ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ιλχάν Αχμέτ: «Να βγούμε νικητές και υγιείς από αυτή τη δοκιμασία»

Τις θερμότερες ευχές για ταχεία ανάρρωση στους νοσούντες από κορωνοϊό εκφράζει ο Βουλευτής Ροδόπης ο οποίος καλεί τους πολίτες να είναι προσεκτικοί και να τηρούν τα μέτρα υγιεινής

fonirodopis.gr

Τις θερμότερες ευχές του για ταχεία ανάρρωση στους νοσούντες από κορωνοϊό στον οικισμό Αγίασμα, εκφράζει ο Βουλευτής Ροδόπης Ιλχάν Αχμέτ ο οποίος καλεί παράλληλα τους κατοίκους στα χωριά του γιακά να είναι προσεκτικοί στις επαφές τους και να τηρούν τα μέτρα υγιεινής.

Αναλυτικά, το μήνυμα του Βουλευτή Ροδόπης:

«Από την στιγμή που τέθηκε σε ισχύ η καραντίνα στον οικισμό Αγίασμα του νομού μας,  αισθάνομαι την ανάγκη να απευθύνω τις θερμότερες ευχές μου για γρήγορη ανάρρωση στους ασθενούντες και να καλέσω τους  συμπολίτες μου, ιδίως στα χωριά του γιακά του Δήμου Ιάσμου, να είναι προσεκτικοί στις επαφές τους και να  μεριμνούν ώστε να  τηρούνται οι κανόνες υγιεινής.

Οι φορείς, οι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι των οικισμών από την πλευρά τους, όλοι μας ανεξαιρέτως  με αίσθημα αλληλεγγύης  βοηθάμε τους συνανθρώπους μας αλλά και τους δίνουμε τις αναγκαίες πληροφορίες και συστάσεις για να παραμείνουν στα σπίτια τους και να ξεπεράσουμε τον κίνδυνο με ασφάλεια.

Προστατεύουμε την υγεία μας, προστατεύουμε το χωριό μας, προστατεύουμε το κοινωνικό σύνολο με υπευθυνότητα και ψυχραιμία. Μόνο έτσι θα ξεπεράσουμε τον κίνδυνο διάδοσης της πανδημίας στην κοινότητα που απειλεί την υγεία μας και την κοινωνική συνοχή. Από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε η πανδημία συστρατεύθηκα στον αγώνα της κοινωνίας μας για να βγούμε νικητές, υγιείς, πιο ενωμένοι και πιο σοφοί από αυτή την δοκιμασία. Είμαι βέβαιος ότι και πάλι θα σταθούμε όρθιοι».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ