ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Με περιορισμένο αριθμό θεατών οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις της ΔΚΕΠΠΑΚ

Αυστηρή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων: Ανοιχτοί φυλασσόμενοι χώροι, τήρηση αποστάσεων, απαγόρευση όρθιων θεατών, αντισηπτικά και συνεχή απολύμανση καθισμάτων – Αυλαία για τις εκδηλώσεις το Σάββατο 11 Ιουλίου στο λιμάνι Φαναρίου

fonirodopis.gr

Με περιορισμένο αριθμό καθισμάτων και σε ανοιχτούς φυλασσόμενους χώρους θα πραγματοποιηθούν οι φετινές καλοκαιρινές εκδηλώσεις της ΔΚΕΠΠΑΚ «Καλοκαίρι με θέα 2020», που ξεκινούν από το Σάββατο 11 Ιουλίου και θα διαρκέσουν έως και την Τετάρτη 26 Αυγούστου.

Στις εκδηλώσεις δεν θα επιτρέπεται η παρουσία όρθιων θεατών, θα τηρούνται αυστηρά οι αποστάσεις μεταξύ των καθισμάτων ενώ μετά το πέρας κάθε εκδήλωσης θα πραγματοποιείται υποχρεωτικά απολύμανση του χώρου.

«Ο χώρος θα είναι συγκεκριμένος, καθορισμένος με ταινίες, με καρέκλες που θα απολυμαίνονται και με αντισηπτικά στην είσοδο», δήλωσε χαρακτηριστικά η πρόεδρος της ΔΚΕΠΠΑΚ κ. Νατάσα Λιβεριάδου κατά την παρουσίαση του προγράμματος στα τοπικά ΜΜΕ το μεσημέρι της Παρασκευής 10 Ιουλίου.

 «Θα πραγματοποιηθούν 21 συναυλίες στο λιμάνι Φαναρίου και στις παραλίες Μέσης, Αρωγής, είναι μειωμένο το πρόγραμμα σε σχέση με πέρσι που είχαμε 35. Ακυρώσαμε το Φεστιβάλ Φαναρίου και αποφεύγουμε τις εκδηλώσεις των πανηγυριών για να αποφύγουμε την άμεση επαφή», πρόσθεσε η κ. Λιβεριάδου επισημαίνοντας πως «πρώτα απ’ όλα είναι η υγεία μας».

Όσον αφορά τα πανηγύρια που είθισται να κάνουν το καλοκαίρι στους οικισμούς οι κατά τόπους Σύλλογοι, η πρόεδρος της ΔΚΕΠΠΑΚ σημείωσε ότι η διοργάνωση είναι αποκλειστικά δική τους ευθύνη όμως, όπως είπε, «από την εικόνα που έχω φαίνεται ότι δεν είναι διατεθειμένοι να μπουν σε προβλήματα».

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ