ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσίπρας: «Χάρτινο τσίρκο η κυβέρνηση, μόνο στον τομέα της προπαγάνδας αριστεύει»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε την κυβέρνηση για συνεργασία με το παρακράτος των μαφιόζικων υποκλοπών – «Στην πραγματικότητα εγώ είμαι ο στόχος τους. Αν έχουν τα κότσια και δεν είναι απλά θρασύδειλοι, εγώ είμαι εδώ. Ας με συλλάβουν»

fonirodopis.gr

«Αν πιστεύουν ότι τους ευνοεί ένα ριμέικ του βρώμικου ’89, είμαι και είμαστε εδώ» διαμήνυσε ο Αλέξης Τσίπρας, κατά την έναρξη της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, αναφορικά με το ζήτημα των αποκαλύψεων της τηλεφωνικής συνομιλίας του Νίκου Παππά με τον Σάμπυ Μιωνή.

Στην ομιλία του ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατηγόρησε τη Νέα Δημοκρατία ότι βάζει στο στόχαστρο τον ΣΥΡΙΖΑ και τα στελέχη του. «Αλλά στην πραγματικότητα εμένα, γιατί εγώ είμαι ο στόχος του» είπε. «Αν έχουν τα κότσια και δεν είναι απλά θρασύδειλοι, εγώ είμαι εδώ. Μην κουράζονται και μην φθείρονται» πρόσθεσε και κατηγόρησε την κυβέρνηση για συνεργασία με το παρακράτος των μαφιόζικων υποκλοπών και των υποκλοπών με μεθόδους υπόδικων εκδοτών και επιχειρηματιών που τη στηρίζει.

«Ας διευρύνουν, λοιπόν, το κατηγορητήριο κι ας με συλλάβουν. Αν όμως δεν μπορούν τους καλούμε να σταματήσουν τον επικίνδυνο κατήφορο για τη Δημοκρατία» τόνισε ο κ. Τσίπρας και απευθυνόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη δήλωσε το εξής:

«Μην μετατρέπετε την πολιτική ζωή του τόπου σε βούρκο, μόνο και μόνο για να κρύψετε τα δικά σας σκάνδαλα και τις ευθύνες για την καταστροφή της οικονομίας. Μην ανοίγεται το καπάκι του υπονόμου, γιατί ο πρώτος που θα πέσει μέσα θα είστε εσείς. Εγώ δε πρόκειται να ακολουθήσω».

«Μόνο στον τομέα της προπαγάνδας αριστεύει η Ν.Δ.»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ καταλόγισε επίσης στην κυβέρνηση ενορχήστρωση προπαγάνδας, ο οποίος όπως είπε είναι ο μόνος τομέας που αριστεύει η Νέα Δημοκρατία, σχολιάζοντας την αμερικανική δικαστική απόφαση για τη Novartis, που εμπλέκει Έλληνες αξιωματούχους στο σκάνδαλο.

«Αναγκάστηκε σε εξωδικαστικό συμβιβασμό η εταιρεία με τη κυβέρνηση των ΗΠΑ ομολογώντας ότι τη περίοδο της διακυβέρνησης Σαμαρά διέφθειρε Έλληνες αξιωματούχους για να έχει ευνοϊκές κυβερνητικές αποφάσεις για τις τιμές των φαρμάκων και δέχθηκε να πληρώσει στο Αμερικανικό δημόσιο 310 εκ ευρώ.

Και αντί η είδηση να είναι ότι ομολόγησε την ενοχή της και το σκάνδαλο η Novartis, αντί η είδηση να είναι τα 310 εκατ. ευρώ για τη διαφθορά και τις μίζες την περίοδο της κυβέρνησης Σαμαρά, η είδηση ήταν και μάλιστα πανηγυρικά: “συμβιβάστηκε η Novartis, δεν υπάρχει πια σκάνδαλο”. Σκάνδαλο στις ΗΠΑ, σκευωρία και όχι σκάνδαλο στην Ελλάδα» ανέφερε.

«Χάρτινο τσίρκο η κυβέρνηση»

Ακόμα, χαρακτήρισε την κυβέρνηση ως «χάρτινο τσίρκο» που ενδιαφέρεται μόνο για σόου ότι αντί να εργάζεται άοκνα για να βελτιώσει την δραματική εικόνα της χώρας, παρά το γεγονός ότι τα νούμερα είναι ασύλληπτα και δεν τα «είχαμε δει ούτε στα σκληρότερα χρόνια των μνημονίων». 

Αφού καταλόγισε τον προσωπικά στον πρωθυπουργό τακτικές του παρελθόντος υποστήριξε ότι ούτε ο ίδιος δεν φανταζόταν «ότι σε λιγότερο από ένα χρόνο, ο κ. Μητσοτάκης θα είχε καταφέρει τόσο μεγάλο πλήγμα στις προοπτικές μιας χώρας, την οποία για πέντε χρόνια, παλέψαμε να βγάλουμε από μια τεράστια οικονομική και κοινωνική κρίση. Ήταν λοιπόν λογική εξέλιξη, να φτάσουμε σήμερα εδώ. Με μια κυβέρνηση να ανακοινώνει 16% ύφεση για το τελευταίο τρίμηνο και 10, 11, 12% – ποιος ξέρει- για το έτος, χωρίς όμως να αναλαμβάνει την παραμικρή ευθύνη για αυτό.

Επιχειρήσεις που επιχειρούν να σταθούν στα πόδια τους χωρίς καμία στήριξη και χωρίς ρευστότητα. Επιχειρήσεις που δεν άνοιξαν καν μετά το lockdown και χιλιάδες άλλες που δίνουν μάχη για να μην έχουν την ίδια τύχη το χειμώνα. Νησιά άδεια. Εργαζόμενοι που απολύονται ομαδικά. Νοσοκομεία που βαράνε διάλυση, αφήνοντας ακόμα και μικρά παιδιά στο έλεος του Θεού».

«Άνοιγμα του κόμματος, για να μην γίνει καθεστώς η Δεξιά»

Στη συνέχεια, ο κ. Τσίπρας αναφέρθηκε στην ανασυγκρότηση του ΣΥΡΙΖΑ και περιέγραψε τις προϋποθέσεις για ένα κόμμα ανοιχτό και όχι των μηχανισμών, ένα κόμμα όχι μόνο των μελών αλλά των πολιτών, με ανοικτή σχέση με τις δυνάμεις της προόδου.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε για ακόμα μία φορά την ανάγκη για άνοιγμα του κόμματος, το οποίο, όσο δύσκολο και να είναι, δεν πρέπει να αφήσει τη Δεξιά να γίνει καθεστώς στον τόπο.

«Χρειαζόμαστε δίπλα μας και νέους συναγωνιστές στη πρώτη γραμμή. Ανθρώπους που η πορεία τους στις τοπικές κοινωνίες, στον επιστημονικό ή επαγγελματικό τους χώρο, είναι αναγνωρισμένη από τη κοινωνία. Χρειαζόμαστε επίσης και νέους τρόπους επικοινωνίας και παρέμβασης, πρόσβασης σε εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους που έχουν γυρίσει την πλάτη σε αυτά που θεωρούνταν τα παραδοσιακά ΜΜΕ».

Σε αυτό το σημείο ο κ. Τσίπρας τόνισε πως το βασικό υλικό «είναι να μη φοβηθούμε να αλλάξουμε. Να εξελιχθούμε. Να δοκιμαστούμε στα ερωτήματα που μας βάζει το 2020. Όχι σε αυτά που κρίθηκε ο καθένας 10 ή 20 χρόνια πριν. Να μη φοβηθούμε ένα κόμμα ανοιχτό, με μεγαλύτερη τόλμη και περισσότερη δράση.

Όχι κόμμα των μηχανισμών. Ούτε καν κόμμα μόνο των μελών του. Αλλά κόμμα ανοιχτό σε κάθε δημοκρατικό και προοδευτικό πολίτη. Κόμμα επιτελείο και εργαλείο της κοινωνικής πλειοψηφίας. Κόμμα που ζει και αναπνέει με τη ζωντανή σχέση και από τη ζωντανή σχέση με όλες τις κοινωνικές δυνάμεις της προόδου».

Οι έξι άξονες

Σε αυτό το πλαίσιο, ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε στους άξονες του νέου κοινωνικού συμβολαίου που προτείνει.

  • Πρώτος άξονας, η παραγωγή: «Πρέπει να ενισχύσουμε τα θεμέλια της τουριστικής ανάπτυξης με ορίζοντα μια βιώσιμη στρατηγική και όχι με άξονα το βραχυπρόθεσμο και εύκολο κέρδος», «να οργανώσουμε την ανάπτυξη των άλλων παραγωγικών κλάδων που η χώρα μπορεί και πρέπει να στραφεί τα επόμενα χρόνια. Η χώρα δε μπορεί να έχει ένα δίκαιο κοινωνικό συμβόλαιο αν παράλληλα δεν έχει ένα νέο παραγωγικό συμβόλαιο. Η βιομηχανία, ο αγροδιατροφικός τομέας, η πληροφορική, οι startups στην καινοτομία, η κοινωνική οικονομία, είναι μονάχα ορισμένοι από άξονες που πρέπει να στηρίξουμε αυτό το νέο παραγωγικό πρότυπο».
  • Δεύτερος άξονας, η εργασία: «Δεν μπορεί να υπάρξει παραγωγική οικονομία χωρίς παραγωγικότητα των εργαζόμενων. Προσοχή όμως, γιατί υπάρχει και η παραγωγικότητα των κάτεργων στην Ασία, υπάρχει και η παραγωγικότητα σε χώρες όπου τα εργασιακά δικαιώματα είναι κατοχυρωμένα και αδιαμφισβήτητα. Πραγματικά παραγωγικός είναι ένας εργαζόμενος που νιώθει ασφάλεια. Σε ένα περιβάλλον όπου η σταθερή και καλά αμειβόμενη εργασία, η ασφάλιση, το 8ωρο, θα είναι αδιαπραγμάτευτα».
  • Τρίτος άξονας, το κοινωνικό κράτος: «Χρειαζόμαστε ένα ισχυρό κοινωνικό κράτος. Ένα Εθνικό Σύστημα Υγείας που προστατεύει τη σωματική αλλά και την ψυχική υγεία κάθε πολίτη αυτής της χώρας. Ένα σύστημα άρτια διαρθρωμένο με βάση τις καλές πρακτικές διεθνώς. Με Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας που θα αποσυμφορεί τα νοσοκομεία. Με αναβάθμιση των Δημοσίων Νοσοκομείων και δημιουργία νέων όπου κριθεί. Με ισχυρές δομές κοινωνικής προστασίας. Για το παιδί. Για τους ηλικιωμένους συμπολίτες μας…Με ένα ισχυρό δημόσιο ασφαλιστικό σύστημα που εξασφαλίζει την αλληλεγγύη των γενεών. Ένα σύστημα που δεν γίνεται αντικείμενο κερδοσκοπίας για να πλουτίσουν πέντε ασφαλιστικές εταιρείες και οι φίλοι τους στην κυβέρνηση».
  • Τέταρτος άξονας, η νέα γενιά: «Το έχω ξαναπεί και θέλω να σταθώ σε αυτό. Μια χώρα με τόσο μεγάλο δημογραφικό πρόβλημα, δε μπορεί παρά να έχει ως κόρη οφθαλμού τις νεότερες γενιές. Η χώρα δεν έχει φερθεί όπως θα έπρεπε στο πολυτιμότερο αγαθό της».
  • Πέμπτος άξονας, το περιβάλλον: «Εδώ πρέπει να είμαστε σκληροί. Έχουμε αργήσει δραματικά. Ακόμα και εμείς, συζητάμε για την κλιματική κρίση ως κάτι που θα έρθει και όχι ως κάτι που είναι ήδη εδώ. Επομένως, πρώτο βήμα είναι η ανάλυση μας να εμπλουτιστεί και να εξελιχθεί. Δεν νοείται σήμερα κάθε πρόταση που διατυπώνει ένα κόμμα της αριστεράς και του προοδευτικού χώρου, να μην διαπνέεται από το κριτήριο της βιωσιμότητας και της διατήρησης περιβαλλοντικής ισορροπίας».
  • Έκτος άξονας, αυτός των δικαιωμάτων: «Ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό κράτος, δεν μπορεί τον 21ο αιώνα να διαχωρίζει κανέναν και καμία με βάση το φύλο, το χρώμα, την καταγωγή, τον σεξουαλικό προσανατολισμό. Δεν μπορεί να αντιμετωπίζει ως πολίτες δεύτερης κατηγορίας τα παιδιά μεταναστών και προσφύγων που γεννιούνται και μεγαλώνουν στον τόπο μας. Δεν μπορεί να ποινικοποιεί την κοινωνική διαμαρτυρία και τις δημοκρατικές ελευθερίες».

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η υποκρισία των ηγετών της μειονότητας

Κάποια στιγμή η υποκρισία των προβεβλημένων στελεχών της μειονότητας θα πρέπει να σταματήσει, γιατί μόνο με ειλικρίνεια μπορούν να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα

fonirodopis.gr

Δημοσιεύθηκε

στις

Την υποκρισία των ηγετών της μειονότητας στηλιτεύουν μειονοτικοί αναγνώστες της εφημερίδας μας με αφορμή την πρόσφατη επίσκεψη του Τούρκου Υφυπουργού Εξωτερικών Γιαβούζ Σελίμ Κιράν στη Θράκη.

Ειδικότερα, όπως μας αναφέρουν, γνωστό και ιδιαίτερα προβεβλημένο στέλεχος της μειονότητας υποδέχθηκε τον Τούρκο ΥΦΥΠΕΞ στο 1ο Μειονοτικό Δημοτικό Σχολείο Κομοτηνής, όπου τον ξενάγησε και τον ενημέρωσε για ζητήματα της μειονοτικής εκπαίδευσης.

Ο ίδιος κατέχει περίοπτη θέση σε μειονοτικό σωματείο, το οποίο κατά καιρούς προτρέπει τους μειονοτικούς συμπολίτες μας να εγγράφουν τα παιδιά τους στα μειονοτικά δημοτικά και στα δύο μειονοτικά Γυμνάσια – Λύκεια της Θράκης.

Αναρωτιούνται λοιπόν οι μειονοτικοί αναγνώστες μας που επικοινώνησαν μαζί μας:

Ενημέρωσε άραγε τον Τούρκο ΥΦΥΠΕΞ ότι ο ίδιος επέλεξε για τα παιδιά του να φοιτήσουν σε δημόσια Γυμνάσια – Λύκεια και όχι σε μειονοτικά;

Είναι ηθικό το εν λόγω στέλεχος να επιλέγει για τα παιδιά του την δευτεροβάθμια δημόσια εκπαίδευση και την ίδια ώρα να παροτρύνει τους υπόλοιπους να στείλουν τα παιδιά τους σε μειονοτικά σχολεία;

Κάποια στιγμή εκτιμούμε ότι η υποκρισία των προβεβλημένων στελεχών της μειονότητας πρέπει να σταματήσει, γιατί μόνο με ειλικρίνεια μπορούν να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που υπάρχουν σε ορισμένους τομείς, όπως αυτός της εκπαίδευσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης για Νυμφαία: «Κυβερνητικό αλαλούµ µε το άνοιγµα των συνόρων»

«Για ακόµη µία φορά αποδείχτηκε ότι η κυβέρνηση όχι µόνο δεν έχει κανένα απολύτως σχέδιο για το άνοιγµα του τουρισµού αλλά και ότι είναι επικίνδυνη για τα συµφέροντα των επαγγελµατιών του κλάδου»

fonirodopis.gr

Δημοσιεύθηκε

στις

Να ανοίξει άµεσα και οριστικά ο Συνοριακός Σταθµός της Νυµφαίας, καλεί την κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης ο οποίος κάνει λόγο για «κυβερνητικό αλαλούμ» και για μια κυβέρνηση «επικίνδυνη για τα συμφέροντα των επαγγελματιών του τουρισμού».

Αναλυτικά, αναφέρει:

«Κυβερνητικό αλαλούµ µε το άνοιγµα των συνόρων! Για ακόµη µία φορά η Κυβέρνηση αποδείχτηκε πλήρως ανακόλουθη στις υποσχέσεις της. Για ακόµη µία φορά αποδείχτηκε ότι όχι µόνο δεν έχει κανένα απολύτως σχέδιο για το άνοιγµα του τουρισµού αλλά και ότι είναι επικίνδυνη για τα συµφέροντα των επαγγελµατιών του κλάδου.

Παρά τις επιβεβαιώσεις του υπουργού και των κυβερνητικών βουλευτών της περιφέρειας ΑΜΘ ότι η Νυµφαία, η συνοριακή πύλη µε την Βουλγαρία, φέτος θα ανοίξει χωρίς προβλήµατα και περιορισµούς και δεν θα ξαναζήσουµε τις περσινές τραγελαφικές καταστάσεις… τελείως αιφνιδιαστικά την 14η Μαΐου τα σύνορα της Νυµφαίας έκλεισαν µε αποτέλεσµα να διαµαρτύρονται δεκάδες τουρίστες που θέλουν να εισέλθουν στην χώρα µας.

Το κλείσιµο αυτό βέβαια εκτός από τον τουριστικό κλάδο και όλους τους επιχειρηµατίες ξενοδοχειακών καταλυµάτων και εστίασης των παράλιων περιοχών που περιµένουν να δουλέψουν, επηρεάζει και πολλές οικογένειες µε φοιτητές ή εργαζόµενους από την άλλη πλευρά των συνόρων.

Το µόνο σίγουρο είναι ότι ο νοµός µας, µαζί µε τους γειτονικούς της ΑΜΘ, παραµένει χωρίς λογική εξήγηση αποκοµµένος και µε πολίτες και τουρίστες έρµαια στα κυβερνητικά πολιτικά παιχνίδια. Προειδοποιούµε την κυβέρνηση ότι δεν θα ανεχτούµε για δεύτερη φορά ενέργειες που οδηγούν στην τουριστική υποβάθµιση της περιοχής µας. Οι επαγγελµατίες του τουριστικού κλάδου βρίσκονται σε οριακή κατάσταση. Σοβαρευτείτε επιτέλους και µην δοκιµάζετε τις αντοχές τους! Να ανοίξει άµεσα και οριστικά ο σταθµός της Νυµφαίας!».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι ενέργειες Τσαλικίδη για το άνοιγμα της Νυμφαίας

«Η αντίδραση των τοπικών οικονομικών φορέων και της κοινωνίας είναι απολύτως λογική», σημειώνει ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης, ο οποίος αναφέρει τις παρεμβάσεις που πραγματοποίησε

fonirodopis.gr

Δημοσιεύθηκε

στις

Απολύτως λογική χαρακτηρίζει ο Αντιπεριφερειάχης Ροδόπης Νίκος Τσαλικίδης την αντίδραση των τοπικών οικονομικών φορέων και της κοινωνίας για την προσωρινή απαγόρευση διέλευσης τουριστών από τον συνοριακό σταθμό Νυμφαίας.

Σε δήλωση του για τις ενέργειες στις οποίες προχώρησε ο ίδιος για το άνοιγμα του συνοριακού σταθμού αναφέρει:

«H απρόσκοπτη λειτουργία του συνοριακού σταθμού Νυμφαίας, με την τήρηση των προβλεπομένων υγειονομικών έλεγχων είναι επιβεβλημένη. Το ίδιο ζήτημα θέσαμε, επανειλημμένα, κατά το διάλογο με τους συναρμόδιους κυβερνητικούς φορείς, καθ’ όλο το διάστημα εφαρμογής των αυστηρών περιοριστικών μέτρων για τον covid 19.

Η αντίδραση των τοπικών οικονομικών φορέων και της κοινωνίας για την προσωρινή απαγόρευση της διέλευσης ταξιδιωτών από το συνοριακό σημείο είναι απολύτως λογική. Η οικονομία της περιοχής μας έχει δεχθεί καίρια πλήγματα. Χρειάζονται γενναίες αποφάσεις και ισχυρά μέτρα προστασίας για την επιβίωση των δυναμικών κλάδων και επιχειρήσεων όπως είναι κι οι τουριστικές.

Ζήτησα από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη την άμεση άρση των απαγορεύσεων στη Νυμφαία. Σε επικοινωνία μας με τον Υπουργείο Ανάπτυξης και τον Γενικό Γραμματέα Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή Παναγιώτη Σταμπουλίδη, αποφασίστηκε να διατεθεί προσωρινά για τις ανάγκες του ΕΟΔΥ, ο χώρος του μόνιμου σταθμού ελέγχων που δημιουργήσαμε με το ΥΠΑΝΕΠ και την Εγνατία Οδό κι είναι έτοιμος προς λειτουργία.

Τελικά η λύση για την λειτουργία της Νυμφαίας, δίνεται από τον μόνιμο σταθμό ελέγχου για το παραεμπόριο και τις ενέργειες που έως τώρα έχουν γίνει για να λειτουργήσει».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θετικές εξελίξεις για το άνοιγμα της Νυμφαίας, ανακοίνωσε ο Στυλιανίδης

Σύμφωνα με τον Βουλευτή Ροδόπης, ως σημείο διενέργειας ελέγχων στους τουριστές θα χρησιμοποιηθεί το isobox, στο οποίο ήδη γίνονται εργασίες

fonirodopis.gr

Δημοσιεύθηκε

στις

Θετικές εξελίξεις για το άνοιγμα του Συνοριακού Σταθμού Νυμφαίας για τους τουρίστες, προανήγγειλε ο Βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης.

Ο ίδιος κινητοποιήθηκε άμεσα από την πρώτη στιγμή της ανακοίνωσης της κυβερνητικής απόφασης και ήδη από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής βρέθηκε στο σημείο συνοδευόμενος από τον Στρατηγό της Αστυνομίας Αν. Μακεδονίας και Θράκης Π. Συριτούδη και τον Αστυνομικό Διευθυντή Ροδόπη Μ. Σεβδυνίδη.

Ο Βουλευτής Ροδόπης συντονίστηκε άμεσα με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Ν.Παναγιωτόπουλο, τον Βουλευτή Καβάλας Μ. Λαζαρίδη και άλλους Βουλευτές και Δημάρχους της Περιφέρειας και συνομίλησε με τους συναρμόδιους Υπουργούς, ήτοι τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Ν. Χαρδαλιά, τον Υπουργό Τουρισμού Χ. Θεοχάρη και τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Λευτέρη Οικονόμου προκειμένου να δοθεί μια λύση.

Τελικά, σύμφωνα με τον ίδιο, φαίνεται πως λύση στο πρόβλημα δίνει, κατόπιν σχετικής πρότασης του προέδρου του ΕΒΕ Ροδόπης Αντώνη Γραβάνη, το isobox που εγκαταστάθηκε προκειμένου να διενεργούνται έλεγχοι κατά του παραεμπορίου .

Στη νέα του ανακοίνωση ο Ευριπίδης Στυλιανίδης δεν παρέλειψε πάντως να επιτεθεί εκ νέου στη διοίκηση της Περιφέρειας λέγοντας χαρακτηριστικά πως «πολιτική για τον τόπο δεν ασκείται ούτε με φωτογραφίες, ούτε μόνο με δελτία τύπου αλλά με υπεύθυνη δουλειά, με συντονισμό και συνεργασία για την παραγωγή αποτελεσμάτων».

Αναλυτικά, αναφέρει:

«Η στοιχειοθετημένη αντίδραση και διεκδίκηση μας έπιασε τόπο. Ευχαριστώ τον Πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη και ιδιαίτερα τον διευθυντή του Γ. Δημητριάδη καθώς και τον Υφυπουργό Λευτέρη Οικονόμου για τη στήριξη. Επίσης τους συναδέλφους Ν. Παναγιωτόπουλο και Μ. Λαζαρίδη για τη συνεργασία.

Πριν από λίγο μίλησα με τον Στρατηγό της Αστυνομίας κ. Π. Συριτούδη. Με ενημέρωσε ότι ήδη:

1. Προχωρά η ηλεκτρική σύνδεση του isobox και ο φωτισμός του σημείου.

2. Θα τοποθετηθεί δεύτερο isobox από την αστυνομία.

3. Θα εγκατασταθούν σκίαστρα και φράχτης από το στρατό και θα διαπλατυνθεί το πάρκινγκ από το στρατό.

4. Θα εγκατασταθεί γεννήτρια για έκτακτες ανάγκες από το στρατό.

5. Θα τοποθετηθούν χημικές τουαλέτες από τα Επιμελητήρια.

6. Θα προχωρήσει η σύνδεση του νερού.

7. Τοποθετούνται Αστυνομικοί που έχουν ήδη προμηθευτεί με iPad για τους ηλεκτρονικούς ελέγχους των πιστοποιητικών και ενισχύεται η προσβασιμότητα του 4G

8. Διαγραμμίζεται ο χώρος ώστε ο δειγματοληπτικός έλεγχος να μη δημιουργεί περιττές καθυστερήσεις.

Είμαστε σε απόλυτο συντονισμό, ώστε να μη χαθεί η ευκαιρία για την περιοχή μας να αξιοποιήσουμε το τουριστικό ρεύμα από τα Βαλκάνια και την Ανατολική Ροδόπη. Η ιστορία αυτή ελπίζω να είναι πολιτικά διδακτική για κάποιους, διότι η πολιτική για τον τόπο δεν ασκείται ούτε με φωτογραφίες, ούτε μόνο με δελτία τύπου αλλά με υπεύθυνη δουλειά, με συντονισμό και συνεργασία για την παραγωγή αποτελεσμάτων».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ3 ώρες πριν

Η υποκρισία των ηγετών της μειονότητας

ΠΟΛΙΤΙΚΗ4 ώρες πριν

ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης για Νυμφαία: «Κυβερνητικό αλαλούµ µε το άνοιγµα των συνόρων»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ5 ώρες πριν

Οι ενέργειες Τσαλικίδη για το άνοιγμα της Νυμφαίας

ΕΒΡΟΣ6 ώρες πριν

Σακελλαροπούλου: «Η Ελλάδα δεν δέχεται απαράδεκτες διεκδικήσεις και απειλές από κανέναν»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ7 ώρες πριν

Θετικές εξελίξεις για το άνοιγμα της Νυμφαίας, ανακοίνωσε ο Στυλιανίδης

YΓΕΙΑ7 ώρες πριν

Κορωνοϊός: 6 νέα κρούσματα στη Ροδόπη

ΞΑΝΘΗ8 ώρες πριν

Αντισημιτικό παραλήρημα Μετέ: Ανάρτησε σημαία της Τζιχάντ κατά του Ισραήλ!

ΠΟΛΙΤΙΚΗ8 ώρες πριν

Διαδικτυακή εκδήλωση για τον τουρκικό φασισμό και το ρόλο του στην ευρύτερη περιοχή

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΜ-Θ9 ώρες πριν

Μιχάλης Αμοιρίδης για Νυμφαία: «Γνώριζαν αλλά δεν έκαναν τίποτα»

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ11 ώρες πριν

Γραβάνης: «Το ISOBOX που δώρισαν τα Επιμελητήρια θα δώσει τη λύση για το άνοιγμα της Νυμφαίας»

ΕΒΡΟΣ6 ώρες πριν

Σακελλαροπούλου: «Η Ελλάδα δεν δέχεται απαράδεκτες διεκδικήσεις και απειλές από κανέναν»

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ1 ημέρα πριν

Παραδοσιακή «πινελιά» στα Ελευθέρια Θράκης από τους Φιλοτέχνες Κομοτηνής

ΠΟΛΙΤΙΚΗ1 ημέρα πριν

Χαρίτου: «Η χώρα μας πέτυχε όποτε άσκησε ενεργητική εξωτερική πολιτική»

ΡΟΔΟΠΗ1 ημέρα πριν

Παρουσία Στεφανή ο εορτασμός για τα 101 χρόνια από την απελευθέρωση της Κομοτηνής

ΡΟΔΟΠΗ2 ημέρες πριν

Ελευθέρια: Τη σεπτή εικόνα Θεομήτορος υποδέχθηκε η πόλη της Κομοτηνής

ΠΟΛΙΤΙΚΗ2 ημέρες πριν

Δημοσιογράφος του BBC αποδόμησε το κυβερνητικό αφήγημα για τα εμβόλια και τον τουρισμό

ΡΟΔΟΠΗ3 ημέρες πριν

Η πόλη της Κομοτηνής γιορτάζει τα 101 χρόνια απελευθέρωσης της

ΕΚΚΛΗΣΙΑ3 ημέρες πριν

Παντελεήμων: «Τα φετινά Ελευθέρια να γίνουν αφετηρία εθνικής και πνευματικής ανάτασης»

ΕΛΛΑΔΑ4 ημέρες πριν

Θρόμβωση στο πόδι 11 μέρες μετά το AstraZeneca – «Πώς γλίτωσα τον ακρωτηριασμό»

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ4 ημέρες πριν

Επικήρυξαν με 300.000 ευρώ τους δολοφόνους 20χρονης στα Γλυκά Νερά

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2021 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x