ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ευχαριστήριο παραγωγικών φορέων της Ροδόπης για τη ρύθμιση οφειλών του 12%

Με τη διάταξη του Υπ. Οικονομικών συμψηφίζονται οι οφειλές του Κράτους από τη μη καταβολή του 12% με οφειλές των επιχειρήσεων της Θράκης

fonirodopis.gr

Ευχαριστήρια επιστολή για τη διάταξη με την οποία ρυθμίζονται οφειλές των επιχειρήσεων της Θράκης, εξέδωσαν οι παραγωγικοί φορείς της Ροδόπης με αποδέκτες τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Υπ. Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα και τους Βουλευτές Ευριπίδη Στυλιανίδη, Ιλχάν Αχμέτ και Δημήτρη Καιρίδη.

Στην επιστολή αναφέρεται:

«Κατατέθηκε χθες 10/7/2020 στη Βουλή υπό συζήτηση σχέδιο νόμου του Υπουργείου Οικονομικών, μέσα στο οποίο περιλαμβάνεται και η επίλυση του θέματος της επιδότησης του μισθολογικού κόστους (12%) των μεταποιητικών επιχειρήσεων της Θράκης.  Μετά από πολύμηνους αγώνες των Επιμελητηρίων και των λοιπών παραγωγικών φορέων της περιοχής επιτέλους δικαιώνεται η προσπάθεια αυτή και διαφαίνεται η δυνατότητα ενίσχυσης της ρευστότητας των επιχειρήσεων, που τόσο πολύ την έχουν ανάγκη τούτη την κρίσιμη στιγμή.

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά το Γραφείο του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, τον υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα και τους συναρμόδιους Υπουργούς και κυρίως τον Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στη Ροδόπη κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη για τις επίμονες προσπάθειές του, καθώς και όσους συνέβαλαν στο αποτέλεσμα αυτό με τις επερωτήσεις τους, όπως τους κ. Βουλευτές Δημήτρη Καιρίδη και Ιλχάν Αχμέτ».

Την επιστολή συνυπογράφουν ο Νίκος Αγγελίδης (Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ροδόπης), ο Αντώνης Γραβάνης (Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης), ο Ιάκωβος Φραντζής (Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βιοτεχνιών Ροδόπης), η Κική Κωνσταντινίδου (Εμπορικός Σύλλογος Κομοτηνής) και ο Ανέστης Βαφειάδης (ΟΕΒΕΣ Ροδόπης).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ