ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ιλχάν Αχμέτ: «Η ΠτΔ εξέφρασε τα αισθήματα των πολιτών της Θράκης»

«Εκφράζω την πεποίθηση ότι η θητεία της νέας Προέδρου της Δημοκρατίας θα είναι γόνιμη και παραγωγική και θα υπηρετήσει το γενικό συμφέρον, σταθερά προσηλωμένη στην ειρήνη και τις δημοκρατικές κατακτήσεις των πολιτών», σημειώνει στο μήνυμα του ο Βουλευτής Ροδόπης

fonirodopis.gr

Τη χαρά του για την υποδοχή της πρώτης γυναίκας Προέδρου της Δημοκρατίας στη Θράκη, εξέφρασε ο Βουλευτής Ροδόπης του Κινήματος Αλλαγής, Ιλχάν Αχμέτ.

Ο Βουλευτής, όπως σημείωσε στις δηλώσεις του έξω από την Τσανάκλειο Σχολή, στάθηκε ιδιαίτερα στην τοποθέτηση της κ. Σακελλαροπούλου για το περιβάλλον και την πράσινη ανάπτυξη.

«Είμαστε χαρούμενοι σήμερα που υποδεχόμαστε την πρώτη γυναίκα Πρόεδρο στη Θράκη. Η ομιλία της ήταν εξαιρετική και έδωσε όλο τον τόνο, για την πολυπολιτισμική ανάπτυξη της περιοχής και την ανάδειξη του πλούτου της Θράκης. Ιδίως εμένα μου έκανε εντύπωση η τοποθέτηση της για το περιβάλλον που τόνισε ότι η ανάπτυξη μπορεί να άργησε λίγο στη Θράκη αλλά έχει ένα πλεονέκτημα. Ότι στην ουσία δεν επιβαρύνθηκε το περιβάλλον. Στηρίζω και επικροτώ την άποψη αυτή της κ. Προέδρου», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Βουλευτής.

«Η κ. Σακελαροπούλου με λόγο υπεύθυνο και καθαρό εξέφρασε τα αισθήματα των πολιτών της Θράκης για πρόοδο και ανάπτυξη χωρίς διαχωρισμούς, με σεβασμό στο περιβάλλον και με κοινωνικές ευαισθησίες. Ως βουλευτής Ροδόπης εκφράζω την πεποίθηση μου ότι η θητεία της νέας Προέδρου της Δημοκρατίας θα είναι γόνιμη και παραγωγική και θα υπηρετήσει το γενικό συμφέρον, σταθερά προσηλωμένη στην ειρήνη και τις δημοκρατικές κατακτήσεις των πολιτών», σημειώνει στο μήνυμα του για την επίσκεψη της κ. Σακελλαροπούλου ο Ιλχάν Αχμέτ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ