ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΡΟΔΟΠΗ

Ταυτοποιήθηκε ο άνδρας που κλώτσησε αδέσποτο έξω από καφέ – μπαρ στην Κομοτηνή

Του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο ύψους 30.000 ευρώ – «Δεν θα αφήσουμε καμία περίπτωση κακοποίησης ζώου να μείνει ατιμώρητη», δηλώνει ο πρόεδρος της Φιλοζωικής Κομοτηνής Παναγιώτης Γκουδουσίδης

fonirodopis.gr

Ταυτοποιήθηκε ο άνδρας, ο οποίος αργά το βράδυ της Δευτέρας 29 Ιουνίου κλώτσησε ένα αδέσποτο σκυλί το οποίο ξάπλωνε αμέριμνο έξω από γνωστό καφέ – μπαρ στο κέντρο της Κομοτηνής.

Η Αστυνομία κινητοποιήθηκε άμεσα, ύστερα από τον σάλο που προκλήθηκε από τη δημοσίευση του βίντεο από κάμερες ασφαλείας του καταστήματος και την καταγγελία που έκανε ο πρόεδρος της Φιλοζωικής Κομοτηνής Παναγιώτης Γκουδουσίδης, εντοπίζοντας τον δράστη και επιβάλλοντας του διοικητικό πρόστιμο ύψους 30.000 ευρώ.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι ο δράστης θα οδηγηθεί και ενώπιον της Δικαιοσύνης καθώς ασκήθηκε εναντίον του ποινική δίωξη ενώ σε περίπτωση αθώωσης του από τα ποινικά δικαστήρια, το πρόστιμο ακυρώνεται.

Ο Παναγιώτης Γκουδουσίδης μιλώντας στη «Φωνή της Ροδόπης» ευχαρίστησε τις Αστυνομικές Αρχές για την άμεση κινητοποίηση τους δηλώνοντας πως από δω και πέρα η Φιλοζωική Κομοτηνής δεν πρόκειται να αφήσει καμία περίπτωση κακοποίησης ζώου να μένει ατιμώρητη.

Παράλληλα, όπως μας δήλωσε, οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη που έριξε πρόσφατα φόλες στην περιοχή της Τσανάκλειου Σχολής οδηγώντας στον θάνατο τρία αδέσποτα σκυλιά βρίσκονται στο τελικό τους στάδιο και σύντομα αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις και για αυτή την υπόθεση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ