ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Απαλλάσσονται οι αγρότες από το τέλος επιτηδεύματος για το 2019»

«Η απαλλαγή των κατά κύριο επάγγελμα αγροτών από το τέλος επιτηδεύματος για το φορολογικό έτος 2019, δεδομένης της δύσκολης σημερινής συγκυρίας, ήταν επιβεβλημένη και δίκαιη», σημειώνει η ΔΕΕΠ Ροδόπης

fonirodopis.gr

«Με εντολή του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη απαλλάσσονται οι αγρότες από το τέλος επιτηδεύματος για το 2019», αποκαλύπτει η Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας Ροδόπης της ΝΔ.

Αναλυτικά:

«Με τα μέχρι σήμερα ισχύοντα, αγρότες οι οποίοι εντάχθηκαν από την 1η Ιανουαρίου 2014 στο κανονικό καθεστώς ΦΠΑ και συμπλήρωσαν την πενταετία απαλλαγής από το τέλος επιτηδεύματος την 31η Δεκεμβρίου 2018, είχαν για τα φορολογικά έτη από το 2019 και μετά  υποχρέωση καταβολής τέλους επιτηδεύματος, η οποία θα έπρεπε να καταβληθεί εντός του 2020.

Μετά την σημερινή παρέμβαση του πρωθυπουργού απαλλάσσονται  του φόρου επιτηδεύματος των 650 ευρώ 150.000 περίπου κατά κύριο επάγγελμα αγρότες.

Η απαλλαγή των κατά κύριο επάγγελμα αγροτών από το τέλος επιτηδεύματος για το φορολογικό έτος 2019, δεδομένης της δύσκολης σημερινής συγκυρίας, ήταν επιβεβλημένη και δίκαιη.

Η κυβέρνηση της Νέα Δημοκρατίας είναι και θα  συνεχίσει να είναι δίπλα στους αγρότες».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ