ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Βαφειάδης: «Θα στηρίξουμε με κάθε τρόπο και μέσο τη Διακομματική Επιτροπή»

Συγχαρητήρια επιστολή του προέδρου της ΟΕΒΕΣ Ροδόπης στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη

fonirodopis.gr

Συγχαρητήρια επιστολή στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για το αίτημα σύστασης Διακομματικής Επιτροπής για τη Θράκη απέστειλε ο πρόεδρος της ΟΕΒΕΣ Ροδόπης Ανέστης Βαφειάδης.

Στην επιστολή αναφέρεται:

«Αξιότιμε κύριε Πρωθυπουργέ,

Με την παρούσα θα θέλαμε να σας συγχαρούμε για την πρωτοβουλία σας για την σύσταση της Διακομματικής Επιτροπής της Βουλής για την Ανάπτυξη της Θράκης.

Φρονούμε ότι στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε ειδικά στην ακριτική περιοχή της Θράκης, η ανταπόκρισή σας στο αίτημα των τοπικών κοινωνικών, οικονομικών και πολιτικών φορέων για την σύσταση της επιτροπής ανάπτυξης αλλά και η επιλογή μίας έμπειρης πολιτικού και γνώστη των τοπικών πραγμάτων, της κ. Μπακογιάννη, στο τιμόνι της επιτροπής αυτής αποτελεί απόδειξη του έμπρακτου ενδιαφέροντός σας για την περιοχή μας και των προθέσεών σας για την ουσιαστική της αναβάθμιση και ανάπτυξη.

Προσωπικά με την ιδιότητά μου ως Προέδρου της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Νομού Ροδόπης και σύσσωμο το Διοικητικό μας Συμβούλιο θα στηρίξουμε την προσπάθεια αυτή με κάθε τρόπο και μέσο, προσβλέποντας στην ουσιαστική και ταυτόχρονα λυτρωτική, για τους επιχειρηματίες της περιοχής, τους οποίους εκπροσωπούμε, αντιμετώπιση των σημερινών προβλημάτων και των  αυριανών πάσης φύσης προκλήσεων».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ