ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κατερίνα Νοτοπούλου: «Η κυβέρνηση δεν έχει σχέδιο για τον τουρισμό»

«Το αιφνιδιαστικό κλείσιμο της Νυμφαίας δεν μοιάζει να συνδέεται με επιδημιολογικά κριτήρια και χαρακτηριστικά», είπε η Τομεάρχης Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ η οποία άφησε αιχμές για «εξυπηρετήσεις άλλων συμφερόντων»

fonirodopis.gr

Ενίσχυση ρευστότητας των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, επιδότηση της εργασίας και πρόγραμμα εσωτερικού τουρισμού, προτείνει η Τομεάρχης Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Νοτοπούλου η οποία βρέθηκε το πρωί της Τρίτης 7 Ιουλίου στο Φανάρι Ροδόπης όπου είχε συνάντηση με επαγγελματίες της περιοχής

«Η αγωνία για το αιφνιδιαστικό κλείσιμο της Νυμφαίας είναι διάχυτη καθώς και η επίπτωση που είχε στην τοπική οικονομία. Είναι προφανές ότι οι επιχειρήσεις αντιμετωπίζουν ζήτημα βιωσιμότητας, το ίδιο και οι εργαζόμενοι που μέχρι πρότινος απασχολούνταν σε αυτές.

Μοιάζει να μην υπάρχει δικαιολογία και σοβαρός σχεδιασμός. Το αιφνιδιαστικό κλείσιμο δεν μοιάζει να συνδέεται με επιδημιολογικά κριτήρια και χαρακτηριστικά. Όπου απαιτείται η αυστηροποίηση των ελέγχων και των περιορισμών αυτό πρέπει να γίνει κατόπιν εντολής των ειδικών. Ωστόσο εδώ μοιάζει να υπάρχει ένας κακός σχεδιασμός που επιβαρύνει και την είσοδο από τον Προμαχώνα και φαίνεται να μην έχουμε επαρκείς δυνάμεις υγειονομικού προσωπικού και ΕΟΔΥ.

Αυτά σε συνδυασμό με την παντελή έλλειψη στήριξης στις επιχειρήσεις και στους εργαζόμενους σκηνοθετούν ένα εφιαλτικό σενάριο για την οικονομία της Μακεδονίας και της Θράκης που για άλλη μια φορά είναι απομονωμένες και ξεχασμένες», δήλωσε η κ. Νοτοπούλου.

Η Τομεάρχης Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ άφησε μάλιστα αιχμές για «εξυπηρετήσεις άλλων συμφερόντων» από την κυβέρνηση τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «λάθη, παλινωδίες, τακτικισμοί και εξυπηρετήσεις άλλων συμφερόντων δίνουν χαριστική βολή στον τουρισμό αν φυσικά το κλείσιμο της Νυμφαίας εντάσσεται σε αυτή την κατηγορία».

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ2 ημέρες πριν

Επενδύσεις στη ΒΙΠΕ Κομοτηνής ζήτησε από τους Αμερικανούς διπλωμάτες ο Γιάννης Γκαράνης

ΕΒΡΟΣ5 ημέρες πριν

Μητσοτάκης: «Ο φράχτης στον Έβρο είναι το λιγότερο που μπορούσε να κάνει η κυβέρνηση»

ΒΟΥΛΗ1 εβδομάδα πριν

Συκοφαντίες και λάσπη μέσα στη Βουλή εις βάρος μειονοτικών δημοσιογράφων της Κομοτηνής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ1 εβδομάδα πριν

Υφαντές: Ελλείψει πεζοδρομίου μαθητές περπατάνε καθημερινά πάνω στον κεντρικό δρόμο

ΠΟΛΙΤΙΚΗ1 εβδομάδα πριν

Θωράκιση του Νοσοκομείου Κομοτηνής ενόψει πιθανής έξαρσης της πανδημίας, ζητάει ο Δ. Χαρίτου

ΡΟΔΟΠΗ1 εβδομάδα πριν

Ελένη Χατζηγεωργίου: «Νιώθουμε προδομένοι σαν λαός»

ΡΟΔΟΠΗ1 εβδομάδα πριν

Το παράνομο άνοιγμα των Βαρωσίων καταδίκασαν Κύπριοι φοιτητές στην Κομοτηνή

ΡΟΔΟΠΗ2 εβδομάδες πριν

Πορεία διαμαρτυρίας από Αρμένιους και Έλληνες στο τουρκικό προξενείο Κομοτηνής

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ