ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΕΛΛΑΔΑ

Θεοχάρης: Διέκοψε σύσκεψη για να κάνει δηλώσεις σε τηλεοπτικό σταθμό!

«Πρώτη φορά είδαμε υπουργό να αφήνει τη σύσκεψη και τους συνομιλητές του για να μιλήσει σε κανάλι των Αθηνών. Δεν έδειξε να αντιλαμβάνεται την κρισιμότητα της κατάστασης, είναι απαράδεκτο όλο αυτό που έγινε…», έλεγαν οι τοπικοί φορείς στην Κρήτη μετά την σύσκεψη – φιάσκο

fonirodopis.gr

Στον «αέρα» τινάχθηκε η σύσκεψη που είχε το απόγευμα της Πέμπτης, με τους εκπροσώπους του τουρισμού στην Κρήτη, σε γνωστό ξενοδοχείο του Ηρακλείου, ο Υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης.

Αιτία, το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια της σύσκεψης ο υπουργός μιλούσε στο κινητό του τηλέφωνο ενώ αυτό που προκάλεσε την έντονη αντίδραση των παραυρισκομένων ήταν η ολιγόλεπτη απουσία του Χάρη Θεοχάρη προκειμένου να παραχωρήσει συνέντευξη σε τηλεοπτικό σταθμό των Αθηνών!

Μάλιστα ο Πρόεδρος του ΕΚΗ Στέλιος Βοργιάς, δια μικροφώνου, ανακοίνωσε την αποχώρησή του και έκανε λόγο για απαράδεκτη συμπεριφορά.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το ekriti.gr, την αμηχανία τους δεν έκρυψαν τόσο ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, όσο και ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης για τα όσα συνέβησαν στην αίθουσα, ενώ αυτοδιοικητικοί παράγοντες και τουριστικοί φορείς δεν έκρυψαν την έντονη ενόχλησή τους για τη συμπεριφορά του υπουργού.

«Πρώτη φορά είδαμε υπουργό να αφήνει τη σύσκεψη και τους συνομιλητές του για να μιλήσει είτε στο κινητό του είτε σε κανάλι των Αθηνών. Δεν έδειξε να αντιλαμβάνεται την κρισιμότητα της κατάστασης, είναι απαράδεκτο όλο αυτό που έγινε…», έλεγαν οι τοπικοί φορείς μετά την σύσκεψη – φιάσκο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ