ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΔΗΜΟΣ ΙΑΣΜΟΥ

Αμούτζας για Μουμίν: «Αδυναμία διαχείρισης, προεκλογικά ψεύδη και έξαρση εθνικισμού»

«Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε και πάντα πρόθυμοι για να συνεργαστούμε», επισημαίνει ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης ο οποίος αναρωτιέται «τι άλλαξε και για πρώτη φορά στην ιστορία του Δήμου έχουμε τέτοια έξαρση εθνικών θεμάτων;»

fonirodopis.gr

Για προεκλογικά ψεύδη, αδυναμία διαχείρισης καταστάσεων κρίσης και έξαρση εθνικισμού κατηγόρησε μεταξύ άλλων τον Δήμαρχο Ιάσμου Οντέρ Μουμίν ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Κυριάκος Αμούτζας, μιλώντας στην ΕΡΤ Κομοτηνής και στη δημοσιογράφο Βασιλική Μαχαίρα.

Στην ανακοίνωση του, αναφορικά με τη συνέντευξη, σημειώνει:

«Μιλήσαμε για όλα τα θέματα της επικαιρότητας και ευχαριστώ θερμά τη Βασιλική Μαχαίρα και την ΕΡΑ για τη φιλοξενία.

Οι βασικοί άξονες της συζήτησης ήταν οι εποικοδομητικές προτάσεις που καταθέσαμε, η διάθεση που δείξαμε από την αρχή να συνεργαστούμε αλλά και οι ευθείς απαντήσεις για όσα περί εθνικισμού μου χρεώνει ο Δήμαρχος Ιάσμου.

  • Η μομφή για τα λεωφορεία που μετέφεραν ταξιδιώτες στην Τουρκία δεν ήταν τίποτα άλλο παρά έκκληση για την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας και ανάπτυξης του τόπου μας.
  • Οι αναφορές στην παρουσία του Δημάρχου στην Προύσα δεν ήταν τίποτα παραπάνω από απλές ερωτήσεις επεξήγησης στο τι εννοούσε όταν μιλούσε για μητέρα πατρίδα, τουρκική εκπαίδευση και ότι οι εχθροί είναι απέναντι.
  • Η κριτική στα γεύματα που μπορούσαν να είχαν μοιραστεί και το Πάσχα αφορούσε στην ισονομία και ισοπολιτεία.
  • Η κριτική στο ότι δεν συνεργάζεται με τους Προέδρους των δυο μεγαλύτερων τοπικών συμβουλίων αλλά και συγκεκριμένων φορέων πολιτισμού αφορά στο ότι είναι ανήκουστο στην τοπική αυτοδιοίκηση να δυσχεραίνεται η καθημερινότητα του δημότη κατ’αυτόν τον τρόπο.
  • Η αφαίρεση αρμοδιοτήτων των Αντιδημάρχων κατέδειξε την αδυναμία του Δημάρχου να χειριστεί μόνος του καταστάσεις κρίσης όπως η πρόσφατη νεροποντή που έκοψε τον Δήμο στα δυο στο ύψος του Κοπτερού και γέμισε τον Ίασμο νερό. Αύριο μπορεί να συμβεί κάτι χειρότερο.
  • Η συνεχής αναφορά στα προεκλογικά ψεύδη περί μεταφοράς του Δημοτικού καταστήματος στο παλαιό Δημοτικό Σχολείο, η παροχή χρηματικού επιδόματος στους συνταξιούχους, η δημιουργία δύο εμπορικών κέντρων όπου έκαστο θα απασχολούσε 150 άτομα, απλά δικαιώνει τον έντιμο και ειλικρινή προεκλογικό μας λόγο και καταδεικνύει την αναξιοπιστία του Δημάρχου.

Όλα αυτά αναφέρθηκαν στη συνέντευξη μου. Ακούστε τα! Κλείνω τονίζοντας για άλλη μια φορά τα εξής: Εγώ και οι συνεργάτες μου δεν πληρωνόμαστε. Δεν έχουμε κανένα ίδιον συμφέρον. Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε και πάντα πρόθυμοι για να συνεργαστούμε. Τι στο καλό δηλαδή άλλαξε και για πρώτη φορά στην ιστορία του Δήμου έχουμε τέτοια έξαρση εθνικών θεμάτων; Μήπως είναι το πρόσωπο του Δημάρχου;

Ό,τι και να είναι, έχουμε χρόνο μπροστά μας να το διορθώσουμε! Υπάρχει θέληση;».

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ5 ημέρες πριν

Επενδύσεις στη ΒΙΠΕ Κομοτηνής ζήτησε από τους Αμερικανούς διπλωμάτες ο Γιάννης Γκαράνης

ΕΒΡΟΣ1 εβδομάδα πριν

Μητσοτάκης: «Ο φράχτης στον Έβρο είναι το λιγότερο που μπορούσε να κάνει η κυβέρνηση»

ΒΟΥΛΗ2 εβδομάδες πριν

Συκοφαντίες και λάσπη μέσα στη Βουλή εις βάρος μειονοτικών δημοσιογράφων της Κομοτηνής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ2 εβδομάδες πριν

Υφαντές: Ελλείψει πεζοδρομίου μαθητές περπατάνε καθημερινά πάνω στον κεντρικό δρόμο

ΠΟΛΙΤΙΚΗ2 εβδομάδες πριν

Θωράκιση του Νοσοκομείου Κομοτηνής ενόψει πιθανής έξαρσης της πανδημίας, ζητάει ο Δ. Χαρίτου

ΡΟΔΟΠΗ2 εβδομάδες πριν

Ελένη Χατζηγεωργίου: «Νιώθουμε προδομένοι σαν λαός»

ΡΟΔΟΠΗ2 εβδομάδες πριν

Το παράνομο άνοιγμα των Βαρωσίων καταδίκασαν Κύπριοι φοιτητές στην Κομοτηνή

ΡΟΔΟΠΗ2 εβδομάδες πριν

Πορεία διαμαρτυρίας από Αρμένιους και Έλληνες στο τουρκικό προξενείο Κομοτηνής

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ