ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΡΟΔΟΠΗ

Δείγματα από κατοίκους στους Ασώματους πήρε κλιμάκιο του ΕΟΔΥ

Στο αγροτικό ιατρείο Ασωμάτων προσήλθαν από το πρωί της Πέμπτης κάτοικοι από τα Θάμνα, το Ρίζωμα και τους Ασώματους

fonirodopis.gr

Δειγματοληπτικούς ελέγχους για τον εντοπισμό κρουσμάτων κορωνοϊού πραγματοποίησε την Πέμπτη 18 Ιουνίου στο αγροτικό ιατρείο Ασωμάτων κλιμάκιο του ΕΟΔΥ σε κατοίκους των Θαμνών, του Ριζώματος και των Ασωμάτων.

Το κλιμάκιο βρίσκεται για δεύτερη συνεχόμενη μέρα στην περιοχή στα πλαίσια των έκτακτων μέτρων που επιβλήθηκαν στην περιοχή του Ιάσμου και την επταήμερη καραντίνα στον οικισμό Αγίασμα, όπου την Τετάρτη (17/6) πραγματοποιήθηκαν επίσης δειγματοληπτικοί έλεγχοι.

Τα αποτελέσματα αναμένεται να γίνουν γνωστά εντός 36 ωρών όμως σύμφωνα με τον Δήμαρχο Ιάσμου Οντέρ Μουμίν «σήμερα το απόγευμα ή αύριο το πρωί θα έχουμε μια εικόνα».

Ο Δήμαρχος Ιάσμου θέλησε να ευχαριστήσει τους κατοίκους των οικισμών για την προσέλευση τους αλλά και για την κατανόηση που έδειξαν στα μέτρα που επέβαλλε η Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας. «Σε έναν μικρό οικισμό 200 κατοίκων εξετάστηκαν 162 άτομα στο Αγίασμα ενώ είχαν εξεταστεί και άλλοι 25 στους Ασώματους το πρωί. Νομίζω ότι θα έχουμε ένα επαρκέστατο δείγμα», σημείωσε ο Οντέρ Μουμίν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ