ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΡΟΔΟΠΗ

Φόλες τα ξημερώματα της Παρασκευής στο κέντρο της Κομοτηνής

Έρευνα για τον εντοπισμό του δράστη ξεκίνησε η Αστυνομία ύστερα από καταγγελία της Φιλοζωικής Κομοτηνής – Ο ασυνείδητος σκόρπισε το θάνατο σε τρία σκυλιά στην περιοχή της Τσανάκλειου ενώ άλλα δύο αγνοούνται

fonirodopis.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 12.06.2020 – 16:17

Τον θάνατο σε αδέσποτα σκυλιά στην περιοχή της Τσανάκλειου Σχολής στην Κομοτηνή σκόρπισε τα ξημερώματα της Παρασκευής 12 Ιουνίου ένας ασυνείδητος εγκληματίας.

Τρία σκυλιά, όλα γνωστά και ιδιαίτερα φιλικά προς τους κατοίκους, βρήκαν τραγικό θάνατο ξεψυχώντας μέσα σε ελάχιστα λεπτά ενώ άλλα δύο αγνοούνται. Χαρακτηριστικό ότι το ένα από τα σκυλιά που δολοφονήθηκε, ο «Πάρης», είχε υιοθετηθεί παλαιότερα από το 3ο Γενικό Λύκειο Κομοτηνής, με τους εκπαιδευτικούς και μαθητές του σχολείου να έχουν να αναλάβει τη φροντίδα του.

Στο σημείο βρέθηκε από την πρώτη στιγμή, στις 3 το βράδυ της Παρασκευής, ο Παναγιώτης Γκουδουσίδης από την Φιλοζωική Κομοτηνής ο οποίος κάλεσε με τη σειρά του τον κτηνίατρο Αχμέτ Ταϊφούν.

«Ο κτηνίατρος ήρθε πολύ γρήγορα όμως δεν καταφέραμε να τα σώσουμε», μας λέει ο Παναγιώτης Γκουδουσίδης για να προσθέσει ότι «έριξαν φόλες στο δρόμο από το τέρμα της οδού Βενιζέλου στην καφετέρια μέχρι το γυράδικο που βρίσκεται απέναντι από την Τσανάκλειο. Τα σκυλιά ξεψυχούσαν μέσα σε 5 λεπτά, τα πρόλαβα ζωντανά όμως δυστυχώς δεν καταφέραμε να τα σώσουμε».

Ο ίδιος κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομική Διεύθυνση Ροδόπης και όπως μας μεταφέρει έλαβε τις διαβεβαιώσεις του ίδιου του Αστυνομικού Διευθυντή κ. Μιχάλη Σεβδυνίδη για επισταμένες έρευνες για τον εντοπισμό του ασυνείδητου.

Οι υποψίες της Φιλοζωικής Κομοτηνής πέφτουν σε κάποιον περίοικο ή και επαγγελματία της περιοχής. «Κάθε χρόνο σε εκείνο το σημείο έχουμε 10 κρούσματα με φόλες. Άλλες χρονιές καταφέρναμε να γλιτώσουμε τα περισσότερα σκυλιά όμως δυστυχώς φέτος δεν προλάβαμε», τονίζει χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης Γκουδουσίδης.

Συγκλονιστικό βίντεο από τη φόλα σε ένα από τα τρία σκυλιά:

Βίντεο από το πως βασανίστηκε, λίγο πριν ξεψυχήσει, ένα από τα τρία σκυλιά που δηλητηριάστηκαν με φόλα, δημοσίευσε η φιλοζωική σελίδα «Φίλοι Αδέσποτων Κομοτηνής».

Η φιλοζωική ομάδα, σε ανακοίνωση της, καλεί τον Δήμο Κομοτηνής και τις δημοτικές παρατάξεις να καταδικάσουν για πρώτη φορά δημόσια αυτούς που ρίχνουν τις φόλες, στέλνοντας έτσι ένα μήνυμα στο κομμάτι εκείνο της κοινωνίας που στηρίζει τις δολοφονίες και τις κακοποιήσεις ζώων.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ