ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΔ: «Ανάληψη ευθύνης δίχως παραίτηση ή αποπομπή δεν υπάρχει»

Η Νέα Δημοκρατία κάνει λόγο για «θέατρο» του Αλέξη Τσίπρα και του Νίκου Παππά στη συνεδρίαση Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ

fonirodopis.gr

Την παραίτηση ή την αποπομπή του Νίκου Παππά ζητά η Νέα Δημοκρατία, με αφορμή την συνομιλία που είχε ο πρώην υπουργός με τον επιχειρηματία Σάμπυ Μιωνή.

Σχολιάζοντας τα όσα ειπώθηκαν για το θέμα στην συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ, η Ν.Δ  κάνει λόγο για «θέατρο» του Αλέξη Τσίπρα και του Νίκου Παππά και σημειώνει ότι «ανάληψη ευθύνης για ένα τόσο σοβαρό θέμα, δίχως παραίτηση ή αποπομπή δεν υπάρχει».

Η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας:

«Τη στιγμή που όλη η Ελλάδα παρακολουθεί τους σοκαριστικούς διαλόγους του κ. Παππά, ο κ. Τσίπρας το μόνο που βρήκε να ψελλίσει, είναι για “λάθη, παραλείψεις ή αστοχίες” και ο κ. Παππάς ότι τα αδιανόητα που εκστόμιζε, δεν είχαν να κάνουν με τις “αυθεντικές πεποιθήσεις” του. Ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε με τις παρακρατικές μεθόδους. Δυο κουβέντες του αέρα κι ούτε γάτα, ούτε ζημιά. Ποιον νομίζουν ότι κοροϊδεύουν; Για τόσο αφελείς περνούν τους Έλληνες; Αποδεικνύεται γι’ άλλη μια φορά ότι ο κ. Παππάς είναι το άλλο πρόσωπο του κ. Τσίπρα και μαζί παίζουν θέατρο. Αλλά δεν μπορούν να ξεφύγουν από τις ευθύνες τους. Ανάληψη ευθύνης για ένα τόσο σοβαρό θέμα, δίχως παραίτηση ή αποπομπή δεν υπάρχει».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ