ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΡΟΔΟΠΗ

Παντελεήμων: «Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας γνωρίζει τα προβλήματα της Θράκης»

Τον Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής επισκέφθηκε στα γραφεία της Μητρόπολης η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου

fonirodopis.gr

Ως νότα αισιοδοξίας για την περιοχή της Θράκης, χαρακτήρισε την επίσκεψη της Προέδρου της Δημοκρατίας ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων στις δηλώσεις του μετά τη συνάντηση που είχε μαζί της το μεσημέρι της Παρασκευής (29/5).

Η κ. Σακελλαροπούλου επισκέφθηκε τα γραφεία της Μητρόπολης όπου είχε συνάντηση με τον κ. Παντελεήμονα με τον οποίον συζήτησαν για αρκετή ώρα για ζητήματα της περιοχής.

«Την άκουσα να μιλάει και να γνωρίζει τα προβλήματα της Θράκης. Είναι μια νότα αισιοδοξίας γιατί από τη θέση που είναι θα βοηθήσει για την ανάπτυξη του τόπου», σημείωσε ο Μητροπολίτης για να προσθέσει ότι «πρέπει όλοι οι Έλληνες μαζί να εργαστούμε για το καλό της πατρίδας. Την προσκάλεσα στους εκκλησιαστικούς εορτασμούς για τα 100 χρόνια απελευθέρωσης της Θράκης όποτε αυτοί θα επαναπροσδιοριστούν και μάλιστα της είπα ότι όποτε και να γίνουν η Θράκη πάλι θα είναι πρωτοπόρα. Εκείνη θα σύρει το χορό για τα 100 χρόνια της Θράκης και για τα 200 από την απελευθέρωση της Ελλάδας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ