ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αγώνας δρόμου από Τσαλικίδη για να παραμείνει ανοιχτή η Νυμφαία

Παρά τις κυβερνητικές ανακοινώσεις για διέλευση μόνο από τον Προμαχώνα, ο συνοριακός σταθμός Νυμφαίας παραμένει ανοιχτός μέχρι αυτή την ώρα γεγονός που πιστώνεται σε μεγάλο βαθμό στον Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης

fonirodopis.gr

Τις γνωριμίες του με τα στελέχη της ΝΔ προσπαθεί να αξιοποιήσει ο Νίκος Τσαλικίδης προκειμένου να ανατραπεί η κυβερνητική απόφαση και να παραμείνει ανοιχτός ο συνοριακός σταθμός της Νυμφαίας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης δίνει τις τελευταίες μέρες κυριολεκτικά αγώνα δρόμου προς αυτήν την κατεύθυνση και γι’ αυτό το λόγο άλλωστε μετέβη την Πέμπτη (2/7) εσπευσμένα στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να θέσει στον Υφ. Μακεδονίας – Θράκης Θεόδωρο Καράογλου την αναγκαιότητα της απρόσκοπτης διέλευσης τουριστών και επισκεπτών από τον συνοριακό σταθμό της Νυμφαίας.

Οι παρεμβάσεις στο ανώτερο κυβερνητικό επίπεδο -μέχρι στιγμής- φαίνεται πως αποδίδουν, καθώς παρά τις κυβερνητικές ανακοινώσεις ότι η διέλευση θα επιτρέπεται μόνο από τον Προμαχώνα, η Νυμφαία παραμένει ανοιχτή μέχρι και αυτή την ώρα με τους επισκέπτες να διέρχονται κανονικά.

Σύμφωνα μάλιστα με –ελεγχόμενες- πληροφορίες που διαθέτουμε, έχει αλλάξει στάση και η Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας αλλά και ο ΕΟΔΥ οι οποίοι πλέον κινούνται προς την κατεύθυνση να στήσουν εντός των επόμενων δέκα ημερών κλιμάκια στο σημείο προκειμένου να διενεργούνται υγειονομικοί έλεγχοι και να παραμείνει ανοιχτός ο συνοριακός σταθμός.

Η ζημιά ωστόσο στην τοπική οικονομία από τις κυβερνητικές ανακοινώσεις έχει γίνει καθώς, εξαιτίας της σύγχυσης που προκλήθηκε, η κίνηση στη Νυμφαία είναι αισθητά μειωμένη με αρκετούς επισκέπτες να έχουν ξεκινήσει ήδη τις ακυρώσεις στις κρατήσεις των ξενοδοχείων του νομού.

1 Σχόλιο

1 Σχόλιο

  1. Avatar

    LAKOS

    3 Ιουλίου 2020 at 20:46

    ΒΛΕΠΩ ΟΛΟΙ ΘΕΛΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΜΑ ,ΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΦΩΝΑΖΑΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΜΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ.ΠΟΣΟ ΜΑΚΑΚΕΣ ΕΙΣΤΕ .ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΨΩΦΙΖΟΥΝ

ΓΡΑΨΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ