ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΡΟΔΟΠΗ

Για 4η χρονιά η μεγάλη βιβλιογιορτή BOOKFEST στην Κομοτηνή

Από τη Δευτέρα 6 Ιουλίου έως το Σάββατο 1 Αυγούστου στο Kosmopolis Mall, 150.000 βιβλία 100 εκδοτών σε τιμές που αρχίζουν από 0,50 ευρώ

fonirodopis.gr

Η μεγάλη ετήσια βιβλιογιορτή των μεγάλων  προσφορών για 4η χρονιά διοργανώνεται στην Κομοτηνή, στο  Kosmopolis Mall, από τη Δευτέρα 6 Ιουλίου.

Χιλιάδες τίτλοι όλων των κατηγοριών για όλες τις ηλικίες περιμένουν να τους εξερευνήσετε και να βρείτε αυτά που πραγματικά σας ενδιαφέρουν σε μοναδικά χαμηλές τιμές.

Βιβλία 100 εκδοτών σε τιμές που αρχίζουν από 0,50 €. Βιβλία για όλες τις ηλικίες και όλων των κατηγοριών. Νηπιακά, Προσχολικής και Σχολικής Ηλικίας, Παιδικά και Εφηβικά, Παραμύθια, Παζλ, Κατασκευές, Λογοτεχνία Ελληνική και Ξένη, Σύγχρονη και Κλασική, Ποίηση, Ψυχολογία, Ιστορία, Λαογραφία, Κόμικς, Χιούμορ, Επιστημονική Φαντασία, Αστυνομικά, Τρόμου και χιλιάδες άλλα.

Όλα τα βιβλία διαθέτουν ετικέτα με την τιμή διάθεσης ώστε το κοινό να γνωρίζει την τιμή που θα τα αγοράσει. Δεν υπάρχει κανείς περιορισμός στις αγορές. Μπορεί κανείς να προμηθευθεί ακόμη και ένα μόνο βιβλίο με αξία 0,50 λεπτά. Η είσοδος είναι ελεύθερη και μπορείτε σε έναν άνετο χώρο να επιλέξετε από την τεράστια ποικιλία βιβλίων αυτά που σας ενδιαφέρουν.

Ώρες λειτουργίας καθημερινά από τις 10 το πρωί έως 9 το βράδυ, Σάββατα 10 πρωί έως 8 βράδυ – Κυριακές κλειστά.

Δεκτές όλες οι χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2021 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x