραμα Αναγέννησης» ανέφερε χαρακτηριστικά ότι οι εκδηλώσεις προγραμματίστηκαν «χωρίς προϋπολογισμό και χωρίς καμία απόφαση εγγράφως αποτυπωμένη, νόμιμα δημοσιευμένη».

Απαντώντας στα παραπάνω, ο Δήμαρχος Ιάσμου Οντέρ Μουμίν σημειώνει:

«Ο Πρωθυπουργός της Βουλγαρίας από 12 Μαΐου 2021 είναι ο Στέφαν Γιάνεφ. Κι όχι ο Μπορίσοφ όπως αναφέρει ο κ. Αμούτζας στην ανακοίνωση του. Ο Δήμαρχος Ιάσμου απαξιεί να απαντήσει σε όσους βρίσκονται εκτός πραγματικότητας και εποχής.

Σημειώνει απλά και εμφατικά ότι η εκδήλωση του Φεστιβάλ Ειρήνης τέλει υπό την αιγίδα και συγχρηματοδοτείται από το Υπουργείο Πολιτισμού, την ΠΑΜ-Θ και την ΠΕΔ ΑΜ-Θ, εξ ου και τηρούνται όλες οι νόμιμες προϋποθέσεις, διατυπώσεις, με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα κατά της πανδημίας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΣ ΙΑΣΜΟΥ

Θέμα νομιμότητας για το Φεστιβάλ Ειρήνης θέτει η παράταξη Αμούτζα

«Άλλα… ήθη κι αυτά. Να μαθαίνουμε από τις… συνεντεύξεις εκδηλώσεις που δεν έχουν προϋπολογιστεί, δεν έχουν κοστολογηθεί, δεν έχουν εγκριθεί»

Δημοσιεύθηκε

στις

Θέμα νομιμότητας για τις εκδηλώσεις του 1ου Φεστιβάλ Ειρήνης που θα διοργανώσει ο Δήμος Ιάσμου στις 25-26 Σεπτεμβρίου θέτει η παράταξη «Όραμα Αναγέννησης».

Στην ανακοίνωση της, η παράταξη Αμούτζα, αναφέρει χαρακτηριστικά ότι οι εκδηλώσεις προγραμματίστηκαν «χωρίς προϋπολογισμό και χωρίς καμία απόφαση εγγράφως αποτυπωμένη, νόμιμα δημοσιευμένη».

Αναλυτικά, αναφέρει:

«Φεστιβάλ στον… αέρα!

Κι εκεί που ετοιμαζόμασταν να υποδεχτούμε τους Μητσοτάκη, Ερντογάν και Μπορίσοφ, ή έστω τους Υπουργούς των Εξωτερικών, πιστεύοντας πως… ακούστηκαν και πέραν του Ιάσμου τα «ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα» του Οντέρ, τελικά αρκούμαστε σε ένα φεστιβάλ περιορισμένο στο… μπόι του δημάρχου της μειοψηφίας, με την συμμετοχή του Δήμου Yildirim Προύσας (στον οποίο έταξε “αδελφοποίηση” κατά την περυσινή επεισοδιακή εκδήλωση) και του Δήμου Smolyan, συνεργάτη στο πρόγραμμα Interreg.   

Κι όλα είναι στον αέρα. Χωρίς εγκριτικές αποφάσεις συλλογικών οργάνων. Χωρίς προϋπολογισμό. Χωρίς καμία απόφαση εγγράφως αποτυπωμένη, νόμιμα δημοσιευμένη. Άλλα… ήθη κι αυτά. Να μαθαίνουμε από τις… συνεντεύξεις εκδηλώσεις που δεν έχουν προϋπολογιστεί, δεν έχουν κοστολογηθεί, δεν έχουν εγκριθεί. Λες και περνούν όλα από το μυαλό και ΚΥΡΙΩΣ από την τσέπη του δημάρχου της μειοψηφίας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΣ ΙΑΣΜΟΥ

Χτύπησε το πρώτο κουδούνι στα σχολεία του Δήμου Ιάσμου

«Νιώθοντας υπερηφάνεια για τη συνολική εικόνα και τις κτιριακές υποδομές που δημιουργήσαμε, θα συνεχίσουμε απρόσκοπτα τις κοινές μας προσπάθειες με την εκπαιδευτική κοινότητα», δήλωσε κατά την τελετή του αγιασμού ο Οντέρ Μουμίν

Δημοσιεύθηκε

στις

Πρώτο κουδούνι σήμερα για τη χρονιά 2021-2022 και στα σχολεία του Δήμου Ιάσμου, όπως σε όλη τη χώρα, με την τήρηση και εφαρμογή των απαιτούμενων υγειονομικών μέτρων για τον Covid-19.

Ο Δήμαρχος Οντέρ Μουμίν, μαζί με Αντιδημάρχους και μέλη της παράταξης «ΕΜΠΡΟΣ», επισκέφθηκε τα σχολεία της περιοχής και ευχήθηκε καλή αρχή σε μαθητές και εκπαιδευτικούς.

Βλέποντας τον ενθουσιασμό και τη χαρά των μαθητών, που ύστερα από καιρό γέμισαν ξανά τα προαύλια και τις αίθουσες, ο κ. Μουμίν δήλωσε τα εξής: «Νιώθοντας υπερηφάνεια για τη συνολική εικόνα και τις κτιριακές υποδομές που δημιουργήσαμε στις εκπαιδευτικές μονάδες, ως δημοτική αρχή θα συνεχίσουμε απρόσκοπτα τις κοινές μας προσπάθειες με την εκπαιδευτική κοινότητα. Εύχομαι το σχολικό έτος 2021-2022, να είναι εποικοδομητικό και παραγωγικό πρωτίστως για τους μικρούς μας μαθητές, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ20 ώρες πριν

Τσίπρας: «Νέα αρχή στη χώρα με την κοινωνία στην πρώτη γραμμή»

ΕΛΛΑΔΑ20 ώρες πριν

Μαζική αντιφασιστική πορεία στο Κερατσίνι στη μνήμη του Παύλου Φύσσα

TΟΥΡΚΙΑ1 ημέρα πριν

Τουρκία: «Η Ελλάδα έφτιαξε τον φράχτη στον Έβρο για τα τουρκικά τανκς και όχι για τους πρόσφυγες»

ΕΛΛΑΔΑ4 ημέρες πριν

Νέο επεισόδιο μεταξύ Έλληνα και Τούρκου ψαρά στους Φούρνους Ικαρίας

ΕΛΛΑΔΑ4 ημέρες πριν

Επίθεση με βιτριόλι: «Προσπάθησε να με σκοτώσει, απέδειξε πόσο δειλή είναι»

ΕΛΛΑΔΑ4 ημέρες πριν

Κατερίνη – Γονείς: «Σατανικά τα τεστ και οι μάσκες, δεν άφησαν την κόρη μας να μπει στο σχολείο»

ΕΒΡΟΣ5 ημέρες πριν

Διακινητές επιχείρησαν να περάσουν στην Ελλάδα πάνω από 60 μετανάστες

TΟΥΡΚΙΑ5 ημέρες πριν

Προκλητικό ντελίριο Ερντογάν: «Πριν 100 χρόνια πετάξαμε τον εχθρό στη θάλασσα της Σμύρνης»

ΔΗΜΟΣ ΙΑΣΜΟΥ6 ημέρες πριν

Οντέρ Μουμίν: «Να καταστήσουμε τον Δήμο Ιάσμου ως τόπο ειρήνης»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ6 ημέρες πριν

Δημήτρης Χαρίτου: «Είναι ανάγκη τα σχολεία να μείνουν ανοιχτά»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2021 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x