ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

YΓΕΙΑ

Αρνητικά και τα δείγματα της Παρασκευής στην Κομοτηνή

Συνεχίζονται σήμερα για τελευταία μέρα οι προληπτικές δειγματοληψίες στην πόλη της Κομοτηνής από τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ

fonirodopis.gr

Αρνητικά βγήκαν τα αποτελέσματα των δειγμάτων που ελήφθησαν την Παρασκευή 26 Ιουνίου στην Κομοτηνή, σύμφωνα με τα όσα μεταφέρει η ΕΡΤ.

Υπενθυμίζουμε ότι, αρνητικά είχαν βγει επίσης όλα τα δείγματα που ελήφθησαν και το διήμερο 24-25 Ιουνίου ενώ από τις αρχές της περασμένης εβδομάδας όποτε και τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ ξεκίνησαν να πραγματοποιούν δειγματοληπτικούς ελέγχους στην πόλη της Κομοτηνής, εντοπίστηκε μόλις ένα θετικό δείγμα σε σύνολο 700 και πλέον δειγμάτων.

Οι προληπτικές δειγματοληψίες για την ανίχνευση του νέου κορωνοϊού στο γενικό πληθυσμό συνεχίζονται σήμερα Τρίτη για τελευταία μέρα από τα συνεργεία του ΕΟΔΥ στην πόλη της Κομοτηνής.

Οι πολίτες θα μπορούν να προσέρχονται στα παρακάτω σημεία κατά τις εξής ώρες:

  • Γενική Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας (πρώην Υγειονομικό – Υψηλάντου και Συμεωνίδη απέναντι από το ΙΚΑ) από τις 10 το πρωί μέχρι τη 1 μετά το μεσημέρι.
  • 1ο ΚΑΠΗ του Δήμου Κομοτηνής (πλησίον της Δημοτικής Αγοράς – Φιλίππου 2-4) από τη 1 μετά το μεσημέρι μέχρι τις 4 το απόγευμα.

Οι δειγματοληψίες πραγματοποιούνται ανώνυμα και δωρεάν με μοναδική προϋπόθεση οι πολίτες να γνωρίζουν τον προσωπικό τους Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2021 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x