ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

YΓΕΙΑ

Το Τμήμα Αιμοδοσίας Νοσοκομείου Κομοτηνής γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη

«Είναι η χρονιά που μαζί τα καταφέραμε, γιατί δεν επιτρέψατε να κινδυνεύσει καμία ζωή από έλλειψη αίματος και δεν αφήσατε να σπάσει η αλυσίδα της μετάγγισης»

fonirodopis.gr

Με μήνυμα που ανάρτησε στον επίσημο λογαριασμό του στο Facebook, το οποίο συνοδεύει από βίντεο με εικόνες από εθελοντικές αιμοδοσίες, το Τμήμα Αιμοδοσίας του «Σισμανόγλειου» Νοσοκομείου Κομοτηνής γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη, που έχει οριστεί από τον ΠΟΥ διεθνώς για τις 14 Ιουνίου.

Στο μήνυμα του αναφέρει:

«Να δίνεις κάτι δικό σου σε κάποιον που δεν ξέρεις και μάλλον δεν θα μάθεις ποτέ από καθαρή ανιδιοτέλεια και με ειλικρινή διάθεση προσφοράς στον συνάνθρωπο. Ώστε να μπορείς να κυκλοφορείς λίγο πιο περήφανα υπενθυμίζοντας στον εαυτό σου σιωπηρά οτι έκανε και κάτι ακόμη σωστό, στην κοινωνία .

Η ΝΥ Αιμοδοσίας του ΓΝ Κομοτηνής γιορτάζει φέτος την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη, υπό τη σκιά μιας πανδημίας που δοκιμάζει τα συστήματα αιμοδοσίας παγκοσμίως.

Είναι η χρονιά που μαζί τα καταφέραμε, γιατί δεν επιτρέψατε να κινδυνεύσει καμία ζωή από έλλειψη αίματος και δεν αφήσατε να σπάσει η αλυσίδα της μετάγγισης.

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς, γιατί το αίμα που έχετε προσφέρει έχει φτάσει στον προορισμό του, έχει σώσει ζωές και έχει ήδη μεταγγιστεί.

Χρόνια πολλά στους αιμοδότες μας για την ανιδιοτελή προσφορά τους! Γιορτάζουμε μαζί!

Στεκόμαστε όρθιοι και χειροκροτούμε όλους εσάς τους εθελοντές αιμοδότες………».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ