ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΡΟΔΟΠΗ

Σταυρούλα Τζατζανά: «Να συμπεριφερθούμε με υπευθυνότητα και σεβασμό»

Το μήνυμα της επικεφαλής της Ενωτικής Ανεξάρτητης Κίνησης Αστυνομικών Ροδόπης και μέλους της εκτελεστικής γραμματείας ΠΟΑΣΥ με αφορμή το άνοιγμα των καταστημάτων εστίασης

fonirodopis.gr

Μήνυμα στους πολίτες να συμπεριφερθούν με υπευθυνότητα, σύνεση, ωριμότητα και σεβασμό, απευθύνει η Σταυρούλα Τζατζανά, επικεφαλής της Ενωτικής Ανεξάρτητης Κίνησης Αστυνομικών Ροδόπης και μέλος της εκτελεστικής γραμματείας ΠΟΑΣΥ, με αφορμή το άνοιγμα των καταστημάτων εστίασης τη Δευτέρα 25 Μαΐου.

Αναλυτικά, αναφέρει:

«Σήμερα γίνεται ένα ακόμη σημαντικό βήμα στην κατεύθυνση της επιστροφής στην κανονικότητα.

Τα αποτελέσματα αυτού του εγχειρήματος θα είναι καθοριστικά για την περαιτέρω αποκλιμάκωση ή μη, των μέτρων για την προστασία από τον εφιάλτη του COVID-19.

Στο χέρι μας είναι να κερδίσουμε μία ακόμη μάχη και να πλησιάσουμε ακόμη περισσότερο στην οριστική νίκη κατά αυτού του άκρως επικίνδυνου αόρατου εχθρού.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε, είναι να συμπεριφερθούμε με υπευθυνότητα, σύνεση, ωριμότητα και σεβασμό στις θυσίες που έχουμε κάνει όλοι μας προκειμένου η χώρα μας να έχει τα λιγότερο δυνατόν κόστη και απώλειες σε ανθρώπινες ζωές, αλλά και στην οικονομία μας.

Οι Έλληνες Αστυνομικοί βρεθήκαμε από την πρώτη στιγμή, θέτοντας αδιαμαρτύρητα εαυτόν, στην πρώτη γραμμή του πολέμου με την ασύμμετρη αυτή απειλή του COVID-19, προκειμένου να προστατεύσουμε τη δημόσια υγεία (με κίνδυνο της δικής μας υγείας – ζωής) και να αποτρέψουμε την ιδιαίτερα μεγάλη απειλή κινδύνου ζωής των συμπολιτών μας.

Μέχρι τώρα ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, αστυνομικοί και πολίτες μέσα από μία μεγάλη και επίπονη προσπάθεια, μπορέσαμε και πετύχαμε να καταφέρουμε νικηφόρες μάχες!!!

Τα συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους μας!!!

Συνεχίζοντας ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, θα καταφέρουμε να κερδίσουμε και τον πόλεμο!!!

Καλή μας επιτυχία!!!!».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ