ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην Υφ. Παιδείας Ζαχαράκη ο Στυλιανίδης για την κατασκευή 11 νέων νηπιαγωγείων στη Ροδόπη

Ο Βουλευτής Ροδόπης διεκδικεί την επίσπευση κατασκευής των νηπιαγωγείων προκειμένου να εφαρμοστεί από φέτος το διετές υποχρεωτικό νηπιαγωγείο και στο Νόμο Ροδόπης

fonirodopis.gr

Συνάντηση εργασίας με την Υφυπουργό Παιδείας, παλιά συνεργάτιδα και φίλη του από τη νεολαία της ΝΔ, Σοφία Ζαχαράκη, είχε ο Βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης.

Ο Βουλευτής έθεσε στην Υφυπουργό επιτακτικά το ζήτημα άμεσης υλοποίησης των 11 καινούριων νηπιαγωγείων που έχουν ήδη προγραμματιστεί, 10 για το Δήμο Κομοτηνής και ένα για την επαρχία της Ροδόπης, ώστε να εφαρμοστεί φέτος το διετές υποχρεωτικό νηπιαγωγείο και στο Νόμο Ροδόπης.

«Πέρυσι να υπενθυμίσουμε, ότι ο Νόμος μας ήταν από τους ελάχιστους νόμους που εξαιρέθηκαν πανελλαδικά, διότι η προηγούμενη Κυβέρνηση δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει τη σχετική της δέσμευση», σημειώνει χαρακτηριστικά ο Βουλευτής.

Η πρωτοβουλία του Ευριπίδη Στυλιανίδη αναπτύχθηκε σε απόλυτο συντονισμό, τόσο με τον διευθυντή Εκπαίδευσης κ. Μαρίνο Κωνσταντινίδη, ο οποίος ανέπτυξε με αξιοθαύμαστη ταχύτητα και συνέπεια τους σχετικούς φακέλους πρώτος στην Ελλάδα όσο και με την τοπική Εκπαιδευτική Κοινότητα με τους οποίους διατηρεί συνεχή και συστηματική συνεργασία.

Η Σοφία Ζαχαράκη ανταποκρίθηκε απολύτως θετικά στην παρέμβαση του Βουλευτή Ροδόπης και δεσμεύτηκε να παρακολουθεί τα συγκεκριμένα έργα επισταμένα, ώσπου να ολοκληρωθούν και να παραδοθούν εγκαίρως στην κοινωνία και τα παιδιά της Ροδόπης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ