ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΡΟΔΟΠΗ

Αρνητικά τα πρώτα 189 δείγματα στο Αγίασμα Ροδόπης

Έξι συνολικά κρούσματα στον Δήμο Ιάσμου – Μία 36χρονη από το Αγίασμα και ένας 47χρονος από την Πελεκητή νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης

fonirodopis.gr

Αρνητικά βγήκαν τα αποτελέσματα από τα πρώτα 189 δείγματα που ελήφθησαν την Τετάρτη 17 Ιουνίου από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στο Αγίασμα και στους Ασώματους Ροδόπης ενώ αναμένονται σύντομα και τα αποτελέσματα των ελέγχων από τα 74 που δείγματα που λήφθηκαν την Πέμπτη 18 Ιουνίου στους Ασώματους.

Συνολικά τα κρούσματα στον Δήμο Ιάσμου, όπως ανακοίνωσε την Παρασκευή (19/6) σε συνέντευξη ο Δήμαρχος Οντέρ Μουμίν, ανέρχονται σε έξι. «Ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων για τον Δήμο Ιάσμου είναι έξι, πέντε κάτοικοι Αγιάσματος και ο ένας από την Πελεκητή. Η 36χρονη από το Αγίασμα και ο 47χρονος από την Πελεκητή νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης ενώ οι υπόλοιποι βρίσκονται σε κατ’ οίκον περιορισμό», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Οντέρ Μουμίν.

Παρά τα ενθαρρυντικά αποτελέσματα ωστόσο, ο Δήμαρχος Ιάσμου τόνισε ότι «ο κίνδυνος δεν έχει περάσει, θα πρέπει να είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξοι» και κάλεσε τους κατοίκους να εξακολουθούν να τηρούν τα μέτρα ασφάλειας των ειδικών.

Θυμίζουμε ότι ο οικισμός Αγίασμα έχει τεθεί από το βράδυ της Τρίτης (16/6) σε επταήμερη καραντίνα ενώ ο Δήμος Ιάσμου έχει μεριμνήσει για τη διανομή ζεστού γεύματος στους κατοίκους. Εκτός αυτού, ο Οντέρ Μουμίν ανακοίνωσε ότι θα δοθεί κατ’ εξαίρεση ειδική άδεια μετακινήσεων σε κατοίκους του οικισμού προκειμένου να μπορούν να εκτελέσουν τις αγροτικές και κτηνοτροφικές τους εργασίες.

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ2 ημέρες πριν

Επενδύσεις στη ΒΙΠΕ Κομοτηνής ζήτησε από τους Αμερικανούς διπλωμάτες ο Γιάννης Γκαράνης

ΕΒΡΟΣ5 ημέρες πριν

Μητσοτάκης: «Ο φράχτης στον Έβρο είναι το λιγότερο που μπορούσε να κάνει η κυβέρνηση»

ΒΟΥΛΗ1 εβδομάδα πριν

Συκοφαντίες και λάσπη μέσα στη Βουλή εις βάρος μειονοτικών δημοσιογράφων της Κομοτηνής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ1 εβδομάδα πριν

Υφαντές: Ελλείψει πεζοδρομίου μαθητές περπατάνε καθημερινά πάνω στον κεντρικό δρόμο

ΠΟΛΙΤΙΚΗ1 εβδομάδα πριν

Θωράκιση του Νοσοκομείου Κομοτηνής ενόψει πιθανής έξαρσης της πανδημίας, ζητάει ο Δ. Χαρίτου

ΡΟΔΟΠΗ1 εβδομάδα πριν

Ελένη Χατζηγεωργίου: «Νιώθουμε προδομένοι σαν λαός»

ΡΟΔΟΠΗ1 εβδομάδα πριν

Το παράνομο άνοιγμα των Βαρωσίων καταδίκασαν Κύπριοι φοιτητές στην Κομοτηνή

ΡΟΔΟΠΗ2 εβδομάδες πριν

Πορεία διαμαρτυρίας από Αρμένιους και Έλληνες στο τουρκικό προξενείο Κομοτηνής

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ