ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο θερινός κινηματογράφος επιστρέφει στην Κομοτηνή μετά από 17 χρόνια

Το πρόγραμμα προβολών ανακοίνωσε ο πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής Γιάννης Κυριαζής – Τη Δευτέρα 8 Ιουνίου η πρώτη προβολή στο θερινό θέατρο στο πάρκο της Περιφέρειας

fonirodopis.gr

Μετά από 17 χρόνια επανέρχεται στην Κομοτηνή το φετινό καλοκαίρι, αρχής γενομένης από την ερχόμενη Δευτέρα 8 Ιουνίου, ο θερινός κινηματογράφος.

Το πρόγραμμα προβολών παρουσίασε την Τρίτη 2 Ιουνίου σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στα τοπικά ΜΜΕ ο πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής κ. Γιάννης Κυριαζής, ο οποίος κάλεσε τους δημότες να αγκαλιάζουν το νέο εγχείρημα.

«Προσπαθούμε να αναδείξουμε τον κινηματογράφο» τόνισε ο κ. Κυριαζής, προσθέτοντας ότι «καθότι ακόμα δεν επιτρέπονται θεατρικές παραστάσεις, δόθηκε η δυνατότητα για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια, τελευταία φορά το 2003, να κάνουμε θερινό κινηματογράφο στην Κομοτηνή».

Οι προβολές ταινιών θα γίνονται σχεδόν καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, με τέσσερις συνολικά ταινίες το μήνα που θα προβάλλονται κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στο θερινό θέατρο στο πάρκο της Περιφέρειας.

Όπως σημείωσε ο πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ, σκοπός των διοργανωτών είναι να προβληθεί μία πλούσια γκάμα ταινιών από όλες τις κατηγορίες, από τον ευρωπαϊκό, αμερικάνικο, ελληνικό αλλά και τούρκικο κινηματογράφο.

Η ώρα προβολής έχει οριστεί στις 21:15 με το εισιτήριο να κυμαίνεται στα 5 ευρώ ενώ μόνο για την πρώτη προβολή, την ερχόμενη Δευτέρα, με την αγορά δύο εισιτηρίων θα δίνεται το ένα δωρεάν, όπως επίσης δωρεάν θα είναι η πρόσβαση για ΑμεΑ και ανέργους.

Ο κ. Κυριαζής κάλεσε τους θεατές να προσέρχονται νωρίτερα, ει δυνατόν και από τις 19:00 ώστε να μην παρατηρείται συνωστισμός ενώ αναφερόμενος στα μέτρα ασφάλειας διευκρίνισε ότι θα τηρηθούν όλα τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ και του Υπουργείου Υγείας.

«Θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Η πληρότητα θα είναι στο 75%, θα είναι σειρά ανά σειρά και στην ίδια σειρά θα υπάρχει ανάμεσα μία κενή θέση. Θέλουμε ο κόσμος να έρχεται λίγο πιο νωρίς ώστε η διαδικασία εισόδου να είναι ομαλή και να μη δημιουργείται συνωστισμός», σημείωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ