ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παρακράτος ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ «βλέπει» η Νέα Δημοκρατία

Με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας «Παραπολιτικά» σύμφωνα με το οποίο ο Πάνος Καμμένος φέρεται να προέτρεπε τον Δ. Παπαγγελόπουλο να ασκήσει πίεση σε ανώτατο εισαγγελικό λειτουργό

fonirodopis.gr

Παρακράτος ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ «βλέπει» η Νέα Δημοκρατία με αφορμή σημερινό δημοσίευμα των «Παραπολιτικών» σχετικό με συνομιλία του Πάνου Καμμένου με τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο πρώην ΥΕΘΑ φέρεται να προέτρεπε τον πρώην αναπληρωτή Υπ. Δικαιοσύνης να ασκήσει πίεση σε ανώτατο εισαγγελικό λειτουργό, προκειμένου να προβεί σε διώξεις κατά δημοσιογράφων.

Η Νέα Δημοκρατία υποστηρίζει πως όσα «αποκαλύπτει» η εφημερίδα «αποτελούν άλλη μια κραυγαλέα επιβεβαίωση της λειτουργίας του παρακράτους των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ».

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Όσα αποκαλύπτονται σήμερα από τα “Παραπολιτικά”, αποτελούν άλλη μια κραυγαλέα επιβεβαίωση της λειτουργίας του παρακράτους των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Δύο υπουργοί, συζητούν μπροστά στον Πρωθυπουργό να δοθούν εντολές σε δικαστικούς, τους οποίους αντιμετωπίζουν ως εκτελεστικά τους όργανα, προκειμένου να προβούν σε διώξεις κατά δημοσιογράφων. Στα σκοτεινά σχέδια εμπλέκουν και αξιωματικούς της ΕΛΑΣ. Το ύφος των συνομιλιών ακριβώς ίδιο με εκείνο του Ν. Παππά.

Ο τότε Πρωθυπουργός, φαίνεται να τα θεωρεί όλα αυτά απολύτως φυσιολογικά. Γι΄ αυτό ακόμη και σήμερα ο κ. Τσίπρας συνεχίζει να καλύπτει όλα αυτά τα αδιανόητα για δημοκρατική χώρα. Οι  “αρμοί της εξουσίας” στην υπηρεσία του παρακράτους.

Τα όσα έρχονται στο φως, δείχνουν σε όλους το ύφος και το ήθος της εξουσίας των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Γι’ αυτό η αποκάλυψη του παρακράτους και η αποκατάσταση της θεσμικής λειτουργίας, δεν είναι κομματική υπόθεση. Είναι ζήτημα Δημοκρατίας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ