ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην Κομοτηνή την Παρασκευή η Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Αναμένεται να αφιχθεί στις 10 το πρωί περίπου στην Τσανάκλειο όπου θα παρατεθεί δεξίωση από τον Δήμαρχο Κομοτηνής – Συνάντηση με Μητροπολίτη και επίσκεψη στη ΒΙΠΕ Κομοτηνής

fonirodopis.gr

Στην Κομοτηνή αναμένεται να βρεθεί την Παρασκευή 29 Μαΐου η Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Σακελλαροπούλου στα πλαίσια τριήμερης επίσκεψης που θα πραγματοποιήσει στη Θράκη από την Πέμπτη 28 έως και το Σάββατο 30 Μαΐου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας αναμένεται να αφιχθεί στις 10 περίπου το πρωί στην Τσανάκλειο Σχολή όπου θα παρατεθεί δεξίωση προς τιμήν της από τον Δήμαρχο Κομοτηνής Γιάννη Γκαράνη ενώ αργότερα θα συναντηθεί με τον Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων και θα επισκεφθεί το οινοποιείο «Κίκονες» και το εργοστάσιο SUNLIGHT στη ΒΙΠΕ Κομοτηνής.

Η κ. Σακελλαροπούλου αναμένεται να διανυκτερεύσει στην Κομοτηνή το βράδυ της Παρασκευής και το πρωί του Σαββάτου να αναχωρήσει για την Ξάνθη όπου θα επισκεφθεί και τη Σταυρούπολη, τη γενέτειρα της μητέρας της.

Τέλος, θα πρέπει να σημειώσουμε ότι το πρόγραμμα της επίσκεψης ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί και ενδεχομένως να υπάρξουν κάποιες αλλαγές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ