ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΔΙΕΘΝΗ

Βούλγαροι ακυρώνουν μαζικά τις διακοπές τους στην Τουρκία

Ανησυχία και για την κατάσταση στην Ελλάδα – Τα βουλγάρικα ΜΜΕ προεξοφλούν το οριστικό κλείσιμο της Νυμφαίας από τη Δευτέρα 6 Ιουλίου

fonirodopis.gr

«Όλοι οι πελάτες που είχαν κάνει κρατήσεις για διακοπές στην Τουρκία πριν από την έξαρση της πανδημίας τις ακύρωσαν», αναφέρουν ταξιδιωτικοί πράκτορες από το Πλόβντιβ Βουλγαρίας στα τοπικά ΜΜΕ.

Αιτία αποτελεί, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, το γεγονός ότι «οι άνθρωποι φοβούνται λόγω του μεγάλου αριθμού κρουσμάτων στην Τουρκία και δεν επιθυμούν να τεθούν σε καραντίνα για δύο εβδομάδες κατά την επιστροφή τους στη Βουλγαρία».

Εκτός από την κατάσταση στην Τουρκία, αναφορά γίνεται και στην Ελλάδα, όπου η κατάσταση αξιολογείται καθημερινά από τις υγειονομικές αρχές.

Ο συνοριακός σταθμός Νυμφαίας, παρά τις κυβερνητικές ανακοινώσεις, παραμένει μέχρι σήμερα ανοιχτός και η τύχη του θα κριθεί οριστικά τη Δευτέρα 6 Ιουλίου όποτε και αναμένεται να αποφασιστεί αν θα κλείσει ή αν θα συνεχίσει να επιτρέπεται η διέλευση με τη διενέργεια ελέγχων από κλιμάκια του ΕΟΔΥ.

Τα βουλγαρικά Μέσα ωστόσο προεξοφλούν την απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης καθώς σημειώνουν ότι «από τις 6 Ιουλίου θα υπάρχει μόνο ένα σημείο διέλευσης, ο Προμαχώνας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2021 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x