ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΡΟΔΟΠΗ

Ανέστης Βαφειάδης: «Το κλείσιμο της Νυμφαίας γεννά εύλογα ερωτήματα»

«Αν όντως είναι υγειονομικοί οι λόγοι, τότε γιατί δεν απαγορεύεται και η διέλευση των Ελλήνων προς τη Βουλγαρία», αναρωτήθηκε ο πρόεδρος της ΟΕΒΕΣ Ροδόπης

fonirodopis.gr

Εύλογα ερωτήματα γεννά η απόφαση της κυβέρνησης να κλείσει τον συνοριακό σταθμό της Νυμφαίας, σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΟΕΒΕΣ Ροδόπης Ανέστη Βαφειάδη, ο οποίος κάλεσε την κυβέρνηση να δώσει μια πραγματική αιτιολόγηση για την απόφαση της.

«Το κλείσιμο γεννά εύλογα ερωτήματα σε εμάς καθώς δεν αιτιολογείται επαρκώς. Αν συντρέχουν υγειονομικοί λόγοι φυσικά είμαστε οι πρώτοι που θα συμφωνήσουμε προς αυτή την κατεύθυνση», δήλωσε ο πρόεδρος της ΟΕΒΕΣ μετά τη σύσκεψη φορέων που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στο Δημαρχείο Κομοτηνής.

«Εύλογο ερώτημα όμως είναι», πρόσθεσε ο κ. Βαφειάδης, «γιατί να ισχύει αυτό μόνο για τη Νυμφαία και όχι για τον Προμαχώνα και δεύτερο μεγάλο ερώτημα είναι, γιατί δεν απαγορεύεται η διέλευση και των Ελλήνων στη Βουλγαρία ώστε να μην κολλάνε κορωνοϊό και να απαγορεύεται μόνο η είσοδος των Βουλγάρων».

«Περιμένουμε μια πραγματική αιτιολόγηση από την κυβέρνηση και αν όντως οι λόγοι είναι υγειονομικοί δεν πρέπει να ακολουθήσουμε αυτή την πολιτική αλλά να κλείσουμε μια και καλή τα σύνορα για όλους και για όλα και παντού. Ειδάλλως, γεννώνται εύλογα ερωτήματα», επεσήμανε ο πρόεδρος της ΟΕΒΕΣ Ροδόπης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2021 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x