ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γιώργος Πεταλωτής: «Ακραία και εθνικιστικά τα χαρακτηριστικά του ΚΙΕΦ»

«Δεν θα μπορούσα να το χαρακτηρίσω ως κόμμα αλλά ως μία μάζωξη ανθρώπων που βασίζεται πάνω στον διαχωρισμό των πολιτών της Θράκης, κάτι το οποίο δεν μπορούμε να αποδεχθούμε», είπε ο πρώην Υφυπουργός και βουλευτής Ροδόπης

fonirodopis.gr

Πυρά εναντίον του τουρκόφρονου κόμματος ΚΙΕΦ το οποίο αναδεικνύει τον εθνικισμό και διαχωρίζει τους πολίτες της Θράκης με βάση την καταγωγή και το θρήσκευμα, εξαπέλυσε ο πρώην Υφυπουργός και πρώην Βουλευτής Ροδόπης Γιώργος Πεταλωτής.

Μιλώντας στην εφημερίδα «Χρόνος» και σχολιάζοντας την αντίδραση της προέδρου του εθνικιστικού κόμματος Τσιγδέμ Ασάφογλου με αφορμή την επίσκεψη της ΠτΔ στην Θράκη, ο Γιώργος Πεταλωτής δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Δεν θα μπορούσα να το χαρακτηρίσω ως κόμμα. Θεωρώ ότι είναι μία μάζωξη, μία συγκέντρωση ανθρώπων οι οποίοι έχουν ένα συγκεκριμένο ρόλο, που βασίζονται πάνω στον διαχωρισμό των πολιτών της Θράκης κάτι το οποίο δεν μπορούμε με τίποτα να αποδεχθούμε. Οι ακραίοι, γενικώς από όλες τις πλευρές, αν δεν βρουν πεδίο σε μια επίσκεψη της ΠτΔ να προβάλλουν τα ακραία και εθνικιστικά τους χαρακτηριστικά, πότε άλλοτε θα τα βρουν;».

Η σχετική δήλωση του κ. Πεταλωτή στο 7:50

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ