ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΑΙΔΕΙΑ

Κομοτηνή: Οικότροφοι μετακινούνται με τα πόδια από και προς την Πανεπιστημιούπολη!

«Έχουμε φτάσει στα όρια μας, η κοροϊδία συνεχίζεται προς τα πρόσωπα μας! ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ τώρα τουλάχιστον 6 λεωφορεία που θα εισέρχονται από την πύλη της Πανεπιστημιούπολης με προορισμό την πόλη», καταγγέλλουν οι φοιτητές στη «Φωνή της Ροδόπης»

fonirodopis.gr

Με ποδήλατα, ταξί αλλά και με τα πόδια αναγκάζονται οικότροφοι των Φοιτητικών Εστιών Κομοτηνής να διασχίζουν καθημερινά μια απόσταση 5 χιλιομέτρων προς την πόλη εξαιτίας της απόφασης, όπως σημειώνουν, των Πρυτανικών Αρχών του ΔΠΘ να απαγορεύσουν την είσοδο των αστικών στην Πανεπιστημιούπολη.

«Έχουμε φτάσει στα όρια μας, η κοροϊδία συνεχίζεται προς  τα πρόσωπα μας! ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ τώρα τουλάχιστον 6 λεωφορεία που θα εισέρχονται από την  πύλη της  Πανεπιστημιούπολης με προορισμό την πόλη για την εξασφάλιση σημειώσεων,  προϊόντων υγιεινής, φαρμάκων κλπ», καταγγέλλουν οι φοιτητές στη «Φωνή της Ροδόπης»

Παραθέτουμε παρακάτω την καταγγελία των οικότροφων αυτούσια:

«Στις πρώτες μέρες της καραντίνας, ενώ όλη η Ελλάδα είχε αποδεχτεί το logo του ‘’Μένουμε Σπίτι’’, για ακόμα μια φορά το ΔΠΘ έκανε τη διαφορά. Οι εναπομείναντες εστιακοί σε όλο το ΔΠΘ βάσει του ΦΕΚ θα έπρεπε να μετακινηθούν στα ξενοδοχεία της Αλεξανδρούπολης, που αποτελούσαν τουριστικά καταλύματα (χρησιμοποιούνται για στέγαση των εκεί φοιτητών).

Η υπάρχουσα λύση δεν εξυπηρετούσε τις ανάγκες μας, διότι δεν υπήρχε σίτιση και μετά από αρκετές προσπάθειες εξασφαλίσαμε την παραμονή των εστιακών στην εστία. Ο αντιπρύτανης κ. Μάρης  όταν αρνηθήκαμε την μεταφορά  στην Αλεξανδρούπολη επέμενε να μετακινηθούμε σε ξενώνες αστέγων κάτι το οποίο δεν πραγματοποιήθηκε.

Στις  19 Ιουνίου ο Εβρίτης βουλευτής Χρήστος Δερμεντζόπουλος ζητά με έγκλιση στην υπουργό παιδείας Νίκη Κεραμέως την καταβολή των οφειλόμενων χρηματικών ποσών προς τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, καθώς βάσει του ΦΕΚ οι συγκεκριμένες επιχειρήσεις δεν έκλεισαν, και δεν ενταθήκαν στους δικαιούχους του επιδόματος. Ο κ. Μάρης εξαπέλυσε ευθύνες στους εναπομείναντες εστιακούς , οι οποίοι  αποτελούν πρότυπο σε συμπεριφορά και ωριμότητα .

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΕΣΤΙΩΝ

Στις 20/5 μια ομάδα εστιακών ανέβηκε, με στόχο την επαναλειτουργία των εστιών, καθότι αρκετά πανεπιστήμια στην Ελλάδα  κατά τη διάρκεια της καραντίνας, αλλά και μετά, δεν είχαν βάλει λουκέτο στις εστίες ή στις παροχές τους. Το συγκεκριμένο έργο μόνο εύκολο δεν ήταν, καθώς ο απαράδεκτος τρόπος επικοινωνίας της  πρυτανικής διοίκησης ήταν αισθητός  από την πρώτη μέρα.

Για να γίνει αντιληπτό το παραπάνω, σε επικοινωνία που είχε μέλος των πρυτανικών αρχών με συνοικότροφό μας, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «για μια εβδομάδα είστε στον αέρα μέχρι να παρθούν αποφάσεις, και δεν αναγνωρίζουμε πως υπάρχουν οικότροφοι στην εστία». Η συνεχής πίεση από την πλευρά των φοιτητών έφερε αποτελέσματα. Η εξασφάλιση του ζεστού νερού, το άνοιγμα της  λέσχης και  οι ανοικτές πόρτες των εστιών, ήταν επιτυχίες οι οποίες κατακτήθηκαν από αυτούς με συχνές έως και καθημερινές διαμαρτυρίες στην πρυτανεία.

ΑΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΕΣ ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΕΣ ΕΣΤΙΕΣ

Για όλα τα παραπάνω υπήρξε ένας πολύ μεγάλος όρος. Να υπογραφούν υπεύθυνες δηλώσεις από όλους τους οικότροφους ότι η πρυτανική διοίκηση σε καμία περίπτωση δεν αναλαμβάνει ευθύνη αν υπάρξει κάποιο κρούσμα covid-19. Ακόμα, στις  4/6 πραγματοποιήθηκε μυοκτονία στους χώρους της πανεπιστημιούπολης, την οποία ανέλαβε το ΙΝΙΔΕΒΙΜ χωρίς να ενημερώσει, και το ίδιο μοτίβο ακλούθησε και η πρυτανική διοίκηση. Από τη στιγμή που πραγματοποιείται μυοκτονία, είτε χημική, είτε βιολογική, μπορεί να προκαλέσει αλλεργικές αντιδράσεις.

Πιο αναλυτικά, αρκετές από αυτές είναι: λεπτοσπείρωση μια ιδιαίτερη επικίνδυνη μικροβιακή λοίμωξη, πανώλη, σαλμονέλωση, τυφοειδής πυρετός, αναπνευστικά προβλήματα όπως άσθμα και δύσπνοια. Η συγκεκριμένη πράξη θα μπορούσε να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στην υγεία των  οικότροφων, κάτι που δεν απασχόλησε ιδιαίτερα την πρυτανική διοίκηση.

ΟΙ ΔΥΣΜΕΝΕΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ

Στις 27/5 οι οικότροφοι συναντήθηκαν με τον κ. Πολυχρονίδη, Πρύτανη του ΔΠΘ, ο οποίος δεσμεύτηκε για την εξασφάλιση αστικών λεωφορείων στο χώρο της πανεπιστημιούπολης για να ρίξει στάχτη στα μάτια όλων, καθότι στις  29/5 η Πρόεδρος της Δημοκρατίας  θα επισκεπτόταν την Πρυτανεία. Από τότε, αλλά μέχρι και πριν λίγες μέρες η μεταφορά των οικότροφων από και προς την πόλη (απόσταση 5 km) πραγματοποιείται με ποδήλατα, ταξί, πόδια, αλλά και με τις ανεπαρκείς γραμμές των αστικών, στις οποίες οι κύριοι Μάρης και Πολυχρονίδης απαγόρευσαν την είσοδο στο χώρο της πανεπιστημιούπολης.

Επιπρόσθετα, αξίζει να σημειωθεί ότι οι ίδιοι κύριοι ανέφεραν στους εστιακούς ότι δεν θα αναλάβουν καμία ευθύνη σε περίπτωση ατυχημάτων ενώ εξαπέλυσαν απειλές  για παρέμβαση της αστυνομίας.

Το χωριό Αγίασμα, το οποίο βρίσκεται δίπλα στην πανεπιστημιούπολη τέθηκε σε καραντίνα για 10 ολόκληρες μέρες. Το συγκεκριμένο χωριό αποτελούσε μέρος της γραμμής  8, επομένως  όσοι εστιακοί το επέλεγαν, έθεταν σε κίνδυνο την υγεία τους.

Τέλος, το κερασάκι στην τούρτα ήρθε πριν από λίγες μέρες, διότι οι γραμμές των αστικών Κομοτηνής 7 και 8, οι οποίες έκαναν στάση έξω από την πανεπιστημιούπολη, κοπήκαν λόγο των χρόνιων καυγάδων μεταξύ του κυρίου Μάρη και του προέδρου των Αστικών Κομοτηνής».

ΠΑΙΔΕΙΑ

Πανελλήνιες 2021: Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των εξετάσεων

Το πρόγραμμα των πανελλαδικών εξετάσεων Γενικών Λυκείων και Επαγγελματικών Λυκείων 2021

fonirodopis.gr

Δημοσιεύθηκε

στις

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνει το πρόγραμμα των πανελλαδικών εξετάσεων Γενικών Λυκείων και Επαγγελματικών Λυκείων 2021, όπως αυτό καθορίστηκε με σχετικές Υπουργικές Αποφάσεις της Υπουργού Νίκης Κεραμέως.

Ως ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται η 08:30 π.μ., κοινή για τους υποψηφίους ημερήσιων και εσπερινών Λυκείων. Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08.00 π.μ.

Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις (3) ώρες.

Η εξεταστέα ύλη και τα θέματα των εξετάσεων είναι κοινά για όλους τους υποψηφίους από τα ημερήσια και εσπερινά ΓΕΛ.

Ως ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται η 08:30 π.μ. Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08.00 π.μ. Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις (3) ώρες, εκτός από το μάθημα ειδικότητας: Αρχιτεκτονικό Σχέδιο, για το οποίο η διάρκεια εξέτασης είναι τέσσερις (4) ώρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Υπ. Εργασίας: Δεν ανοίγουν οι βρεφονηπιακοί σταθμοί στις 10 Μαΐου

Η επαναλειτουργία των σταθμών αυτών θα εξεταστεί αργότερα ανάλογα με τις εισηγήσεις της Επιτροπής των Ειδικών

fonirodopis.gr

Δημοσιεύθηκε

στις

Δεν υφίσταται θέμα ανοίγματος των βρεφονηπιακών σταθμών τη Δευτέρα, 10 Μαΐου, όπως ανέφερε το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

Με βάση διευκρινίσεις του υπουργείου, οι βρεφονηπιακοί παραμένουν κλειστοί, επειδή, εκτός των επιδημιολογικών δεδομένων, σύμφωνα με την επιτροπή των λοιμωξιολόγων, τα μέτρα πρόληψης (χρήση μάσκας και διενέργεια self test), που εφαρμόζονται στις άλλες δομές που ανοίγουν (δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια), δεν μπορούν να εφαρμοστούν σε ηλικίες 0-4 ετών.

Η επιτροπή θα εκτιμήσει τις επιπτώσεις από το άνοιγμα των σχολείων και θα επανεξετάσει την πιθανότητα ανοίγματος των βρεφονηπιακών σε περίπου 10 ημέρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΑΙΔΕΙΑ

Διευκρινίσεις για τον δήθεν αποκλεισμό μειονοτικών εκπαιδευτικών από τον εμβολιασμό

Για ακόμη μια φορά μειονοτικά ΜΜΕ και φορείς διαστρέβλωσαν την πραγματικότητα – Τι απαντά ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Κωνσταντίνος Μπαντίκος

fonirodopis.gr

Δημοσιεύθηκε

στις

Διευκρινίσεις για τον δήθεν αποκλεισμό μειονοτικών εκπαιδευτικών στα μειονοτικά Γυμνάσια – Λύκεια Ξάνθης και Κομοτηνής δίνει ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης ΑΜΘ Κωνσταντίνος Μπαντίκος, με αφορμή δημοσιεύματα μειονοτικού Τύπου.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση του αναφέρει:

«Σχετικά με πρόσφατα δημοσιεύματα μειονοτικών ΜΜΕ περί δήθεν αποκλεισμού από τον εμβολιασμό μειονοτικών εκπαιδευτικών στα μειονοτικά Γυμνάσια – Λύκεια Ξάνθης και Κομοτηνής αναφέρουμε τα ακόλουθα:

  1. Οι διευθύνσεις των δύο μειονοτικών Γυμνασίων-Λυκείων ανέφεραν την αδυναμία κάποιων μειονοτικών ιδιωτικών εκπαιδευτικών να δηλώσουν στην ηλεκτρονική πλατφόρμα εμβολιασμών την επιθυμία τους να εμβολιαστούν, με την ιδιότητά τους ως εκπαιδευτικοί.
  2. Η υπηρεσία μας επικοινώνησε άμεσα με το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων και ενημερώθηκε ότι ο αρμόδιος φορέας που διεξάγει την εθνική εκστρατεία εμβολιασμού ανέσυρε μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του ΥΠΑΙΘ τα στοιχεία όλων των εκπαιδευτικών χωρίς καμία παρέμβαση του Υπουργείου Παιδείας και τα ενέταξε στην δική του ηλεκτρονική πλατφόρμα. Όπως ήταν φυσικό για μια τέτοια πολύπλοκη διαδικασία που αφορά χιλιάδες εκπαιδευτικούς,υπήρξαν και περιπτώσεις ιδιωτικών ή δημόσιων εκπαιδευτικών σε όλη την επικράτεια που δεν μπορούσαν να υποβάλουν αίτηση εμβολιασμού λόγω ελλείψεων ή σφαλμάτων που υπήρχαν στα στοιχεία τους όπως αυτά ήταν δηλωμένα στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΥΠΑΙΘ. Σε όλες τις ανωτέρω περιπτώσεις υπήρχε η δυνατότητα υποβολής ένστασης ώστε να διορθωθούν οι ελλείψεις ή τα λάθη στα στοιχεία και να επιτραπείη υποβολή αίτησης εμβολιασμού.
  3. Για όλα τα ανωτέρω ενημερώθηκαν άμεσα οι Διευθύνσεις των δύο Μειονοτικών Γυμνασίων – Λυκείωνοι οποίες ενημέρωσαν τους ιδιωτικούς εκπαιδευτικούς (πλειονοτικούς και μειονοτικούς).
  4. Σημειώνουμε ότι ένα ανάλογο ζήτημα που είχε δημιουργηθεί πρόσφατα με την παραλαβή των εξετάσεων αυτοδιάγνωσης (selftest) είχε επιλυθεί άμεσα. Ενημερωθήκαμε και τότε ότι το πρόβλημα αδυναμίας πρόσβασης μέσω ΑΜΚΑ, οφειλόταν στο γεγονός ότι ορισμένοι μειονοτικοί ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί είχαν δηλώσει τα στοιχεία τους με λατινικούς χαρακτήρες, γεγονός που δημιούργησε πρόβλημα συμβατότητας στο σύστημα.Η Περιφερειακή Διεύθυνση φρόντισεαμέσως για την προμήθεια των δύο Μειονοτικών Γυμνασίων-Λυκείων με ικανό αριθμό και εφεδρικών εξετάσεων αυτοδιάγνωσης.
  5. Υπενθυμίζουμε, επίσης, ότι οι ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί έχουν τη δυνατότητα να υποβάλλουν αίτημα εμβολιασμού και βάσει των ηλικιακών τους ομάδων, άρα σε κάθε περίπτωση δεν υφίσταται πρόβλημα.
  6. Σημειώνουμε, επιπλέον, προς διασκέδαση ενδεχόμενων εντυπώσεων  ότι τα ανωτέρω δεν αφορούν στους 16 μετακλητούς δασκάλους από την Τουρκία, για τους οποίους λόγω έλλειψης ΑΜΚΑ οι συνεννοήσεις για τον εμβολιασμό τους έγιναν μέσω της εδώ διπλωματικής τους Αρχής.
  7. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση που υπηρετεί συντριπτικά μεγαλύτερος αριθμός μειονοτικών εκπαιδευτικών δεν διατυπώθηκε κανένα παράπονο. Μάλιστα, μειονοτικοί εκπαιδευτικοί της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης που εκδήλωσαν ανάλογο ενδιαφέρον, εμβολιάστηκαν νωρίτερα κάνοντας χρήση αδιάθετων εμβολίων.

Όπως προκύπτει από τα γεγονότα η διαδικασία εμβολιασμού ήταν και είναι ακριβώς η ίδια για όλους τους εκπαιδευτικούς. Τυχόν τεχνικά προβλήματα που είναι φυσικό να υπάρξουν σε μια τέτοια διαδικασία, αντιμετωπίστηκαν επιτυχώς σε όλη την επικράτεια χάρη στις άοκνες προσπάθειες των εμπλεκόμενων Υπουργείων. Κανένας εκπαιδευτικός δεν έτυχε ούτε ευνοϊκής ούτε διακριτικής μεταχείρισης. Για όλους ίσχυσαν ακριβώς οι ίδιοι κανόνες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΑΙΔΕΙΑ

Σ.Φ. Κοινωνικής Διοίκησης ΔΠΘ: «Να δυναμώσει ο αγώνας για το άνοιγμα των Πανεπιστημίων»

Ο φοιτητικός σύλλογος καλεί την κυβέρνηση να προγραμματίσει την έναρξη δια ζώσης όλων των μαθημάτων με άμεσο εμβολιασμό όλων των φοιτητών

fonirodopis.gr

Δημοσιεύθηκε

στις

Να ανοίξουν τώρα οι σχολές για δια ζώσης διδασκαλία στο σύνολο των μαθημάτων, ζητάει ο Σύλλογος Φοιτητών Κοινωνικής Διοίκησης ΔΠΘ καλώντας την κυβέρνηση να προγραμματίσει τον άμεσο εμβολιασμό όλων των φοιτητών.

Στο ψήφισμα του, ο φοιτητικός σύλλογος αναφέρει:

«Τώρα να δυναμώσει ο αγώνας για το ασφαλές άνοιγμα των Πανεπιστημίων!!

Κάτω από την πίεση του δίκαιου αγώνα μας, το Υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε τη διενέργεια με φυσική παρουσία για τους φοιτητές του τελευταίου έτους και τους επί πτυχίω των πρακτικές ασκήσεων από 10 Μάη και των εργαστηριακών ασκήσεων. Από 15 Μάη θα ξεκινήσουν δια ζώσης και οι κλινικές ασκήσεις για τους φοιτητές του 5ου και 6ου έτους και των επί πτυχίω στις ιατρικές σχολές. 

Από την ανακοίνωση του Υπουργείου όμως, απουσιάζει η οποιαδήποτε αναφορά στους φοιτητές των υπόλοιπων ετών και των υπόλοιπων σχολών !  Για άλλη μία φορά το Υπουργείο κάνει λες και οι υπόλοιποι φοιτητές δεν υπάρχουν, λες και δεν έχουν δικαίωμα και ανάγκη για δια ζώσης εργαστήρια, κλινικές και πρακτικές. Η κοροϊδία δεν έχει όρια!

​Άφαντη είναι η παραμικρή αναφορά σε συγκεκριμένα μέτρα για να εξασφαλιστεί η τήρηση όλων των υγειονομικών μέτρων που επικαλείται το Υπουργείο! Για άλλη μία φορά η ευθύνη μετακινείται στις πλάτες των φοιτητών και των Ιδρυμάτων, με κίνδυνο μάλιστα ακόμα και το περιορισμένο άνοιγμα που ανακοινώθηκε να σκοντάψει σε εμπόδια λόγω έλλειψης καθηγητών, υποδομών και χρηματοδότησης.

Εδώ και τώρα το Υπουργείο να πάρει όλα τα μέτρα για:

● Άμεσο προγραμματισμό του εμβολιασμού όλων των φοιτητών

● Έναρξη δια ζώσης των πρακτικών μας

● Δωρεάν μέσα ατομικής προστασίας που θα δίνονται στους χώρους των πρακτικών, με ευθύνη του πανεπιστημίου.

● Να ανοίξουν τώρα οι σχολές μας για δια ζώσης διδασκαλία στο σύνολο των μαθημάτων

● Τακτικά διαγνωστικά τεστ με ευθύνη του ΕΟΔΥ

● Να εξασφαλιστούν οι απαραίτητες υποδομές αξιοποιώντας όλη την περιουσία του ΔΠΘ.

● Αύξηση των δρομολογίων των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς από και προς τις σχολές και τις εστίες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ3 ώρες πριν

Η υποκρισία των ηγετών της μειονότητας

ΠΟΛΙΤΙΚΗ4 ώρες πριν

ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης για Νυμφαία: «Κυβερνητικό αλαλούµ µε το άνοιγµα των συνόρων»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ5 ώρες πριν

Οι ενέργειες Τσαλικίδη για το άνοιγμα της Νυμφαίας

ΕΒΡΟΣ6 ώρες πριν

Σακελλαροπούλου: «Η Ελλάδα δεν δέχεται απαράδεκτες διεκδικήσεις και απειλές από κανέναν»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ7 ώρες πριν

Θετικές εξελίξεις για το άνοιγμα της Νυμφαίας, ανακοίνωσε ο Στυλιανίδης

YΓΕΙΑ7 ώρες πριν

Κορωνοϊός: 6 νέα κρούσματα στη Ροδόπη

ΞΑΝΘΗ8 ώρες πριν

Αντισημιτικό παραλήρημα Μετέ: Ανάρτησε σημαία της Τζιχάντ κατά του Ισραήλ!

ΠΟΛΙΤΙΚΗ8 ώρες πριν

Διαδικτυακή εκδήλωση για τον τουρκικό φασισμό και το ρόλο του στην ευρύτερη περιοχή

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΜ-Θ9 ώρες πριν

Μιχάλης Αμοιρίδης για Νυμφαία: «Γνώριζαν αλλά δεν έκαναν τίποτα»

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ11 ώρες πριν

Γραβάνης: «Το ISOBOX που δώρισαν τα Επιμελητήρια θα δώσει τη λύση για το άνοιγμα της Νυμφαίας»

ΕΒΡΟΣ6 ώρες πριν

Σακελλαροπούλου: «Η Ελλάδα δεν δέχεται απαράδεκτες διεκδικήσεις και απειλές από κανέναν»

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ1 ημέρα πριν

Παραδοσιακή «πινελιά» στα Ελευθέρια Θράκης από τους Φιλοτέχνες Κομοτηνής

ΠΟΛΙΤΙΚΗ1 ημέρα πριν

Χαρίτου: «Η χώρα μας πέτυχε όποτε άσκησε ενεργητική εξωτερική πολιτική»

ΡΟΔΟΠΗ1 ημέρα πριν

Παρουσία Στεφανή ο εορτασμός για τα 101 χρόνια από την απελευθέρωση της Κομοτηνής

ΡΟΔΟΠΗ2 ημέρες πριν

Ελευθέρια: Τη σεπτή εικόνα Θεομήτορος υποδέχθηκε η πόλη της Κομοτηνής

ΠΟΛΙΤΙΚΗ2 ημέρες πριν

Δημοσιογράφος του BBC αποδόμησε το κυβερνητικό αφήγημα για τα εμβόλια και τον τουρισμό

ΡΟΔΟΠΗ3 ημέρες πριν

Η πόλη της Κομοτηνής γιορτάζει τα 101 χρόνια απελευθέρωσης της

ΕΚΚΛΗΣΙΑ3 ημέρες πριν

Παντελεήμων: «Τα φετινά Ελευθέρια να γίνουν αφετηρία εθνικής και πνευματικής ανάτασης»

ΕΛΛΑΔΑ4 ημέρες πριν

Θρόμβωση στο πόδι 11 μέρες μετά το AstraZeneca – «Πώς γλίτωσα τον ακρωτηριασμό»

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ4 ημέρες πριν

Επικήρυξαν με 300.000 ευρώ τους δολοφόνους 20χρονης στα Γλυκά Νερά

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2021 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x