ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΕΒΡΟΣ

Έβρος: Τούρκοι διακινητές μαχαίρωσαν μετανάστες για να περάσουν στην Ελλάδα

Μετανάστες ζητούσαν από κατοίκους της περιοχής βοήθεια προκειμένου να παραλάβει η Αστυνομία έναν τραυματισμένο συνοδοιπόρο τους για να γίνει η περίθαλψη του

fonirodopis.gr

Διακινητές μαχαίρωσαν μετανάστες προκειμένου να τους αναγκάσουν να περάσουν από την Τουρκία στην Ελλάδα, μεταδίδει το evros-news.gr.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, μετανάστες ζητούσαν από κατοίκους της περιοχής βοήθεια προκειμένου να παραλάβει η Αστυνομία έναν τραυματισμένο συνοδοιπόρο τους για να γίνει η περίθαλψη του.

«Αυτοί που εμφανίζονται στο βίντεο το οποίο τραβήχτηκε στην περιοχή των Μαρασίων Ορεστιάδας είναι μάλλον Αφγανοί.

Ο ένας είναι τραυματισμένος με μαχαίρι στο χέρι και ζητούν όλοι μαζί βοήθεια για να τον παραλάβει η αστυνομία και να γίνει η περίθαλψή του.

Λίγη ώρα αργότερα έφτασαν στο σημείο αστυνομικοί, οι οποίοι παρέλαβαν τους μετανάστες που μόλις είχαν περάσει από την περιοχή του Τριγώνου στην Ελλάδα.

Το τελευταίο διάστημα έχουν αυξηθεί τα άτομα που καταφέρνουν και περνούν από διάφορα μέρη του ποταμού Έβρου, γεγονός που αποδεικνύεται και από τις επίσημες ανακοινώσεις της αστυνομίας, η οποία ενημερώνει για συλλήψεις διακινητών και μεταναστών», σημειώνεται στο δημοσίευμα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ