ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΡΟΔΟΠΗ

Αρνητικά τα πρώτα 242 δείγματα που ελήφθησαν την Δευτέρα στην Κομοτηνή

Συνεχίζονται μέχρι και την Παρασκευή οι προληπτικές δειγματοληψίες στην Κομοτηνή

fonirodopis.gr

Τα αποτελέσματα των 93 δειγμάτων από τα Δειλινά και των 149 από την Κομοτηνή που ελήφθησαν την Δευτέρα 22 Ιουνίου στον χώρο της Γενικής Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας Π.Ε Ροδόπης βγήκαν αρνητικά, σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από τον ΕΟΔΥ.

«Ευχαριστούμε τους πολίτες για την προσέλευση και την διάθεση συνεργασίας που επέδειξαν», δήλωσε σχετικά ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης Νίκος Τσαλικίδης ο οποίος καλεί τους κατοίκους σε επιφυλακή.

Συνεχίζονται οι δειγματοληψίες στην Κομοτηνή

Συνεχίζονται την Πέμπτη 25 και την Παρασκευή 26 Ιουνίου στην Κομοτηνή οι προληπτικές δειγματοληψίες για την ανίχνευση του νέου κορωνοϊού στο γενικό πληθυσμό από συνεργεία του ΕΟΔΥ σε συνεργασία με τη Γενική Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας ΑΜΘ.

Οι πολίτες θα μπορούν να προσέρχονται στα παρακάτω σημεία κατά τις εξής ώρες:

  • Γενική Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας (πρώην Υγειονομικό – Υψηλάντου και Συμεωνίδη απέναντι από το ΙΚΑ) από τις 10 το πρωί μέχρι τη 1 μετά το μεσημέρι
  • 1ο ΚΑΠΗ του Δήμου Κομοτηνής (πλησίον της Δημοτικής Αγοράς – Φιλίππου 2-4) από τη 1 μετά το μεσημέρι μέχρι τις 4 το απόγευμα

Οι δειγματοληψίες πραγματοποιούνται ανώνυμα και δωρεάν με μοναδική προϋπόθεση οι πολίτες να γνωρίζουν τον προσωπικό τους Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ