ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αγώνας δρόμου από Τσαλικίδη για να παραμείνει ανοιχτή η Νυμφαία

Παρά τις κυβερνητικές ανακοινώσεις για διέλευση μόνο από τον Προμαχώνα, ο συνοριακός σταθμός Νυμφαίας παραμένει ανοιχτός μέχρι αυτή την ώρα γεγονός που πιστώνεται σε μεγάλο βαθμό στον Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης

fonirodopis.gr

Τις γνωριμίες του με τα στελέχη της ΝΔ προσπαθεί να αξιοποιήσει ο Νίκος Τσαλικίδης προκειμένου να ανατραπεί η κυβερνητική απόφαση και να παραμείνει ανοιχτός ο συνοριακός σταθμός της Νυμφαίας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης δίνει τις τελευταίες μέρες κυριολεκτικά αγώνα δρόμου προς αυτήν την κατεύθυνση και γι’ αυτό το λόγο άλλωστε μετέβη την Πέμπτη (2/7) εσπευσμένα στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να θέσει στον Υφ. Μακεδονίας – Θράκης Θεόδωρο Καράογλου την αναγκαιότητα της απρόσκοπτης διέλευσης τουριστών και επισκεπτών από τον συνοριακό σταθμό της Νυμφαίας.

Οι παρεμβάσεις στο ανώτερο κυβερνητικό επίπεδο -μέχρι στιγμής- φαίνεται πως αποδίδουν, καθώς παρά τις κυβερνητικές ανακοινώσεις ότι η διέλευση θα επιτρέπεται μόνο από τον Προμαχώνα, η Νυμφαία παραμένει ανοιχτή μέχρι και αυτή την ώρα με τους επισκέπτες να διέρχονται κανονικά.

Σύμφωνα μάλιστα με –ελεγχόμενες- πληροφορίες που διαθέτουμε, έχει αλλάξει στάση και η Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας αλλά και ο ΕΟΔΥ οι οποίοι πλέον κινούνται προς την κατεύθυνση να στήσουν εντός των επόμενων δέκα ημερών κλιμάκια στο σημείο προκειμένου να διενεργούνται υγειονομικοί έλεγχοι και να παραμείνει ανοιχτός ο συνοριακός σταθμός.

Η ζημιά ωστόσο στην τοπική οικονομία από τις κυβερνητικές ανακοινώσεις έχει γίνει καθώς, εξαιτίας της σύγχυσης που προκλήθηκε, η κίνηση στη Νυμφαία είναι αισθητά μειωμένη με αρκετούς επισκέπτες να έχουν ξεκινήσει ήδη τις ακυρώσεις στις κρατήσεις των ξενοδοχείων του νομού.

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ2 ημέρες πριν

Επενδύσεις στη ΒΙΠΕ Κομοτηνής ζήτησε από τους Αμερικανούς διπλωμάτες ο Γιάννης Γκαράνης

ΕΒΡΟΣ5 ημέρες πριν

Μητσοτάκης: «Ο φράχτης στον Έβρο είναι το λιγότερο που μπορούσε να κάνει η κυβέρνηση»

ΒΟΥΛΗ1 εβδομάδα πριν

Συκοφαντίες και λάσπη μέσα στη Βουλή εις βάρος μειονοτικών δημοσιογράφων της Κομοτηνής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ1 εβδομάδα πριν

Υφαντές: Ελλείψει πεζοδρομίου μαθητές περπατάνε καθημερινά πάνω στον κεντρικό δρόμο

ΠΟΛΙΤΙΚΗ1 εβδομάδα πριν

Θωράκιση του Νοσοκομείου Κομοτηνής ενόψει πιθανής έξαρσης της πανδημίας, ζητάει ο Δ. Χαρίτου

ΡΟΔΟΠΗ1 εβδομάδα πριν

Ελένη Χατζηγεωργίου: «Νιώθουμε προδομένοι σαν λαός»

ΡΟΔΟΠΗ1 εβδομάδα πριν

Το παράνομο άνοιγμα των Βαρωσίων καταδίκασαν Κύπριοι φοιτητές στην Κομοτηνή

ΡΟΔΟΠΗ2 εβδομάδες πριν

Πορεία διαμαρτυρίας από Αρμένιους και Έλληνες στο τουρκικό προξενείο Κομοτηνής

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ