ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΡΟΔΟΠΗ

Εσπερινή θεία λειτουργία στον Ευαγγελισμό για τους υποψηφίους των Πανελληνίων

Παντελεήμων: «Να στηρίξουμε τα παιδιά μας σε αυτή την αγωνία τους» – Ένα στυλό και μια σοκολάτα πρόσφερε η Μητρόπολη στους μαθητές

fonirodopis.gr

Υγεία και επιτυχία ενόψει των πανελλαδικών εξετάσεων που ξεκινούν τη Δευτέρα 15 Ιουνίου, ευχήθηκε ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων στους μαθητές της περιοχής κατά την τέλεση εσπερινής λειτουργίας στον Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου την Παρασκευή 12 Ιουνίου.

«Σε όλους που αυτές τις μέρες κορυφώνεται η αγωνία τους αλλά και ο κόπος ετών και μετά από ιδιαίτερες συνθήκες αυτή τη χρονιά, αισίως της Δευτέρα θα κάτσουν στα θρανία τους για τις εξετάσεις, ευχόμαστε και δεόμαστε σήμερα στη Θεία Λειτουργία.

Η Λειτουργία είναι ένα μάθημα αγάπης. Αν δεν έχουμε αγάπη όσο μεγάλοι και τρανοί να γίνουμε δεν έχει σημασία. Να μάθουμε το μάθημα αγάπης και να στηρίξουμε τα παιδιά μας σε αυτή την αγωνία τους. Είμαστε κοντά τους πάντοτε. Τους εύχομαι να έχουν υγεία και να έχουν επιτυχία ούτως ώστε να επιτρέψει ο Θεός ότι είναι το καλύτερο για τη ζωή τους. Η δική μας επιθυμία να μην είναι η τελευταία αλλά η προτελευταία. Η τελευταία να είναι το θέλημα του Θεού ώστε να πράττουμε το αγαθό», σημείωσε ο κ. Παντελεήμων.

Όπως κάθε χρόνο, η Μητρόπολη προσέφερε στους υποψήφιους και ένα συμβολικό ενθύμιο, το οποίο φέτος ήταν ένα στυλό και μια σοκολάτα.

«Πρωτόγνωρο αυτό που ζήσαμε φέτος και για τους μαθητές», ανέφερε η Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης κ. Μαίρη Κοσμίδου, η οποία συμβούλευσε τους μαθητές να αποβάλλουν το άγχος των εξετάσεων για να αποδώσουν το καλύτερο, κάνοντας λόγο παράλληλα και για την ετοιμότητα της Διεύθυνσης για την ομαλή διεξαγωγή των εξετάσεων.

Δείτε φωτογραφίες από τη Θεία Λειτουργία:

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ4 ημέρες πριν

Επενδύσεις στη ΒΙΠΕ Κομοτηνής ζήτησε από τους Αμερικανούς διπλωμάτες ο Γιάννης Γκαράνης

ΕΒΡΟΣ1 εβδομάδα πριν

Μητσοτάκης: «Ο φράχτης στον Έβρο είναι το λιγότερο που μπορούσε να κάνει η κυβέρνηση»

ΒΟΥΛΗ1 εβδομάδα πριν

Συκοφαντίες και λάσπη μέσα στη Βουλή εις βάρος μειονοτικών δημοσιογράφων της Κομοτηνής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ2 εβδομάδες πριν

Υφαντές: Ελλείψει πεζοδρομίου μαθητές περπατάνε καθημερινά πάνω στον κεντρικό δρόμο

ΠΟΛΙΤΙΚΗ2 εβδομάδες πριν

Θωράκιση του Νοσοκομείου Κομοτηνής ενόψει πιθανής έξαρσης της πανδημίας, ζητάει ο Δ. Χαρίτου

ΡΟΔΟΠΗ2 εβδομάδες πριν

Ελένη Χατζηγεωργίου: «Νιώθουμε προδομένοι σαν λαός»

ΡΟΔΟΠΗ2 εβδομάδες πριν

Το παράνομο άνοιγμα των Βαρωσίων καταδίκασαν Κύπριοι φοιτητές στην Κομοτηνή

ΡΟΔΟΠΗ2 εβδομάδες πριν

Πορεία διαμαρτυρίας από Αρμένιους και Έλληνες στο τουρκικό προξενείο Κομοτηνής

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ