ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΡΟΔΟΠΗ

Νέα κακοποίηση ζώου στην Κομοτηνή: Χτυπούσε με κοντάρι σκούπας κουταβάκι

Εναντίον του δράστη κατατέθηκε μήνυση ενώ το κουταβάκι μεταφέρθηκε στο Δημοτικό Κυνοκομείο Κομοτηνής όπου έγινε η περίθαλψη του και δόθηκε προς υιοθεσία

fonirodopis.gr

Νέα κακοποίηση ζώου στην Κομοτηνή, καταγγέλλουν μέσα από τη σελίδα τους στο facebook οι «Φίλοι Αδέσποτων Κομοτηνής».

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την καταγγελία, το απόγευμα της Δευτέρας 6 Ιουλίου στην οδό Εγνατίας ένας ηλικιωμένος άνδρας χτυπούσε με κοντάρι σκούπας ένα κουταβάκι, το οποίο κάποιος παράτησε μπροστά σε είσοδο πολυκατοικίας.

«Στο κουτάβι είχαν αφήσει νερό και φαγητό, κάτι που όπως φαίνεται τον εξαγρίωσε και χτυπούσε με μανία το σκυλάκι, παρ’ όλες τις παρατηρήσεις που του έκαναν διάφοροι κάτοικοι που άκουσαν τις φωνές του άτυχου πλάσματος.

Εκείνος, σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, συνέχισε με μανία να το χτυπάει αναγκάζοντας το να φωνάζει πιο δυνατά και μάλιστα το έσπρωξε προς το δρόμο για να το πατήσουν τα αμάξια. Πράγματι το σκυλάκι έπεσε από το δρόμο αλλά ένα διερχόμενο αμάξι σταμάτησε εγκαίρως πριν το πατήσει.

Μερικοί από τους αυτόπτες μάρτυρες αντέδρασαν και του το πήρανε ενώ εκείνος ζητούσε και τα ρέστα. Έπειτα, υπήρξε επικοινωνία με μέλη της ομάδας μας και ακολούθησε μήνυση στην αστυνομία από τους αυτόπτες μάρτυρες.

Σύμφωνα πληροφορίες, ο δράστης εργαζόταν παλιά στα σώματα ασφαλείας. Ελπίζουμε η ιδιότητα του αυτή να μην αποτελέσει κάποιου είδους δικαιολογία για ειδική μεταχείριση του από την αστυνομία και τα πρόστιμα που του αναλογούν από το νόμο να του αποδοθούν όπως πρέπει. Θα σας ενημερώσουμε για οποιαδήποτε εξέλιξη», αναφέρεται στην καταγγελία.

Το αξιολάτρευτο κουταβάκι (φωτογραφία άρθρου) μεταφέρθηκε στο Δημοτικό Κυνοκομείο Κομοτηνής για εξετάσεις, εμβολιασμό και τσιπάρισμα και στη συνέχεια δόθηκε προς υιοθεσία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ