ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα ψευτοδιλήμματα δεν μου αρέσουν, η απάντηση της Νοτοπούλου στον Στυλιανίδη

«Από τη στιγμή που αποφασίστηκε η επανεκκίνηση του τουρισμού, όφειλε η Πολιτεία να πάρει όλα τα μέτρα για να διασφαλίσει την υγεία κατοίκων και ταξιδιωτών», σημείωσε η Τομεάρχης Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ όσον αφορά το δίλημμα «Τουρίστες ή Φοιτητές»

fonirodopis.gr

Ψευτοδίλημμα χαρακτήρισε η Κατερίνα Νοτοπούλου το δίλημμα «Τουρίστες ή Φοιτητές» που έθεσε πριν λίγες μέρες ο Ευριπίδης Στυλιανίδης προκειμένου να δικαιολογήσει το κυβερνητικό φιάσκο με το κλείσιμο της Νυμφαίας που βάζει ταφόπλακα στον τοπικό τουρισμό.

«Τα ψευτοδιλήμματα δεν μου αρέσουν», απάντησε χαρακτηριστικά η Τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ στην δημοσιογράφο Ειρήνη Τσακίρη και στην κάμερα του Maron News το πρωί της Τρίτης 7 Ιουλίου κατά την επίσκεψη της στο Φανάρι Ροδόπης.

«Από τη στιγμή που έχει παρθεί μια γενναία απόφαση να επανεκκινήσει ο τουρισμός για να κρατηθεί η οικονομία όρθια αυτό σημαίνει ότι απαιτείται από την Πολιτεία να έχει πάρει όλα εκείνα τα μέτρα ώστε να διασφαλίσει την ασφάλεια των κατοίκων και των ταξιδιωτών. Πολύ φοβάμαι ότι ούτε φοιτητές που δεν έχουν τη δυνατότητα να πληρώσουν για τις σπουδές τους θα έρθουν», τόνισε κ. Νοτοπούλου.

«Άκουσα ότι οι ημερήσιες αφίξεις έρχονται σε 1,7 εκ. τουρίστες. Επομένως βλέπουμε μία δυναμική που αν υπάρξει μια σοβαρή στρατηγική ανάπτυξης του τοπικού τουρισμού, τότε μπορεί να έχει πολλαπλάσια οφέλη για τις τοπικές οικονομίες.

Το μόνο που βλέπουμε μέχρι στιγμής είναι βούληση να κλείσει ολοκληρωτικά ο τουρισμός. Εδώ υπάρχει ένα σχέδιο να ξαναμοιραστεί η αγορά, να περάσει στα χέρια λίγων, πολύ συγκεκριμένων, όχι μόνο σε αυτή την περιοχή αλλά σε ολόκληρη τη χώρα», πρόσθεσε η Τομεάρχης Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ