ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΜ-Θ

Φελίνα Καζάκου: Ευθύνες στη διοίκηση Μέτιου για το κλείσιμο της Νυμφαίας

«Η διοίκηση της Περιφέρειας, για ακόμη μια φορά, είναι απροετοίμαστη να διαχειριστεί σημαντικά θέματα», σημειώνει η περιφερειακή σύμβουλος Ροδόπης

fonirodopis.gr

Ευθύνες στη διοίκηση Μέτιου για το κλείσιμο των συνόρων, που ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, επιρρίπτει η περιφερειακή σύμβουλος Ροδόπης Φελίνα Καζάκου.

Σε δήλωση της αναφέρει:

«Ο τουρισμός και η οικονομία της περιφέρειάς μας, δέχθηκαν σήμερα το τελικό πλήγμα. Οι ανακοινώσεις για κλείσιμο των συνόρων βρίσκουν εκατοντάδες επιχειρήσεις της περιοχής και χιλιάδες εργαζομένους σε απόγνωση.

Η διοίκηση της περιφέρειας, για ακόμη μια φορά, είναι απροετοίμαστη να διαχειριστεί σημαντικά θέματα όπως αυτό του κλεισίματος του κάθετου άξονα Νυμφαίας – Μακάζα και των υπολοίπων σημείων εισόδου της περιφέρειας μας.

Ο κος Περιφερειάρχης και οι συνεργάτες τους, όφειλαν κατόπιν των αλλεπάλληλων συσκέψεων που έχουν προηγηθεί, να είχαν προβλέψει και σε συνεργασία με το αρμόδιο υπουργείο, να μετατρέψουν το μεθοριακό κόμβο σε ασφαλή σημείο διέλευσης λαμβάνοντας τα απαραίτητα μέτρα υγειονομικού ελέγχου όλων όσων εισέρχονται στη χώρα.

Τελικά, μήπως κάποιες άλλες διοικήσεις είναι περισσότερες αποτελεσματικές;;;

Καθώς, εντύπωση προκαλεί ότι εξαιρέθηκε η συνοριακή διάβαση που βρίσκεται στα όρια της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ